Terveystekniikka

B-Cure Laser - Käyttäjäkokemuksia

palkittu netti

Tunnustetusti tehokas !

B-Cure Laser on vuonna 2018 voittanut kansainvälisen kotikäyttö laserlaite vertailun, jonka suoritti arvostettu ”Photomedicine and Laser Surgery” julkaisu. Vuonna 2022 Kauneus & Terveys -lehti mainitsi B-Cure Laserin parhaana terveyslaitteena.

B-Cure laserlaitetta on kansainvälisesti myyty satojatuhansia kappaleita. Suomessa B-Cure Laser löytyy jo tuhansista kodeista, ja on käytössä mm. kipuklinikoilla, hoitokodeissa, fysio- ja lymfaterapeuteilla, sekä haavahoidossa.

B-Cure Laser fysioterapiassa

Fysioterapeutti Eija Akiola

Minulla on ollut Laser käytössä vuodesta 2017 alkaen. Teen kotikäyntejä ja kuljetan Laseria aina mukana. Olen käyttänyt Laseria erilaisten rasitusvammojen, nivelrikkojen ja iho-ongelmien hoitoon. Akuutit rasitusvammojen kivut saattavat helpottaa jo ensimmäisellä hoitokerralla. Jos kerta ei auta jätän Laserin kuntoutujalle, jolloin hän voi itse toteuttaa hoidot useamman kerran päivässä. Laser-hoito nopeuttaa sääri-, painehaavojen ja kaikkien leikkaushaavojen paranemista. Rasitusvammojen hoidossa hyvä yhdistelmä on hoitaa ensin Laserilla ja sen jälkeen tehdä kinesioteippaus. Myös Fasciakäsittelyn jälkeen araksi jääneitä alueita olen hoitanut Laserilla.
Lue lisää>>

B-Cure laser hermokipuun

Iida Oksanen Hämeenlinnasta joutui pitkään lievittämään kasvojen hermokipuja hyvin vahvoilla kipulääkkeillä, kunnes löysi B-Cure Laserin.

”Olen tapaturmaisesti syyskuussa -21 murtanut leukani kolmesta kohdasta. Korjausleikkaus jätti jälkeensä kovat hermokivut, ja jouduin pitkään syömään vahvoja kipulääkkeitä. B-Cure Laserilla sain selkeää apua jo 5-7 päivän käytön jälkeen. Olen onnellinen että löysin tämän laitteen!”

Lue lisää>>

B-Cure Laser niskakipu

Anna Saloranta

Sain parikymppisenä piiskanisku-tyyppisen vamman jossa vammamekanismi iski minua takavasemmalta niskaan c1-c2 tasolle jättäen ligamenttivaurion ja annulusrepeämän matalammalle c6-c7 tasolle. Olen vuosia kaivannut hoitokeinoa joka auttaisi ja lieventäisi jatkuvasti krampissa olevia niskan tukilihaksia, sekä pitkin selkärankaa ilmestyviä ”oheiskramppeja”.
B-Cure Laser on ollut tehokas akuutin lihaskrampin lieventäjä ja se on toiminut kroonisten kipujen hoidossa siinä määrin että olen jopa voinut vähentää kipulääkkeitä! Se on iso asia että voi olla välillä ilman lääkesumua ja toimia kirkkaalla päällä. Vieläkään en enää koskaan tule olemaan kivuton, mutta vähä vähältä aina hiukkasen toimintakykyisempi!
Lue Lisää>>

Leena Ruonala krooninen kipu

Minulla on alaselässä 5 välilevynpullistumaa, jotka aiheuttavat pahaa hermokipua nilkkoihin asti.  Kipua on koitettu suitsia leikkauksin ja kipulaite-implantein, mutta silti olen joutunut syömään kipulääkkeitä jatkuvasti, sekä vahvempia kohtauksiin. Tämä on rytmittänyt elämääni viimeiset kymmenen vuotta.
Onneksi päätin kokeilla B-Cure Laseria, joka todella auttaa kipuihini. Ihanaa kun en kärsi enää päivittäisestä lääkepöhnästä ja -väsymyksestä!

Lue lisää>>

Leena Ruonala, Vantaa 

Sipoolaisella Raija Kalliolla diagnosoitiin nivelrikko sormissa jo 90-luvulla. Hän etsi apua kipuun vuosia, kunnes löysi B-Cure Laserin. Katso yllä videolta hänen oma kertomuksensa.
Lue myös tieteellinen julkaisu, jossa on arvioitu 22 kliinistä tutkimusta laserterapian tehosta nivelrikkokivun hoidossa.

Lue lisää>>

Kliininen tutkimus: Lääkintälaser lievittää polven nivelrikon aiheuttamaa kipua>>

Tuija Manninen B-cure laser

Tuija Manninen, Tampere

Minulla B-Cure laser on todella kovassa käytössä. Hoidan sillä selkäranganahtauman aiheuttamia kipuja, sekä sormien moninivelrikkoa. Sain myös huimasti apua kun olkapääni jänteet repeytyivät. En voisi ajatella elämää ilman laseria!

B-Cure nivelrikko ja kihtikipu, työterveys

Työterveyshoitaja Ulla Kauppinen Lappeenrannasta käyttää B-Cure Laseria ja suosittelee laitetta ehdottomasti kokeilun arvoisena.
– Laserterapia edistää kudoksen normaalia toimintaa ja auttaa sen luonnollista uudistumiskykyä ja paranemista. B-Cure Laseria käytettäessä olen todistanut mm. suun- ja varpaidenvälien haavaumien merkittävän nopeaa paranemista ja hankalien nivel- ja kihtikipujen huomattavaa lievittymistä. Suosittelen!

vivian

Minulla todettiin nikamakaaren rasitusmurtuma selkärangassa ja kausi uhkasi jäädä kokonaan väliin, ehkä koko ura. Hankin B-Cure laserin ja jo muutaman hoitokerran jälkeen huomasin kivun hellittävän. Lääkärinikin ihmetykseksi murtumalinja meni kiinni kahdessa kuukaudessa. Nyt tavoitteenani on Pariisin olympialaiset 2024!

Keihäänheittäjä Vivian Suominen

Kliininen tutkimus laserterapian tehosta rasitusmurtumien hoidossa>> 

B-cure laser vanhemmat ja koira

Ostimme laserin alunperin miehen tenniskyynärpään hoitamiseen tuttavan suosituksesta. Alkuun laseria käytettiin oikeastaan vain em. vaivaan, mutta sitten tajusimme, että se toimii erinomaisesti myös  polvivaivoihin, lonkan limapussitulehdukseen, nyrjähtäneisiin nilkkoihin, olkapäävaivoihin ja niska- ja hartiavaivoihin. Paljon urheilevassa perheessä tämä on ihan must, ja tässä iässä ei vaivoilta taida muutenkaan välttyä. 

Hyvä keksintö on ollut käyttää tätä myös koiran anturahaavoihin, sekä  nopeuttamaan hotspotin paranemista. 

