Terveystekniikka

B-Cure Laser - Käyttäjäkokemuksia

Jo 250,000 MYYTYÄ laitetta !

B-Cure Laser laitteita myydään mm. Kanadassa, Iso-Britanniassa, Saksassa, Israelissa,  Romaniassa, Vietnamissa, Ruotsissa, Sveitsissä, Puolassa, Unkarissa jne.
Suomessa B-Cure on käytössä kipuklinikoilla, fysioterapeuteilla ja haavahoidossa,
sekä jo yli tuhannessa kotitaloudessa.

Keihäänheittäjä Vivian Suominen: Minulla todettiin nikamakaaren rasitusmurtuma selkärangassa ja kausi meinasi jäädä kokonaan väliin, ehkä koko ura. Hankin B-Cure laserin ja jo muutaman hoitokerran jälkeen huomasin kivun hellittävän. Se antoi uskoa, että kudoksessa tapahtuu paranemista. Jatkoin hoitoa itsenäisesti kahdesti päivässä ja lääkärinikin ihmetykseksi murtumalinja meni kiinni kahdessa kuukaudessa. Olen ylittänyt karsintarajat nuorten EM- ja MM- kisoihin ja olen vahvasti ehdolla Suomen edustusjoukkueeseen, joten terveyteni on minulle huipputärkeä.”

Kliininen tutkimus laserterapian tehosta rasitusmurtumien hoidossa>>

Sain laserilla apua 5 kk vaivanneen tenniskyynärpään hoidossa. B-Cure antoi yli 80% kivunlievityksen heti ensimmäisellä 6 minuutin kokeilukerralla. Uskomatonta! Ostin laitteen heti ja hoitovaste oli erinomainen myös kipuilevassa polvivammassakin. Suosittelen!

Hannu Eloranta, Golfaaja

Minulla todettiin nivelrikko sormissa jo 90-luvulla. Kipua on hoidettu jatkuvasti vahvemmilla kipulääkkeillä, kunnes lopuksi
söin vahvinta lääkettä jatkuvana kuurina. Siitä huolimatta sormet olivat aivan turvoksissa, eivätkä kestäneet edes lakanan hipaisua. Kesällä 2020 hankin B-Cure Laser Sport-laitteen ja sain avun parissa viikossa. Olen lopettanut kipulääkkeet, nukun hyvin ja mieli on virkeä.
Raija Kallio, Sipoo

Kliininen tutkimus ”Lääkintälaser lievittää  nivelrikon aiheuttamaa kipua” ENG>>

Kaaduin  liukkaalla suojatiellä. Kaatumisen seurauksena oikeaan nilkkaan tuli takakolmiomurtuma ja ulkokehräseen kapselirepeämä. Toipumisen avuksi vuokrasin B-Cure Laser SPORT laitteen ja myöhemmin ostin laitteen omaksi. Uskon että laite nopeutti huomattavasti nilkan paranemista. Osoituksena se, että vain parin kuukauden päästä uin Avantouinnin SM kisoissa. Voin todella suositella laitetta! 
Pekka Pasanen, Turku

Pakaralihaksen repesi noin vuosi sitten ja parani huonosti jättäen jälkeensä repivän kivun. Vaivaa on hoidettu fysioterapiassa ja akupunktiolla, mutta todellisen avun sain vasta B-Cure laserilla. Vuokrasin laitteen ja jo viikon hoidon jälkeen päätin ostaa oman. Nyt kipu on poissa ja kävelen lähes normaalisti.

Eila Ahokas, Helsinki

Matt Dawson, Entinen Englannin Rugby-joukkueen kapteeni ja TV Persoona

”Kipu häviää hetkessä.. Olen jo suositellut B-Cure Laseria ystävilleni.”

Maaliskuu 4, 2021

Malene Niks

”Myönnän että olin aluksi skeptinen, mutta mitä menetettävää minulla olisi, jos kokeilisin?”