Lue Lisää>>

 

Haavahoitaja Tennberg

Laserterapia nopeuttaa haavojen paranemista. 
Haavahoitaja Hilla-Maria Tennberg käyttää B-Cure laseria työssään ja hän suosittelee sitä myös kotikäyttöön.
Lue lisää>> 

Tennberg on työssään huomioinut B-Cure Laserin nopeuttavan myös kihdin aiheuttamien haavojen paranemista ja lievittävän kihtikipua tehokkaasti.
Lue Lisää>>   

Hammaslääkäri B-Cure Laser

Hammaslääkäri Annikki Lauhio hoitaa asiakkaiden purentaelimistön kipuja (TMD) laserterapialla.

B-Cure laserin tehosta TMD hoidossa on myös julkaistu tutkimus.

Lue lisää>>

Fysiatri Timo Pehkonen,
Oulun kaupungin kuntoutuspalvelujen fysiatrian yksikkö

Fysiatri Timo Pehkosella on käytössä B-Cure-laserlaite yhtenä ei lääkkeellisenä kivunhoitomenetelmänä. Kroonisen kivun hoidossa haasteena on kipulääkkeiden vaatimaton teho. Vahvojen opiaattien käyttöön liittyvät potilaalla niiden sietokyvyn nousu, herkistyminen kivuntunteelle ja riippuvuusriski.

”Lääkkeettömien hoitomenetelmien käyttöä korostetaan, ja laserhoitolaite on turvallinen ja kokeilemisen arvoinen. Laserhoitoa on käytetty kivunhoidon tukena. Osa vaikeistakin kiputiloista kärsivistä potilaista on saanut lievitystä kipuun, liikkumiseen ja liikeratoihin jo muutaman viikon hoidon aikana. Parhaimmillaan oirelievitys on ollut hoitojakson jälkeen noin pari viikkoa,”, kertoo Pehkonen.

Lue lisää Timon kokemuksista>>

Yhteenvetoa kliinisistä tutkimuksista B-cure Laserin tehosta>>

B Cure Laser tenniskyynärpää

Sain laserilla apua 5 kk vaivanneen tenniskyynärpään hoidossa. B-Cure antoi yli 80% kivunlievityksen heti ensimmäisellä 6 minuutin kokeilukerralla. Uskomatonta! Ostin laitteen heti ja hoitovaste oli erinomainen myös kipuilevassa polvivammassakin. Suosittelen!

Hannu Eloranta, Golfaaja

B-cure laser krooninen jännetulehdus

Vihdoin löytyi kivunhoitomenetelmä, joka tehoaa ja on tuonut helpotuksen pakaran alueen kroonisiin jännetulehduksiin sekä kipuihin, joiden kanssa olen kamppaillut toivottomana jo useamman vuoden. Vaikka kipu ei ole hävinnyt kokonaan, sen avulla olen pysynyt alkamaan myös kuntouttamaan aluetta fysikaalisesti, koska alue ei ärsyynny enää niin herkästi. Olen jo tästä todella kiitollinen ja onnellinen.

Annukka Vauhkonen

Katso Annukan kertomus>>

B-Cure laser välilevynpullistuma

Laser-laite on ollut minulle korvaamaton erityisesti välilevyn pullistuman hoidossa. Muiden hoitomuotojen kanssa tämä on ollut korvaamaton apu, ja erityisesti sen huomaa siinä, kuinka paljon nopeammin pahentunut kipuvaihe menee ohi. Sen jälkeen pystyn monesti elämään taas muutaman kuukauden kokonaan ilman välilevynpullistuma-kipuja, eikä sellaista tilannetta ole ollut vuosiin. En suostuisi luopumaan tästä enää mistään hinnasta!”

Sandra Kurki

Katso Sandran kertomus >>

 

Heli Dromberg juoksijan polvi B-Cure laser

Aloitin keväällä juoksuharrastuksen juoksukoulun innoittamana. Maltillisista treeniohjelmista huolimatta polveni kipeytyivät ajoittain sen verran, että harmikseni jouduin pitämään useampia välipäiviä. Syyksi paljastui liian kovalla alustalla juokseminen. Keskellä pikkulapsiarkea, mieheni vuorotyön vuoksi, joudun vuoroviikoin juoksemaan asfaltilla lähiöteillä pehmeiden  kuntopolkujen sijaan. Olen kovin ilahtunut, että päätin kokeilla B-Cure Laseria polviini. Sen avulla
pääsin eroon polvien kipeytymisestä.

Heli Dromberg, juoksuharrastaja

Fysioterapeutti B-Cure Laser

Fysioterapeutti Kati Malinen käyttää B-Cure laseria mm. akillesjännetulehdusten hoidossa.

Lue lisää>>

 

Monipuolinen B-Cure Laser kovassa käytössä hoitokotiympäristössä Myyrkodissa ja Myyrmäen vanhustenkeskuksesssa Vantaalla.

Lue lisää>>

Juha Kauppinen, Entinen aktiiviurheilija

Olen nyt käyttänyt B-Cure Laser Sport -versiota puolitoista kuukautta päivittäin, joskus useammankin kerran päivässä. Alkujaan vuokrasin laitteen lähinnä mielenkiinnosta, koska pitkäaikaiseen selkäongelmaan ei ole oikein auttanut jumppa eikä mikään muukaan monista kokeilemistani keinoista. Suurin murhe viime aikoina oli se, että säteilevä hermon ”sähkötys” jalkoihin esti kunnollisen yöunen.
Odotukseni laitteen vaikutukseen eivät olleet hirveän suuret, mutta toki toivoin jonkinlaista positiivista muutosta. Olikin ilo huomata, että muutaman käyttökerran jälkeen selkä rauhoittui sen verran, että nukkuminen parani selkeästi! Myös kipulääkkeen olen voinut käytännössä jättää kokonaan pois. Selkä on siis ollut merkittävästi paremmassa kunnossa eikä ole juurikaan rajoittanut normaaleja toimia vaikkei oireeton olekaan. Yleiseen hyvinvointiin paremmalla yöunella on myös iso vaikutus.

Nuoruusvuosien kovan urheilutaustan seurauksena moneen kertaan leikatut akillesjänteet tahtovat myös aika-ajoin kipuilla ja siihenkin laite tuntuu antavan apua. Tällä kokemuksella vaikuttaa siis siltä, että laitteesta on ollut minulle apua näihin vaivoihin, joissa kipualue tai kivun alkusyy on selvästi paikallistettavissa. Laserin käytöstä iltauutisten aikaan onkin tullut jo vakiintunut tapa.
Kliininen tutkimus laserterapian tehosta akillesjännetulehduksen hoidossa ENG>>
Suosituksia kroonisen selkäkivun hoidoterapiapioista>>

B-Cure kuntoutus

Altti Veteläinen, Shaman Arts Sports, Oulu

Jouduin puolisen vuotta sitten Taekwon-Don lajiharjoituksissa pieneen urheilutapaturmaan, jossa loukkasin oikean käteni keskisormen ojentajajännettä. Keskisormen extensor hood repeytyi rystysen kohdalta ja ojentajajänne siirtyi tämän seurauksena väärään asentoon. Kirurgisessa toimenpiteessä repeytymä korjattiin ja jänne kiinnitettiin takaisin oikealle paikalleen.

Kuukauden lastoituksen jälkeen aloitettiin kuntoutus fysioterapiassa. Fysioterapeuttini otti heti ensimmäisestä käynnistä alkaen B-Cure hoitolaserin osaksi kuntoutusohjelmaa. Laserhoidon avulla saimme nopeutettua leikkausarven paranemista ja minimoitua kiinnikkeiden muodostumista leikkausalueelle. Jokainen hoitokerta tuntui parantavan myös jänteen ja vammakohdan liikkuvuutta merkittävästi. Positiivisen hoitokokemuksen seurauksena päätin hankkia B-Cure hoitolaserin myös omaan ja yritykseni käyttöön tulevaisuuden tarpeita ajatellen.

Kliininen tutkimus B-Cure laserin tehosta leikkauksen jälkeisessä hoidossa ENG>>

Heikki Kaartoaho, lähihoitajaopiskelija, Hämeenlinna

Kokeilin laseria ensin omaan tenniskyynärpää kipuun, jonka hälvettyä muutaman hoitokerran jälkeen ei ollut kysymystäkään ettenkö esittelisi laitetta työpaikallani. Olen kesän aikana B-Cure laserin avulla vähentänyt asiakkaideni jalkojen turvotusta ja lievittänyt erilaisia kipuja. On mahtavaa kun asiakkaan liikkuminen lisääntyy ja mieliala paranee kun paikalliskipuja pystytään vähentämään.

Lue lisää>>

Hertta Rovio polvikivut B-Cure Laser

Polveni ja selkäni ovat ajan myötä kuluneet ja niitä on leikeltykin. Silti kipu on ollut kovaa ja jalat jatkuvasti turvoksissa. Tämä on haitannut liikkumista. Vuokrasin B-Cure Laserin ja vaikutus oli uskomaton jo muutamien hoitokertojen jälkeen. Ostin heti oman laitteen, jonka avulla pidän elämänlaatuni hyvänä. Suosittelen! 

Hertta Rovio, Helsinki

 

B-cure laser arpien hoito

Asta Saario, erikoissairaanhoitaja, lyko-lymfaterapeutti, terveystieteiden maisteri

Teen lymfaterapiahoitoja Lymfix vastaanotollani Kotkassa. Lymfaterapialla pyrimme erisyistä aiheutuneen turvotuksen ja kivun lievittämiseen. Käytän B-Cure laseria osana hoito-ohjelmaa. Laser antaa lisäenergiaa kudokselle, jolloin se tukee kudoksen vahvistumista ja uudistumista. Koen että terapioiden yhdistäminen tuo ihanteellisen lopputuloksen niin turvotuksen, kudosvaurioiden, kuin kivun hoidossa.

Olen B-Cure Laserilla hoitanut mm. leikkausten jälkeisiä kiputiloja, huonosti paranevia ihovaurioita ja pehmentänyt kuroutuneita arpia hyvin tuloksin. 

B-Cure laser kipu

Johanna Pitkänen, sairaanhoitaja

Noin vuosi sitten minulla repeytyi vasemmasta polvesta sisempi sivuside jenkkifutiksen yhteydessä. Polvi oli pitkään kipeä, vielä 7kk tapaturmasta polvea saattoi alkaa treeneissä vihloa ja kiertoliikkeen tuntua pahalta. 
Onneksi silmiini osui B-cure laser sport. Noin kuukauden säännöllisen käytön jälkeen polvessa ei tuntunut minkäänlaista kipua tai vihlontaa kovankaan treenin jälkeen. 
Sain laserilla apua myös  penikkatautiin.

Lue lisää>>

B-cure laser kulumakivut

Olen potenut useita vuosia lähinnä ikääntymisestä ja nivelten kulumista johtuvista lihaskivuista. Viimeisin vaiva on ollut viime keväänä murtunut ja väärin luutunut ranne, joka on aiheuttanut murtuneen käden ja molempien olkapäiden ongelmia. Hoitona olen käyttänyt jo vuosia erilaisia fysikaalisia hoitoja, särkylääkkeitä ja kipugeelejä. Fysikaalinen hoito on auttanut aina jonkin aikaa, mutta ennen pitkää kivut ovat palanneet. Särkylääkkeet auttavat, mutta niiden jatkuva käyttö on aiheuttanut mm. vatsaongelmia. Lääkkeitä ja geelejä en ole voinut lopettaa, koska nukkuminen särkevien olkapäiden kanssa ei onnistu. 

Kun sain B-Cure-laserin kuukausi sitten, aloin käyttää sitä heti olkavarsien yläosien ja olkapäiden hoitoon. Viikkoa myöhemmin kipugeelin käyttötarve loppui lähes kokonaan ja särkylääkkeitäkin voin vähentää selvästi. Kuukauden käyttökokemuksen perusteella voin sanoa, että B-Cure-laser toimii lihas- ja jännevaivojen hoidossa erittäin hyvin.

Pekka Manninen, Tuusula

B-Cure nivelrikko

Ostin lokakuussa 2016 B-Cure laser Sport mallisen pienen laserlaitteen heti, kun näin sellaisen tulleen markkinoille. Laitteesta tuli minulle heti tärkeä läheinen ystävä. Olen voinut ottaa ”hänet” mukaani minne ikinä olen mennytkin eikä laitteen käyttäminen ole kylässäkään haitannut ketään eikä mitään. Tämä laite on ollut minulle suorastaan jokapäiväinen pelastus ja siinä vaiheessa, kun sitä en ole syystä tai toisesta voinut käyttää olen ollut suorastaan pulassa. Kerran olen saanut uudet patterit ja kerran pudotin ”hänet” lattialle, minkä jälkeen ei lataaminen eikä käynnistys toiminut. Laitteen toimittajalta samani ensiapuneuvon mukaan patterikosketusta liikuttelemalla sain laitteen taas toimimaan ja tilanne oli pelastettu. Kovassa käytössä patterikotelon kansikin hävisi. Tilalle laitoin pahviviritelmän.

Ennen laserlaitteen hankkimista olin kärsinyt monipuolisesti haittaavasta nivelrikosta. Sormiongelmien takia en voinut kymmeneen vuoteen kutoa mitään ja hävitinkin ison määrän ihania lankoja ajatellessani murheellisesti etten enää milloinkaan pysty jatkamaan rakasta harrastustani. B-Cure laserlaitteen avulla sitten sain sormeni taas toimimaan ja sukkapuikot suihkimaan. Nivelrikon vuoksi on myös mm. molempiin lonkkiini ja polviini jouduttu asentamaan tekonivelet. On ollut leikkausten jälkihoidon lisäksi myös lihasreumakipuja, haavoja, mustelmia ja muita vaivoja, joiden kaikkien hoidossa ystävästäni B-Cure laserlaitteesta on ollut suurta kivunlievitys- ja parantumisapua. Aina, kun on kolottanut tai kivistänyt jossain päin kehossani, olen ottanut pikkuystäväni apuun.

Olen suositellut B-Cure laserlaitetta ystävilleni ja tuttavilleni sekä kaikille vaivojaan voihkiville. Olen kuullut pelkästään positiivisia käyttökommentteja.