Elokuu 26, 2019

Juha Kauppinen, Entinen aktiiviurheilija

Olen nyt käyttänyt B-Cure Laser Sport -versiota puolitoista kuukautta päivittäin, joskus useammankin kerran päivässä. Alkujaan vuokrasin laitteen lähinnä mielenkiinnosta, koska pitkäaikaiseen selkäongelmaan ei ole oikein auttanut jumppa eikä mikään muukaan monista kokeilemistani keinoista. Suurin murhe viime aikoina oli se, että säteilevä hermon ”sähkötys” jalkoihin esti kunnollisen yöunen.
Odotukseni laitteen vaikutukseen eivät olleet hirveän suuret, mutta toki toivoin jonkinlaista positiivista muutosta. Olikin ilo huomata, että muutaman käyttökerran jälkeen selkä rauhoittui sen verran, että nukkuminen parani selkeästi! Myös kipulääkkeen olen voinut käytännössä jättää kokonaan pois. Selkä on siis ollut merkittävästi paremmassa kunnossa eikä ole juurikaan rajoittanut normaaleja toimia vaikkei oireeton olekaan. Yleiseen hyvinvointiin paremmalla yöunella on myös iso vaikutus.

Nuoruusvuosien kovan urheilutaustan seurauksena moneen kertaan leikatut akillesjänteet tahtovat myös aika-ajoin kipuilla ja siihenkin laite tuntuu antavan apua. Tällä kokemuksella vaikuttaa siis siltä, että laitteesta on ollut minulle apua näihin vaivoihin, joissa kipualue tai kivun alkusyy on selvästi paikallistettavissa. Laserin käytöstä iltauutisten aikaan onkin tullut jo vakiintunut tapa.

Suosituksia kroonisen selkäkivun hoidoterapiapioista>>

Randy Smith, Kehonrakentaja & mitalisti, Englanti

”Nyt voi ongelmitta treenata päivittäin.”

Helmikuu 26, 2021

Dr. João Grangeiro, Brasilian olympiakomitean johtava fysiatri, Rio 2016, Brasilia

”B-Cure Laser korjaa kudosta ja lievittää kipua tehokkaasti.”

Maaliskuu 7, 2021

Altti Veteläinen, Shaman Arts Sports, Oulu

Olen harrastanut ITF Taekwon-Doa 2000-luvun alkupuolelta saakka ja toimin lajin parissa nykyisin myös kurssiopettajana. Jouduin puolisen vuotta sitten lajiharjoituksissa pieneen urheilutapaturmaan, jossa loukkasin oikean käteni keskisormen ojentajajännettä. Keskisormen extensor hood repeytyi rystysen kohdalta ja ojentajajänne siirtyi tämän seurauksena väärään asentoon. Kirurgisessa toimenpiteessä repeytymä korjattiin ja jänne kiinnitettiin takaisin oikealle paikalleen.

Kuukauden lastoituksen jälkeen aloitettiin kuntoutus fysioterapiassa. Fysioterapeuttini otti heti ensimmäisestä käynnistä alkaen B-Cure hoitolaserin osaksi kuntoutusohjelmaa. Laserhoidon avulla saimme nopeutettua leikkausarven paranemista ja minimoitua kiinnikkeiden muodostumista leikkausalueelle. Jokainen hoitokerta tuntui parantavan myös jänteen ja vammakohdan liikkuvuutta merkittävästi. Positiivisen hoitokokemuksen seurauksena päätin hankkia B-Cure hoitolaserin myös omaan ja yritykseni käyttöön tulevaisuuden tarpeita ajatellen.

Kliininen tutkimus B-Cure laserin tehosta leikkauksen jälkeisessä hoidossa ENG>>

Kirsty Gallacher, TV ja Radio juontaja, Englanti

”B-Cure Laser on helppokäyttöinen ja nopeavaikutteinen.  Hoito todellakin lievittää kipua.”

Maaliskuu 4, 2021

Molly Campbell, Golf ammattilainen, Englanti

”B-Cure Laser kirjaimellisesti muutti tapaani elää ja olla.”

Helmikuu 18, 2021

Fysiatri Timo Pehkonen,
Oulun kaupungin kuntoutuspalvelujen fysiatrian yksikkö

Fysiatri Timo Pehkosella on käytössä B-Cure-laserlaite yhtenä ei lääkkeellisenä kivunhoitomenetelmänä. Kroonisen kivun hoidossa haasteena on kipulääkkeiden vaatimaton teho. Vahvojen opiaattien käyttöön liittyvät potilaalla niiden sietokyvyn nousu, herkistyminen kivuntunteelle ja riippuvuusriski.