Riitta 74v. , Helsinki

B-Cure nivelrikko ja kulumakipu

Koko elämäni olen liikkunut käsiäni käyttäen kelaamiseen, sekä siirtymisiin pyörätuoliin ja mihin muihin kohteisiin milloinkin. Eli on kroppaa tullut kovasti käytettyä ja kyllähän sen sitten huomaa. Kipua on ollut olkapäissä, ja käsiin ja ranteisiin on vuosien varrella kehittynyt nivelrikkoa. En varsinaisesti vastusta kipulääkkeitä, mutta täydentäväksi hoidoksi olen löytänyt lääkkeettömän B-Cure laserhoitolaitteen. Sen avulla saan vähennettyä nivelrikon aiheuttamaa kipua iltaisin ja näin pystyn nukkumaan paremmin.  Myös liikunta on minulle lääke. Pyrin ylläpitämään liikkuvuutta saliharjoittelulla ja viime aikoina olen hurahtanut pyörätuolikoripalloon ja sulkapalloon. B-Cure laserterapian avulla saan reippaasti kuluneet olkapääni pysymään vauhdissa mukana ja mukava peliporukka kyllä pitää vauhtia yllä.

Rauno Saunavaara, Tornio

Marja-Terttu Rantanen, 76v.
Minulla on ollut iän karttumisen myötä lähinnä kipuja polvissa ja vasemmassa olkapäässä.
Polvien kipuilu johtuu pitkälti entisen työni tuomasta rasituksesta polvien ja olkapäiden alueelle, mitkä nyt vanhemmiten ovat alkaneet vaivaamaan, varsinkin vasen olkapää joka on operoitu solisluun vuoksi.

Vuokrasin B-Cure laserin, jotta voisin testata sen apua kipupaikkoihin ennen kuin ostaisin kyseisen laitteen omakseni.

Laser on helppokäyttöinen ja telineen vuoksi sitä on helppo käyttää vähän hankaliinkin paikkoihin. Ja huomasinkin sen olevan aika ehdoton, kun hoidan olkapään selkäpuolta. Se on näppärä, joten käyttö on helppoa, eikä syö hermoja.

Koska laser on pieni ja kevyt, olen kantanut sitä mukanani mihin menenkin esim. ystävälle yökylään. Olen silloin esitellyt kyseistä laitetta ystävälleni ja olemme hoitaneet siinä samalla myös hänen kipujaan.

Kun aloitin käyttämään laitetta, oli apu olkapäähän havaittavissa ensimmäisten hoitokertojen jälkeen. Laserin apu olkapääkipuun on yllättävän tehokas. Jomottava kipu siinä on poistunut lähes kokonaan ja kipu tulee enää todella harvoin. Toki jos rasitan niitä esim. kantamalla jotain painavaa, pitämällä käsiä kauan yläasennossa tms. niin kipu tulee kyllä takaisin. Mutta nyt tiedän, että apu on siihen lähellä.

Polvissa kipu on vähentynyt. Kipu ei ole poistunut kokonaan mutta on huomattavasti pienempi kuin aikaisemmin eikä herättele enää öisin. Eli hoitoa tarvitaan vielä. Polvien kipu esiintyy lähinnä, kun kyykkää tai kävelee portaita tai muuten rasittaa. Ennen B-Cure laseria ajatuskin kyykkyyn menosta tai pitkästä kävelylenkistä sai minut ajattelemaan tuskaa mutta nyt voin jo nostaa esim. esineen lattialta kyykistymällä tai lähteä mukavalle kävelyretkelle ilman että hikoilen ajatuksesta tuntea viiltävää kipua polvissani. Eli hoito on auttanut, mutta sitä pitää vielä jatkaa. Uskon että polvistani tulee vielä kivuttomammat, kunhan vain käytän laitetta.
Laitteen käyttö on näppärää, voin käyttäessäni sitä ja katsoa vaikka telkkua sillä aikaa ja hoito tulee tehtyä siinä sivussa. Jatkan laserin käyttöä säännöllisesti ja odotan polvieni kivun häviävän kokonaan niin että kesällä pääsen marjametsään ja syksyllä sienimetsään!

Koska B-Cure vuokralaite täytti kaikki odotukseni, ostin laitteen omakseni jotta voin käyttää sitä joka päivä!

Sari Piispala, Tampere
Olen vuosia kärsinyt unenaikaisesta bruksismista (hampaiden yhteen pureminen tai narskutus yöllä). Se aiheuttaa kipuja sekä jäykkyyttä ja lihasjumeja purentalihaksiin ja kaulan/niskan lihaksiin, mikä taas johtaa jatkuviin päänsärkyihin ja autonomisen hermoston toimintahäiriöihin. Minulla on käytössä öisin purentakisko, joka suojaa hampaita, muttei ole poistanut itse puremisrefleksiä seurauksineen.
Vaivaan on kokeiltu jumppaliikkeitä, purentalihasten hierontalaitetta ja kuivaneulausta, fysioterapeuttista purentalihasten käsittelyä, lihaksia rentouttavia lääkkeitä ja jopa botuliinipistoksia purentalihaksiin ongelman päästyä todella pahaksi. Monista hoidoista on apua, mutta kun bruksismi toistuu joka yö, myös avun on oltava usein saatavilla oireiden palatessa pian.
Osteopaatti kokeili purentalihaksiini B-Cure laseria. Nautittuani muutamasta kivuttomasta päivästä päätin vuokrata Sport -laitteen kuukaudeksi nähdäkseni, olisiko sen hankinta omaksi kannattavaa. Laite poisti yllättävän tehokkaasti kipua, mutta epämiellyttävänä oheisoireena tuli voimakas kasvojen kuumotus. Siksi päädyin tilaamaan hieman pienempitehoisen Classic -mallin. Se ei aiheuta vastaavaa kuumotusta. Kun jatkan käsittelyä päivittäin, siitä on selvästi apua lihaskipuihin ja jäykkyyteen. Käyttö on helppoa, ainakin telineen kanssa. Teline on ehdoton lisävaruste ergonomiseen itsensä hoitamiseen. Aikaa hoitaminen toki vie, mutta samalla voi vaikka lukea tai katsella tv:tä. Lue Lisää>>

Pentti Kitti, Kiiminki
Olen pitkään kärsinyt vaikeista polyneuropatia kivuista jalkaterissäni. Olin todella yllättynyt, kun sain B-Cure laserilla apua kipuihin jo parin hoitopäivän jälkeen. Sain laserilla nopean avun myös polvien nivelrikkoleikkauksen jälkeiseen kipuun.

Anneli Rönkä, Joutsa
Minulla on 2 ahtaumaa niskassa, jotka ovat aiheuttaneet kovaa kipua niin hartioihin kuin päähänkin. Vuokrasin B-Cure Laserin ja kipu lievittyi jo toisen hoitokerran jälkeen. Ostin oman laserin ja hoidan sillä nykyään myös sormien ja ranteiden nivelrikkokipuja.  

Harri Jussila, Sälinkää
Jouduin työkyvyttömyyseläkkeelle pahan polvien nivelrikon vuoksi. Kuvausten mukaan rusto on jo lähes kokonaan hävinnyt. Söin kipulääkkeitä aikani, mutta löytäessäni B-Cure laserin ja lääkkeettömät kipulaastarit, sain hoitoyhdistelmän, jonka avulla olen voinut jättää kipulääkkeet pois. Käytän laastareita polvilumpion alapuolella ja laserilla hoidan päivittäin polvien ympäristöä. Suosittelen.

Pertti Asikainen, Muurame
Vaimoni kärsii niskarangan kulumasta, alaselän välilevynpullistumista ja polvien kulumista. Niiden tuomat kivut ja lihasjäykkyys on ollut todella kurjaa seurattavaa. Vuokrasimme B-Cure laserin ja hyvin nopeasti niskaa ja alaselkää vaivanneet kivut lievittyivät ja polvien liikkuvuus parani. Tilasimme oman laserin jo ennen kuin vuokra-aika oli edes loppunut.

Jari Lajunen, Savonlinna
Olen sairastanut nivelreumaa jo 10v.  Reuman hoidossa minulla on monta lääkitystä, myös biologinen lääke. Buranaa jouduin käyttämään melkein joka päivä kipuihini. Kunnes ostin B-CURE SPORTIN, niin Buranan käyttö on loppunut melkein kokonaan. Laite auttaa muihinkin oireisiin. Biologisen lääkkeen sivuvaikutuksena sain huuliherpeksen, joka oireilee useita kertoja vuodessa. Olen myös käyttänyt laitetta siihenkin ja yllätyksenä herpesrakkula paranee 2 päivässä.

Ilona Flittner, Porvoo
Kärsin lonkan ja polven nivelrikosta, joka aiheuttaa myös sietämättömiä kramppeja reisilihaksiin. B-Cure Laserilla olen saanut kivut lievittymään ja  krampit helpottamaan. 

Hilkka Hirvonen, Varkaus
Olen aina ollut kovat tekemään töitä. Merillä työskentely sekä  100-vuotiaan hirsitalon remontointi on laittanut kropan koville. Minulla on todettu välilevyn pullistuma, lonkkien ja olkapäiden kulumat, sekä nivelrikkoa peukalon tyvessä, jotka kaikki osaltaan aiheuttavat kroonista kipua ja lihaskramppeja. Vuokrasin laserin kokeiluun, ehkä yllättäenkin sain apua kipuihini, sekä kramppeihin. Ostin oman ja voin suositella muillekin!

Anita Mäkelä, Espoo
B-Cure laser on todella tehokas ja helppo käyttää. Itse kaaduin rappusissa pari vuotta sitten ja minulla vääntyi polvi. Kuvauksissa ei näkynyt murtumaa, vaan diagnoosiksi sain pehmytkudosvaurion, jonka paranemiseen tulisi menemään pitkä aika. Kun kahteen vuoteen ei tilani ollut parantunut, tilasin B-Cure Laserin vuokralle. Se tosiaan edisti vaurion paranemista ja kipu on nyt pois. Ostin tietysti oman ja suosittelen kaikille tutuille ja tuntemattomille.      

Rauno Saunavaara, Tornio
Olen ollut pyörätuolissa lähes koko elämäni. Se ei kuitenkaan ole hidastanut tahtiani, vaan olen kunnostautunut mm. keihäänheitossa Paralympialaisissa. Elämäntapani on kuitenkin aiheuttanut ranteisiini ja käsiini pahan nivelrikon, jota on leikattukin. Kivut ovat olleet kovat. Ilokseni löysin B-Cure laser laitteen ja saan sillä kivun lievitettyä. Hoidan iltaisin ja kipu pysyy poissa koko yön. Saan apua myös niskavaivoihini.

Leif Ekrem, laserfyysikko, Espoo
Minulla on ollut selkäkipuja parin vuoden ajan. Yksi lääkäri oli jopa sitä mieltä että kyseessä on longcovid! Monta kikkaa kokeiltu, mm. fysioterapia ja akupunktuuri. Sitten menin laserhoitoon ja se oli tehokkain hoito. Tilasinkin B-Cure Sport laserin kotikäyttöön. Olen itse laserfyysikko. Tiedän yhtä ja toista laserin luonteesta. Hyvä että tällaisia laitteita on saatavilla!

Jussi Murtomäki, Helsinki
Minulla on kaularangan kulumisen vuoksi asennettu implantti nikamien väliin. Olen kuitenkin jo 6 vuotta kärsinyt pahoista hermokivuista  niska-hartia seudulla. Olen kokeillut kaikenlaisia kivunlievitysmenetelmiä ja B-Cure laser on se, joka todella rauhoittaa kipua ja pitää sen pois. Käytän sitä myös sormien nivelrikkokipuun. En tiedä miten selviäisin ilman! Olenkin suositellut kaikille tutuille ja tuntemattomillekin. 

Riitta Pehkonen, Kerava
Olen vuosia kärsinyt iskias kivusta, joka on pitänyt minua öisin hereillä. Lääkärissä minulle on vain annettu kipulääkkeitä, kun muita keinoja ei ole keksitty.
Luin B-Cure Laserista ja päätin vuokrata laitteen kokeiluun. Tunne oli mahtava, kun alaselkää ja nilkkaa hoitamalla kipu lieveni. Ostin oman laitteen ja nyt saan yöni nukuttua.

Ulla-Maija Lilja, Kirkkonummi
B-cure laser on ainoa laite, jolla olen saanut apua polymyalgian aiheuttamiin kipuihin. Laser lievittää myös joukkuevoimistelua harrastavan tyttärentyttäreni päkiäkipua ja auttaa rasitusvammoihin.  

Kirsi-Marja Kastemäki, Hollola
Hankin vuokralaitteen testattavaksi pitkään jatkuneeseen polven yläpuoliseen kiputilaan, joka alkoi haittaamaan omia urheiluharrastuksia. Polvikivun taustalla on ollut lihasheikkoutta ja iän tuomaa polven kulumaa. Aika positiivisesti yllätyin, kun pitkään jatkunut kipuilu alkoi laantua laitteen avulla. Toki erilaiset lihaskunto- ja liikkuvuusharjoitteet ovat olleet pääasialliset keinot polven kuntouttamiseen, mutta B-Cure toi tervetulleen lisäavun kivun hoitoon. Olen käyttänyt laitetta myös päkiän alueelle, koska kärsin ajoittain myös päkiäkivuista. Apua siitä on ollut. Tykästyin laitteeseen ja päätin hankkia oman sellaisen. B-Cure on oiva ja hyvä vaihtoehto lääkkeettömään kivunlievitykseen ja tuo lisäapua myös kuntouttamiseen.

Ann Maris Reinson, Tampere
Kaaduin vuosia sitten pyörällä ja polveni vääntyi pahasti. Lääkärit eivät löytäneet mitään korjattavaa ja ennustivat kipujen seuraavan minua loppuelämän. Hankin B-Cure Laserin, jonka avulla olen voinut jättää kipulääkkeet kokonaan pois. Mahtavaa että on tällainen lääkkeetön vaihtoehto kivunhoitoon!  

Eila Ahokas, Helsinki
Pakaralihaksen repesi noin vuosi sitten ja parani huonosti jättäen jälkeensä repivän kivun. Vaivaa on hoidettu fysioterapiassa ja akupunktiolla, mutta todellisen avun sain vasta B-Cure laserilla. Vuokrasin laitteen ja jo viikon hoidon jälkeen päätin ostaa oman. Nyt kipu on poissa ja kävelen lähes normaalisti.