”Lääkkeettömien hoitomenetelmien käyttöä korostetaan, ja laserhoitolaite on turvallinen ja kokeilemisen arvoinen. Laserhoitoa on käytetty kivunhoidon tukena. Ensivaikutelma on positiivinen. Osa vaikeistakin kiputiloista kärsivistä potilaista on saanut lievitystä kipuun, liikkumiseen ja liikeratoihin jo muutaman viikon hoidon aikana. Parhaimmillaan oirelievitys on ollut hoitojakson jälkeen noin pari viikkoa,”, kertoo Pehkonen.

Yhteenvetoa kliinisistä tutkimuksista B-cure Laserin tehosta>>

Roope Huuhtanen 25, Oulu

”Minulla on CP-oireyhtymä, tarkemmin diplegia spastiga, joka ilmenee alaraajojen jäykkyytenä. Halusin ottaa B-Cure -hoitolaserin testikäyttöön ja kokeilla, voisiko siitä olla apua omassa tilanteessani.
Laserin käytöstä ja tehosta olin aluksi epäileväinen, mutta jo toisella hoitokerralla huomasin tehon: kihelmöivä ja sähköinen tuntemus erityisesti aiemmin kipeissä ranteissa ja kyynärpäässä. Sama tuntemus oli myös cp-vammaisten jalkojeni suurissa lihaksissa. Laserin tuoma hoito ei vaikuttanut varsinaiseen lihasjäykkyyteen, mutta kivut hellittivät ja raajat tuntuivat liikkuvan sulavammin aina hoitokerran jälkeen.

Olen Johanna, 32-vuotias selkärankareumaa ja fibromyalgiaa sairastava kuntosali urheilija. Selkärankareuma diagnoosiin päädyttiin vuonna 2016 8-vuoden sairastamisen ja kroonisen kivun jälkeen, kun niskat olivat niin tulehtuneet, ettei pää kääntynyt kunnolla ja pään kääntäminen sivulta toiselle onnistui vain 20 astetta.
Keväällä 2021 sain B-cure Laser Sportin käyttööni ja niskakivut on helpottaneet huomattavasti. Seuraavaksi aion hoitaa v.2009 tähystettyä polveani.

Laser itsessään on mielestäni suuri investointi, mutta urheiluhierontaan menee vuosittain 890€, joten kestävät vaihtoehtoiset kivunhoitomenetelmät tulevat ehdottomasti tarpeeseen.
Varsinkin kun tavoitteenani on kilpailla Wellness fitneksessä vuonna 2022!

Merja Sjöman, Vantaa

Kesällä 2020 mieheni sai sääreen syviä haavoja, jotka eivät lähteneet ollenkaan paranemaan. 
Alkuvuodesta 2021 luin B-Cure laserin tehosta haavojen hoidossa ja tilasin laitteen, vaikka epäilinkin sen tehoa. Varmistelin vielä Terveystekniikan asiakaspalvelustakin, voinko laitteen palauttaa, jos on täysi pettymys…

Mutta ei ollut! Hoidimme yli puolivuotta auki olleita haavoja 2 minuuttia kerran päivässä ja jo kahden viikon kuluttua ne paranivat ja päälle kasvoi rupi. Laite on hyvä!

Terveystekniikka kommentoi: Jos kyseessä on diabeettinen tai vaikeasti paraneva haava, on syytä neuvotella oikeasta hoitoprotokollasta oman haavahoitajan kanssa.

Kliinistä tutkimusta B-cure laserin tehosta haavahoidossa>>

Tiina Lukkarinen, Vantaa
Valittelin ystävälleni nivelrikosta kipeitä sormiani. Hän tuli seuraavana päivänä käymään mukanaan B-Cure Laser. Hoidimme sormeani 6 minuuttia ja kipu loppui heti. Aivan uskomatonta! Ystäväni, joka on kokeillut eri lasereita suositteli nimenomaan B-Cure laseria ja hankinkin sellaisen itselleni heti.