Tiina Lukkarinen, Vantaa
Valittelin ystävälleni nivelrikosta kipeitä sormiani. Hän tuli seuraavana päivänä käymään mukanaan B-Cure Laser. Hoidimme sormeani 6 minuuttia ja kipu loppui heti. Aivan uskomatonta! Ystäväni, joka on kokeillut eri lasereita suositteli nimenomaan B-Cure laseria ja hankinkin sellaisen itselleni heti.

Mari Kivimäki, Hyvinkää
B-Cure auttaa todella hyvin fibromyalgiakipuihini. Sen teho on parempi kuin lääkkeiden tai hieronnan. Hankin kuukauden vuokrakokeilun jälkeen oman B-Cure laserlaitteen.

Jorma Peltonen, Tuulos
Kärsin selkäleikkauksenjälkeisistä hermokivuista. Ostin B-Cure laserin ja huomasin että hoitamalla leikkauskohtaa ja siitä alas hermorataa pitkin pakaraa ja reittä saan kivun talttumaan. Tehon huomasin parissa päivässä. Hoidan laserilla myös olkapäitäni nivelrikkokivun vuoksi ja jäykkiä niskalihaksia. Minua on B-Cure laser auttanut paljon. 

Sofia Pelkonen, Oulu
Minulla on taipumus narskuttaa hampaitani öisin ja aamuisin leuka on kipeä ja päätä särkee. Muutamien käyttökertojen jälkeen sain leukalihakset rentoutettua. Kireät niskat ja kasvojen lihakset ovat aiemmin laukaisseet migreenikohtauksia, mutta nekin pysyivät poissa, kun hoidin kaulan ja yläkropan lihakset laserilla. Laser tehosi myös urheilusta seuranneeseen issiaskipuun yhdellä hoitokerralla. Tilasin oman laitteen testikuukauden jälkeen! 

Saara Alho, Espoo
Minulla on nivelrikko sormissa ja jaloissa. Päätin kokeilla lääkintälaseria, kun en enää voinut edes kävellä kunnolla. Viikon vuokra-ajan jälkeen sain pitkästä aikaa kengät jalkaani ilman kipua. Ostin oman laitteen välittömästi. 

Timo Kolu, Helsinki
Sain B-Cure laserilla avuun olkapään, ranteen ja peukalontyven kipuihin. Myös vaimoani pitkään vaivannut sormi-ihottuma parani laserin avulla. Vuokrasimme laserin ensin ja ostimme oman, kun totesimme sen tehon. Kyllä mieluummin tätä käyttää kuin syö lääkkeitä!

Esko Reivinen, Helsinki
Olen käyttänyt Terveystekniikan B-Cure Laser-laitetta kipeiden ranteitteni hoidossa. Laitteen käytön jälkeen rannesärky hävisi ja kipu nostettaessa raskaita taakkoja väheni. Voin suositella laitetta tämän tyyppisiin hoitotilanteisiin. 

Aino Auranen, Helsinki
Olkapäässäni todettiin kierteiskalvon tulehdus, jota hoidettiin kortisonipiikeillä ja särkylääkkeillä vuoden verran tuloksetta. Kivun vaan jatkuessa vuokrasin B-Cure laserlaitteen. Aloitin hoidon kahdesti päivässä. Kivun lievitys tuntui jo parin päivän jälkeen ja kolmen viikon sitkeän hoidon jälkeen tuntuu vaivani olevan poissa ja liikeratani on palautunut normaaliksi. Olen tyytyväinen ja on sanomattakin selvää, että hankin laitteen omaksi.

Tapani Lampinen, Vantaa
Jouduin lopettamaan tennisharrastuksen ranteitani vaivanneen nivelrikkokivun vuoksi. Kipu on pysynyt poissa B-Cure Laserin avulla, mutta valitettavasti ranteet eivät kuitenkaan enää kestä kovaa harjoittelua.

Olen Johanna, 32-vuotias selkärankareumaa ja fibromyalgiaa sairastava kuntosali urheilija. Selkärankareuma diagnoosiin päädyttiin vuonna 2016 8-vuoden sairastamisen ja kroonisen kivun jälkeen, kun niskat olivat niin tulehtuneet, ettei pää kääntynyt kunnolla ja pään kääntäminen sivulta toiselle onnistui vain 20 astetta. Keväällä 2021 sain B-cure Laser Sportin käyttööni ja niskakivut on helpottaneet huomattavasti. 
Laser itsessään on mielestäni suuri investointi, mutta urheiluhierontaan menee vuosittain 890€, joten kestävät vaihtoehtoiset kivunhoitomenetelmät tulevat ehdottomasti tarpeeseen. Varsinkin kun tavoitteenani on kilpailla Wellness fitneksessä vuonna 2022!
Kliininen tutkimus Laser therapy for fibromyositic rheumatisms>>

Roope Huuhtanen 25, Oulu
”Minulla on CP-oireyhtymä, tarkemmin diplegia spastiga, joka ilmenee alaraajojen jäykkyytenä. Halusin ottaa B-Cure -hoitolaserin testikäyttöön ja kokeilla, voisiko siitä olla apua omassa tilanteessani.
Laserin käytöstä ja tehosta olin aluksi epäileväinen, mutta jo toisella hoitokerralla huomasin tehon: kihelmöivä ja sähköinen tuntemus erityisesti aiemmin kipeissä ranteissa ja kyynärpäässä. Sama tuntemus oli myös cp-vammaisten jalkojeni suurissa lihaksissa. Laserin tuoma hoito ei vaikuttanut varsinaiseen lihasjäykkyyteen, mutta kivut hellittivät ja raajat tuntuivat liikkuvan sulavammin aina hoitokerran jälkeen.

Merja Sjöman, Vantaa
Kesällä 2020 mieheni sai sääreen syviä haavoja, jotka eivät lähteneet ollenkaan paranemaan. Alkuvuodesta 2021 luin B-Cure laserin tehosta haavojen hoidossa ja tilasin laitteen, vaikka epäilinkin sen tehoa. Varmistelin vielä Terveystekniikan asiakaspalvelustakin, voinko laitteen palauttaa, jos on täysi pettymys… Mutta ei ollut! Hoidimme yli puolivuotta auki olleita haavoja 2 minuuttia kerran päivässä ja jo kahden viikon kuluttua ne paranivat ja päälle kasvoi rupi. Laite on hyvä! Terveystekniikka kommentoi: Jos kyseessä on diabeettinen tai vaikeasti paraneva haava, on syytä neuvotella oikeasta hoitoprotokollasta oman haavahoitajan kanssa. 
Kliinistä tutkimusta B-cure laserin tehosta haavahoidossa>>

Johanna Eskola-Oliva fysioterapeutti, työfysioterapeutti
”B-Cure Laser on tehokas ja helppokäyttöinen laserhoitolaite. Olen saanut sillä hyviä hoitotuloksia, jopa nopeammin kuin laitteesta tehdyissä tutkimuksissa on raportoitu. Lonkan alueen insertiitti ja bursiitti – särky ja varauskipu lieveni asiakkaalta jo yhden, ja loppui kolmen käsittelykerran jälkeen kokonaan. Jänteiden ja fascioiden rasitusvammoissa tai revähdyksissä B-Cure on nopeuttanut toipumista huomattavasti. Esimerkiksi nilkan inversiovammoihin, akillesjänteen ja plantaarifascian tulehdukseen ja kyynärvarressa epicondyliittisärkyyn se on ollut oiva apu. Laite toimii hyvin sekä ammattilaisen käytössä, että asiakkaalla itsehoitolaitteena. B-Cure Laser on pieni ja näppärä vaikkapa urheilujoukkueen fysioterapeutin tai huoltajankin kuljettaa mukana.”