Mari Kivimäki, Hyvinkää
B-Cure auttaa todella hyvin fibromyalgiakipuihini. Sen teho on parempi kuin lääkkeiden tai hieronnan. Hankin kuukauden vuokrakokeilun jälkeen oman B-Cure laserlaitteen. 

Sofia Pelkonen, Oulu
Minulla on taipumus narskuttaa hampaitani öisin ja aamuisin leuka on kipeä ja päätä särkee. Muutamien käyttökertojen jälkeen sain leukalihakset rentoutettua. Kireät niskat ja kasvojen lihakset ovat aiemmin laukaisseet migreenikohtauksia, mutta nekin pysyivät poissa, kun hoidin kaulan ja yläkropan lihakset laserilla. Laser tehosi myös urheilusta seuranneeseen issiaskipuun yhdellä hoitokerralla. Tilasin oman laitteen testikuukauden jälkeen! 

Saara Alho, Espoo
Minulla on nivelrikko sormissa ja jaloissa. Päätin kokeilla lääkintälaseria, kun en enää voinut edes kävellä kunnolla. Viikon vuokra-ajan jälkeen sain pitkästä aikaa kengät jalkaani ilman kipua. Ostin oman laitteen välittömästi. 

Aino Auranen, Helsinki
Olkapäässäni todettiin kierteiskalvon tulehdus, jota hoidettiin kortisonipiikeillä ja särkylääkkeillä vuoden verran tuloksetta. Kivun vaan jatkuessa vuokrasin B-Cure laserlaitteen. Aloitin hoidon kahdesti päivässä. Kivun lievitys tuntui jo parin päivän jälkeen ja kolmen viikon sitkeän hoidon jälkeen tuntuu vaivani olevan poissa ja liikeratani on palautunut normaaliksi. Olen tyytyväinen ja on sanomattakin selvää, että hankin laitteen omaksi.

Ylilääkäri Timo Pehkonen, Fysiatri, Oulun Kaupunki –
Kokemuksia B-Cure laserlaitteesta perusterveydenhuollossa
CRPS (Krooninen kipuoireyhtymä)
57-v nainen, jolle tehty molemmin puolisen hoitoon huonosti reagoineen tenniskyynärpään operatiivinen hoito.  Tästä kehittyi molemminpuolinen crps. Tämän lisäksi hänen oikeassa jalassaan oli dystoniaa: hän ei kyennyt liikuttamaan varpaitaan aktiivisesti lainkaan ja jalkaterä kääntyi sisäänpäin. Potilas sai käyttöönsä B-Cure-laserin ja käytti sitä oikeaan kyynärpäähän sekä kipeään jalkaterään säännöllisesti 2 kuukauden ajan 3:sti päivässä 8 minuutin ajan kohdistaen säteen pahimpiin kipukohtiin.
Lopputulos: potilas oli subjektiivisesti tyytyväinen laitteeseen, kipu molemmista kyynärpäistä oli lievittynyt, esineiden puristaminen oli helpompaa, kävely oli helpompaa ja potilas pystyi laittamaan jälleen sukan jalkaan ja sai varpaita aktiivisesti liikutettua.

Kipu olkavarressa
22-v nuori nainen, jolla ilman vammaa tullut olkavarren kova kipu, joka rajoittaa olkanivelen liikettä siten, että eteenvienti ei onnistu ihan vaakatasoon, loitonnus vain 4 astetta, taaksevienti hyvä. Passiivisesti kivun takia liike ei muutu paremmaksi. Pidetty kapsuliittina, mutta ulkokierto normaali. MRI, enmg-tutkimukset ja muutkin erikoissairaanhoidossa tehdyt tutkimukset normaalit, pistoshoidosta ei apua, fysioterapian kokee helpottavana mutta liikerata ei parane.
Lopputulos: Potilas sai 2 :ksi viikoksi B-Cure -laitteen lainaan, jolla koki olkapääkivun helpottaneen huomattavasti. Lääkärin tutkimuksessa kuitenkaan liikerata ei parantunut.