Leena Henttonen, Imatra 
Kaaduin polkupyörällä ja iskin polveni syrjän asfalttiin voimakkaasti. Röntgenkuvissa ei ollut murtumia näkyvissä, mutta nestekertymää tavallista enemmän. Polven alueella oli lievää kipua ja kaksi kertaa polvi petti onnettomuuden jälkeen niin, että kaaduin kävellessä.
Huomasin pari päivää tapahtuneesta uudessa Nivel-tieto lehden takakannessa mainoksen B-Cure Laser-laitteesta ja kiinnostuin heti. Soitin työterveyshoitajalle ja kyselin laitteen ominaisuuksista ja tehokkuudesta. Hän suositteli lämpimästi kokeilemaan. Kulutkin on kohtuulliset, koska eihän se kuukausivuokra ole kuin puolitoista fysioterapiakäynnin hinta.
Sainkin laitteen jo samalla viikolla käyttööni. Laitteen mukana tulleiden ohjeiden mukaan aloin hoitaa polveani ja huomasin nopeasti hyvän hoitovasteen. Kokeilin laitetta myös peukalon tyvinivelien kipuun, muutamassa viikossa ne tulivat lähes oireettomiksi ja pinsettiotekin parani tavaroihin tarttuessa.
Joten jatkossa tulen hoitamaan peukaloitani, aina kun kipu alkaa tuntumaan. Nivelrikko-oireista kärsivänä minä ainakin sain apua sekä akuuttiin, että jo aikaisemmin olleeseen vaivaan. Voin suositella lämpimästi ainakin kokeilemaan kuukauden vuokra-ajalla, olisiko sinulle laitteesta apua.
 
Eija Turpeinen,  Savonlinna
Sain nivelrikkodiagnoosin ja kärsin kovista polvikivuista pari vuotta. Vuokrasin B-Cure laserin kokeiluun ja sain avun parissa päivässä. Ostin oman ja suosittelen!
Heikki Vepsäläinen, Järvenpää
Olen kärsinyt liikkumista haittaavasta polven nivelrikkokivusta. Kuukauden B-Cure Laserin vuokran jälkeen ostin oman. Nyt pystyn kävelemään omin jaloin postilaatikolle ja nilkuttamatta! Mahtavaa!
 

Siv Wikgren, Karis
Vår familj har använt laser från 2007 för alla möjliga och omöjliga skador och fel, bl.a för bältros, artros, ledskador, sår som är svårläkta, dålig hy. Laser är bra för nästan allt. Man kan gå till en laserutövare,men har god hjälp av en laser hemma. (Facebook)

Pekka Pasanen, Turku
Kaaduin  liukkaalla suojatiellä. Kaatumisen seurauksena oikeaan nilkkaan tuli takakolmiomurtuma ja ulkokehräseen kapselirepeämä. Toipumisen avuksi vuokrasin B-Cure Laser SPORT laitteen ja myöhemmin ostin laitteen omaksi. Uskon että laite nopeutti huomattavasti nilkan paranemista. Osoituksena se, että vain parin kuukauden päästä uin Avantouinnin SM kisoissa. Voin todella suositella laitetta!

Anna-Maija Hiitola, Vihti
”Olen kärsinyt pään alueen erilaisista ongelmista ja kivuista koko ikäni. Minulle on tehty mm. leuansiirtoleikkaus molemmille puolille leukaa, joka oli niin suuri operaatio, että pääni asento muuttui ja se aiheutti pahan kolmoishermovaivan. Vihdoin löytyi hoitomuodoksi Botox-piikit, joita saankolmen kuukauden välein. Tämä vähän auttaa kiputuntemuksiin jatkuvan lääkityksen lisäksi.
Minulle tarjoutui mahdollisuus kokeilla B-Cure Laser -hoitolaitetta ja halusin ilman muuta kokeilla sitä. Jo parin hoitokerran jälkeen huomasin, että kasvojeni oikean puolen kiputuntemukset helpottavat ja kasvojen lihakset ikään kuin pehmenevät. Tämä tosin edellyttää vähintään kahta hoitokertaa päivässä. Talvi on yleensäkin vaikeinta aikaa, koska titaanilevyt kylmenevät leuassa. Titaani aiheuttaa myös sen, etten en voi mennä ulos yli 10 asteen pakkasessa. Nyt olen hoitanut laserilla viikon ajan kaksi kertaa päivässä em. kohtia ja huomannut, että kiputuntemukset helpottavat.
Olen antanut myös tuttavani kokeilla laseria. Hän on hoitanut särkevää lonkkaansa kolmen viikon ajan, ja saanut siitä apua. Nyt hän voi jo kulkea ilman keppiä. Ystäväni ovat käyttänet laseria myös kiputiloihin polvissa, nilkoissa ja käsivarsissa. B-Cure Laser on osoittautunut minulle todella hyväksi hoitomuodoksi. Suosittelen.”

Potilastapauksia haavahoidossa
HUOMIO! Allaolevissa raporteissa esitetty kuvamateriaali voi järkyttää herkempiä.
B-Cure Laser PRO case Kaarina>>
Porvoo laaja säärihaava>>
Porvoo krooninen säärihaava>>
Somero säärihaava>>
Porvoo akuutti onkalohaava>>
Haavanhoito-esite_Terveystekniikka_24_9_2019_final>>

Juho Lähde, jalkapalloilija
” Minua on vaivannut kivulias luumustelma, johon kokeilin B-Cure Laser Sportia. Polvi tuntui heti ensimmäisestä hoitokerrasta lähtien reagoivan hoitoon, ikään kuin polvi ”säteilisi”. Kipu tuntui vähenevän ja häviävän hoito hoidolta. Viikon jälkeen kipu oli kokonaan poissa, eikä ole palannut.”

Eeva-Maria Saari, jalkapalloilija
”Olen käyttänyt B-Cure Laseria akillesjänteen kiputilaan ja alaselän välilevyn pullistuman jälkeiseen hoitoon. Selän kipu oli jatkunut jo vuoden, mutta lähti melkein kokonaan pois vain kahden hoitokerran jälkeen. Koen hoitojen auttavan myös akillesjänteen kipuiluun, vaikka urheilen lähes päivittäin. Mikäli akillesjänteeseen ei kohdistuisi päivittäistä rasitusta, uskoisin laserhoidon olevan vielä tehokkaampi.
Uskon B-Cure Laserin tuovan helpotusta moneenkin vaivaan. Laitetta on todella helppo käyttää ja kantaa mukanaan urheilukassissa. Akku kestää pitkään, yksi lataus viikon-pari. Mielestäni tällainen laite pitäisi löytyä jokaisen futisjoukkueen huoltolaukusta, että pelaajat pystyisivät itse huoltamaan itseään aina tarvittaessa. Suosittelen!”