CRPS (Krooninen kipuoireyhtymä)
49-v entinen huippu-urheilija kenttälajeissa, jalkaterän rasitusmurtuman takia tehty useita leikkauksia isovarpaan seutuun. Kehittynyt CRPS, joka aiheuttaa kipua ja jalkaterän värin muutosta, kylmäämistä ja kipua aina sääreen asti. Kosketustunto herkistynyt, ei pysty pitämään painesukkaa ja ajoittain kenkien pito kivun takia vaikeaa ja usein liikkuu paljain jaloin.
Lopputulos: B-cure-laite käytössä 2 kk ajan.  Helpotusta säären alueen kipuun mutta ei arpialueelle. Sen lisäksi toimi hyvin urheilua harrastavan lapsen säären etuosan ”penikkatautiin” ja koiran takajalan ontumiseen.

CRPS (Krooninen kipuoireyhtymä)
73-v nainen, jolla laaja-alainen kipuoireilu, johon kokeiltu erilaisia kipulääkkeitä opiaatteja myöten. Lonkka-artroosi, minkä takia ei saa selinmakuulla lonkkia ojennettua suoraksi. Vaikea kääntää asentoa. Lisäksi kaatui ja löi päänsä betonilattiaan, minkä jälkeen erittäin kova oikeanpuoleinen niskakipu ja kaularangan jäykkyys. Niska ei käänny kuin 15 astetta, taaksetaivutusta ei ole ja etutaivutus niukka.  Saanut erilaisia puudutusaineinjektioita niskaan ja akupunktiota  tuloksetta.
Lopputulos: Sai kahdeksi viikoksi kipulaser-laitteen lainaksi ja käytti sitä ohjeen mukaan pahimpaan kipuunsa eli takaraivokipuun.  Laite tuntunut subjektiivisesti hyvältä niskassa, mutta koska kipukohteita oli useita ja laina-aika vain kaksi viikkoa, koki, että kokonaisvaikutus laitteesta oli positiivinen

Johanna Eskola-Oliva fysioterapeutti, työfysioterapeutti

”B-Cure Laser on tehokas ja helppokäyttöinen laserhoitolaite. Olen saanut sillä hyviä hoitotuloksia, jopa nopeammin kuin laitteesta tehdyissä tutkimuksissa on raportoitu. Lonkan alueen insertiitti ja bursiitti – särky ja varauskipu lieveni asiakkaalta jo yhden, ja loppui kolmen käsittelykerran jälkeen kokonaan. Jänteiden ja fascioiden rasitusvammoissa tai revähdyksissä B-Cure on nopeuttanut toipumista huomattavasti. Esimerkiksi nilkan inversiovammoihin, akillesjänteen ja plantaarifascian tulehdukseen ja kyynärvarressa epicondyliittisärkyyn se on ollut oiva apu. Laite toimii hyvin sekä ammattilaisen käytössä, että asiakkaalla itsehoitolaitteena. B-Cure Laser on pieni ja näppärä vaikkapa urheilujoukkueen fysioterapeutin tai huoltajankin kuljettaa mukana.”

Anna-Maija Hiitola, Vihti
”Olen kärsinyt pään alueen erilaisista ongelmista ja kivuista koko ikäni. Minulle on tehty mm. leuansiirtoleikkaus molemmille puolille leukaa, joka oli niin suuri operaatio, että pääni asento muuttui ja se aiheutti pahan kolmoishermovaivan. Vihdoin löytyi hoitomuodoksi Botox-piikit, joita saankolmen kuukauden välein. Tämä vähän auttaa kiputuntemuksiin jatkuvan lääkityksen lisäksi.
Minulle tarjoutui mahdollisuus kokeilla B-Cure Laser -hoitolaitetta ja halusin ilman muuta kokeilla sitä. Jo parin hoitokerran jälkeen huomasin, että kasvojeni oikean puolen kiputuntemukset helpottavat ja kasvojen lihakset ikään kuin pehmenevät. Tämä tosin edellyttää vähintään kahta hoitokertaa päivässä. Talvi on yleensäkin vaikeinta aikaa, koska titaanilevyt kylmenevät leuassa. Titaani aiheuttaa myös sen, etten en voi mennä ulos yli 10 asteen pakkasessa. Nyt olen hoitanut laserilla viikon ajan kaksi kertaa päivässä em. kohtia ja huomannut, että kiputuntemukset helpottavat.
Olen antanut myös tuttavani kokeilla laseria. Hän on hoitanut särkevää lonkkaansa kolmen viikon ajan, ja saanut siitä apua. Nyt hän voi jo kulkea ilman keppiä. Ystäväni ovat käyttänet laseria myös kiputiloihin polvissa, nilkoissa ja käsivarsissa. B-Cure Laser on osoittautunut minulle todella hyväksi hoitomuodoksi. Suosittelen.”

Potilastapauksia haavahoidossa
HUOMIO! Allaolevissa raporteissa esitetty kuvamateriaali voi järkyttää herkempiä.
B-Cure Laser PRO case Kaarina>>
Porvoo laaja säärihaava>>
Porvoo krooninen säärihaava>>
Somero säärihaava>>
Porvoo akuutti onkalohaava>>
Haavanhoito-esite_Terveystekniikka_24_9_2019_final>>

Juho Lähde, jalkapalloilija
” Minua on vaivannut kivulias luumustelma, johon kokeilin B-Cure Laser Sportia. Polvi tuntui heti ensimmäisestä hoitokerrasta lähtien reagoivan hoitoon, ikään kuin polvi ”säteilisi”. Kipu tuntui vähenevän ja häviävän hoito hoidolta. Viikon jälkeen kipu oli kokonaan poissa, eikä ole palannut.”

Eeva-Maria Saari, jalkapalloilija
”Olen käyttänyt B-Cure Laseria akillesjänteen kiputilaan ja alaselän välilevyn pullistuman jälkeiseen hoitoon. Selän kipu oli jatkunut jo vuoden, mutta lähti melkein kokonaan pois vain kahden hoitokerran jälkeen. Koen hoitojen auttavan myös akillesjänteen kipuiluun, vaikka urheilen lähes päivittäin. Mikäli akillesjänteeseen ei kohdistuisi päivittäistä rasitusta, uskoisin laserhoidon olevan vielä tehokkaampi.
Uskon B-Cure Laserin tuovan helpotusta moneenkin vaivaan. Laitetta on todella helppo käyttää ja kantaa mukanaan urheilukassissa. Akku kestää pitkään, yksi lataus viikon-pari. Mielestäni tällainen laite pitäisi löytyä jokaisen futisjoukkueen huoltolaukusta, että pelaajat pystyisivät itse huoltamaan itseään aina tarvittaessa. Suosittelen!”

Nea Valkeapää
”Tässä minun tarinani. Alkukesä 2017 saanut jostain pienen haavan pohkeeseen, eikä verenvuoto loppunut oikein millään. Haava oli oikeasti nuppineulanpään kokoinen ja miten paljon voi niin pienestä tulla verta! Siitä eteenpäin haava saattoi olla jopa viikon hyvä, kunnes taas lähti vuotamaan, eikä loppua taas näkynyt, kertaakaan se ei tulehtunut kuitenkaan. Joskus sitä verta tuli ihan paineella. Tätä jatkui siis kokonaisen vuoden. Tänä kesänä heinäkuun loppupuolella sain lainaan tämän ihanan laserin. Käytin sitä n 3×8 min/pvä, joskus 2 krt eikä haava ole vuotanut sen jälkeen kertaakaan! Kaikenlisäksi se on ihan nätisti parantunutkin. Voisi ehkä olla parempi tulos jos jatkuvasti käyttäisi, tämä oli ensiapua. Helpottaa kipuja ja hermokipuja myös. Kiitos vielä! (julkinen Facebook palaute)

Maija Mellajärvi, eläkeläinen, Pessalompolo
”Minua on pitkään vaivannut hermokipu olkapäässä. Vuokrasin ensin B-Cure Laserin kolmeksi viikoksi kokeillakseni, miten laserhoito auttaa. Jo ensimmäisen hoidon jälkeen kipu hellitti huomattavasti. Kokeilin hoitoa myös kulumakipuiseen polveeni sekä tulehtuneeseen ranteeseen. Kaikkiin kipuihin sain laserista apua, joten oli helppo päätös hankkia laite vuokrauksen jälkeen omaksi. Voin suositella B-Cure Laseria lämpimästi. ”