Nea Valkeapää
”Tässä minun tarinani. Alkukesä 2017 saanut jostain pienen haavan pohkeeseen, eikä verenvuoto loppunut oikein millään. Haava oli oikeasti nuppineulanpään kokoinen ja miten paljon voi niin pienestä tulla verta! Siitä eteenpäin haava saattoi olla jopa viikon hyvä, kunnes taas lähti vuotamaan, eikä loppua taas näkynyt, kertaakaan se ei tulehtunut kuitenkaan. Joskus sitä verta tuli ihan paineella. Tätä jatkui siis kokonaisen vuoden. Tänä kesänä heinäkuun loppupuolella sain lainaan tämän ihanan laserin. Käytin sitä n 3×8 min/pvä, joskus 2 krt eikä haava ole vuotanut sen jälkeen kertaakaan! Kaikenlisäksi se on ihan nätisti parantunutkin. Voisi ehkä olla parempi tulos jos jatkuvasti käyttäisi, tämä oli ensiapua. Helpottaa kipuja ja hermokipuja myös. Kiitos vielä! (julkinen Facebook palaute)

Maija Mellajärvi, eläkeläinen, Pessalompolo
”Minua on pitkään vaivannut hermokipu olkapäässä. Vuokrasin ensin B-Cure Laserin kolmeksi viikoksi kokeillakseni, miten laserhoito auttaa. Jo ensimmäisen hoidon jälkeen kipu hellitti huomattavasti. Kokeilin hoitoa myös kulumakipuiseen polveeni sekä tulehtuneeseen ranteeseen. Kaikkiin kipuihin sain laserista apua, joten oli helppo päätös hankkia laite vuokrauksen jälkeen omaksi. Voin suositella B-Cure Laseria lämpimästi. ”

Pia Hyppönen, sairaanhoitaja, Vierumäen urheiluopisto
Vierumäen urheiluopiston Liikunta- ja terveysklinikalla on ollut käytössä B-Cure Laser Sport maaliskuusta 2016 lähtien.
”Olemme saaneet erittäin hyviä kokemuksia ja hoitotuloksia B-Cure Laser laitteen käytöstä. Olemme käyttäneet laitetta moniin eri kipu- ja tulehdustiloihin: akuuttiin leikkaushaavan hoitoon, leikkausalueen turvotuksen poistoon, kroonisiin kiputiloihin, paikallisiin tulehduksiin mm. nivelpsoriasiksen hoitoon ja tietenkin myös akuutteihin urheiluvammoihin kuten polvikipuihin. Urheilijat ovat olleet saamiinsa hoitoihin todella tyytyväisiä. Laite on turvallinen, erittäin helppo käyttää ja kooltaan sopivan pieni. Laite mahdollistaa itsehoidon vaivattomasti. Voimme lämpimästi suositella B-Cure Laseria.”

Jukka Lääkkölä, eläkeläinen, Tornio 
”Olen 75 -vuotias mies Torniosta. Vasen jalkani on amputoitu kaksi kertaa ja raajaan on jäänyt vaikea noin 15 vuotta jatkunut neuropaattinen kiputila. Minulla on ollut siihen jatkuva kova kipulääkitys. Sain esitteen lääkkeettömästä kivunhoidosta ja siinä mainittiin B-Cure Laser-hoito vaihtoehtona neuropaattisen kivunhoitoon. Tilasin laitteen heti kolmen viikon koeajalle. Alussa oli epäilyjä, että miten laser voi parantaa kipuja? Aloitin heti laitteen saatuani hoidot ohjeen mukaan. Lähdin liikkeelle kipeimmästä kohdasta ja siirsin laitetta 8 minuutin ajan kohti tyngän päätä. Kipu oli VAS-asteikolla (0-10) ennen hoidon aloittamista 7-luokkaa. Kun olin tehnyt hoidon, niin kipu oli enää 4-astetta eli kivuntuntemus oli laskenut merkittävästi. Tynkä tuntui lämpenevän, kun aineenvaihdunta hoitoalueella kiihtyi. Annoin toisen 8 minuutin hoitojakson vielä samana iltana ja taas kivut vähenivät.
Olen käyttänyt laserlaitetta yhdestä kahteen kertaan päivittäin ja sen avulla pystynyt vähentämään vahvaa kipulääkitystäni. Tuntuu hyvältä, kun kivut vähenee. Ennen B-Cure Laser hoitojen aloittamista en ole pystynyt nukkumaan vasemmalla kyljellä juuri ollenkaan, mutta nyt sekin onnistuu hoidon avulla minimaalisilla kivuilla. Neuropaattisen kivun tilanne on parantunut huomattavasti ja jatkuva kipu on vähentynyt kipuasteikolla 3-4 välille. Lainalaitteen kokemuksella olen tilannut nyt oman laitteen käyttööni. B-Cure Laser Sport on minulla päivittäisessä käytössä, lääkitys vähenee, kivut helpottaa ja uni paranee.”

Minna Ollas, MMM, Sosionomi

”Hankimme syksyllä 2016 B-Cure Laser-laitteen ensisijaisesti monivammaisen pyörätuolia käyttävän lapsemme kipuiluihin. Laitteesta on ollut paljon apua hänen polvisärkyihinsä (polvilumpiot ovat sijoiltaan), jalkasärkyihin sekä selkäsärkyihin. Laitteesta on ollut selkeästi hyötyä hänelle skolioosi- ja lonkkaleikkausten jälkihoidoissa. Puhevammainen lapsemme pyytää laserhoitoa kipuihinsa. Varsinkin vaativan lonkkaleikkauksen jälkihoidossa laseria käytettiin joka ilta ja hoidon jälkeen lapsi rauhoittui nukkumaan.
Myös muu perhe on saanut apua B-Cure Laserista erilaisiin kipuihin ja paikallisiin tulehduksiin. Itse sain hoidettua akillesjänteen tulehduksen vasemmasta kantapäästä. Mieheni selkäsärkyihin laitteesta on ollut merkittävästi apua. Myös toinen lapsemme käyttää B-Cure Laseria jalkakipuihinsa hyvällä tuloksella. Suosittelemme.”

B-Cure Laser Classic

Helppokäyttöinen ja turvallinen kotikäyttölaser kivun lievitykseen ja kudosvaurioiden päivittäiseen hoitoon.

OVH € 635,- (sis alv 24%)

NYT TUTUSTUMISTARJOUS € 565,-

B-Cure Laser Sport PRO

Helppokäyttöinen ja turvallinen laser kivun lievitykseen ja kudosvaurioiden hoitoon.
Soveltuu ammattimaiseen käyttöön tai vaativaan kotikäyttöön.
OVH € 995,- (sis alv 24%)

NYT TUTUSTUMISTARJOUS € 835,-

B-Cure Laser vuokralle

Voit kokeilla laserlaitetta vuokraamalla sen kuukaudeksi käyttöösi. 
Vuokra-ajan jälkeen laite palautetaan ja oman laitteen hankinnan yhteydessä hyvitetään 100,- hankintahinnasta.

€ 140,-/kk (sis alv 24%)

Scroll to Top
Vieritä ylös