Pia Hyppönen, sairaanhoitaja, Vierumäen urheiluopisto
Vierumäen urheiluopiston Liikunta- ja terveysklinikalla on ollut käytössä B-Cure Laser Sport maaliskuusta 2016 lähtien.
”Olemme saaneet erittäin hyviä kokemuksia ja hoitotuloksia B-Cure Laser laitteen käytöstä. Olemme käyttäneet laitetta moniin eri kipu- ja tulehdustiloihin: akuuttiin leikkaushaavan hoitoon, leikkausalueen turvotuksen poistoon, kroonisiin kiputiloihin, paikallisiin tulehduksiin mm. nivelpsoriasiksen hoitoon ja tietenkin myös akuutteihin urheiluvammoihin kuten polvikipuihin. Urheilijat ovat olleet saamiinsa hoitoihin todella tyytyväisiä. Laite on turvallinen, erittäin helppo käyttää ja kooltaan sopivan pieni. Laite mahdollistaa itsehoidon vaivattomasti. Voimme lämpimästi suositella B-Cure Laseria.”

Jukka Lääkkölä, eläkeläinen, Tornio 
”Olen 75 -vuotias mies Torniosta. Vasen jalkani on amputoitu kaksi kertaa ja raajaan on jäänyt vaikea noin 15 vuotta jatkunut neuropaattinen kiputila. Minulla on ollut siihen jatkuva kova kipulääkitys. Sain esitteen lääkkeettömästä kivunhoidosta ja siinä mainittiin B-Cure Laser-hoito vaihtoehtona neuropaattisen kivunhoitoon. Tilasin laitteen heti kolmen viikon koeajalle. Alussa oli epäilyjä, että miten laser voi parantaa kipuja? Aloitin heti laitteen saatuani hoidot ohjeen mukaan. Lähdin liikkeelle kipeimmästä kohdasta ja siirsin laitetta 8 minuutin ajan kohti tyngän päätä. Kipu oli VAS-asteikolla (0-10) ennen hoidon aloittamista 7-luokkaa. Kun olin tehnyt hoidon, niin kipu oli enää 4-astetta eli kivuntuntemus oli laskenut merkittävästi. Tynkä tuntui lämpenevän, kun aineenvaihdunta hoitoalueella kiihtyi. Annoin toisen 8 minuutin hoitojakson vielä samana iltana ja taas kivut vähenivät.
Olen käyttänyt laserlaitetta yhdestä kahteen kertaan päivittäin ja sen avulla pystynyt vähentämään vahvaa kipulääkitystäni. Tuntuu hyvältä, kun kivut vähenee. Ennen B-Cure Laser hoitojen aloittamista en ole pystynyt nukkumaan vasemmalla kyljellä juuri ollenkaan, mutta nyt sekin onnistuu hoidon avulla minimaalisilla kivuilla. Neuropaattisen kivun tilanne on parantunut huomattavasti ja jatkuva kipu on vähentynyt kipuasteikolla 3-4 välille. Lainalaitteen kokemuksella olen tilannut nyt oman laitteen käyttööni. B-Cure Laser Sport on minulla päivittäisessä käytössä, lääkitys vähenee, kivut helpottaa ja uni paranee.”

Minna Ollas, MMM, Sosionomi

”Hankimme syksyllä 2016 B-Cure Laser-laitteen ensijaisesti monivammaisen pyörätuolia käyttävän lapsemme kipuiluihin. Laitteesta on ollut paljon apua hänen polvisärkyihinsä (polvilumpiot ovat sijoiltaan), jalkasärkyihin sekä selkäsärkyihin. Laitteesta on ollut selkeästi hyötyä hänelle skolioosi- ja lonkkaleikkausten jälkihoidoissa. Puhevammainen lapsemme pyytää laserhoitoa kipuihinsa. Varsinkin vaativan lonkkaleikkauksen jälkihoidossa laseria käytettiin joka ilta ja hoidon jälkeen lapsi rauhoittui nukkumaan.
Myös muu perhe on saanut apua B-Cure Laserista erilaisiin kipuihin ja paikallisiin tulehduksiin. Itse sain hoidettua akillesjänteen tulehduksen vasemmasta kantapäästä. Mieheni selkäsärkyihin laitteesta on ollut merkittävästi apua. Myös toinen lapsemme käyttää B-Cure Laseria jalkakipuihinsa hyvällä tuloksella. Suosittelemme.”

Vieritä ylös