Terveystekniikka

B-Cure Laser - Kliinisiä tutkimuksia

Kliiniset tutkimukset todistavat pehmytlaserterapian (LLLT Low Level Laser Therapy) positiivisen vaikutuksen kivunlievityksessä, sekä tuki-  ja liikuntaelinvaivojen, tulehdusten, urheiluvammojen ja haavojen hoidossa. 
Yli 2000 julkaisua, sisältäen yli 100 tuplasokkotutkimusta, todistaa lääkintälaserterapian tehoa.

B-Cure laserin tehokkuus erityisesti kivun ja haavojen hoidossa on todistettu 5 kliinisessä tuplasokkotutkimuksessa.
5 uutta tutkimusta työnalla.

Nivelkivut (TMJ), Sapienzan yliopisto, Rooma, Italia 

B-Cure Laserterapian teho kivunlievityksessä on lähes sama kuin perinteisellä särkylääkekuurilla. Kotikäyttöinen lääkintälaserterapia on tehokas ja turvallinen hoitokeino nivelkipujen (TMJD) hoidossa. Terapialla ei ole paikallisia tai yleisiä sivuvaikutuksia.

Julkaistu : Cranio, April 2019

Post laminektomia, Sairaala beneficencia, Sao Paulo, Brasilia

Tämän julkaistun kliinisen tutkimuksen tulokset osoittivat lämmön ja eritteen vähenemistä, kivun lieventymistä ja parantumisen nopeutumista B-Cure laserterapiaryhmässä.
Laserterapia (LLLT) tehostaa haavan paranemista, vähentämällä akuuttia tulehdusta, kuten voi päätellä nopeasta CRP tason alenemisesta toisesta viidenteen postoperatiiviseen päivään. Myös paranemisen nopeampi alkaminen pystytään statistisesti osoittamaan laserterapiaryhmässä.

Julkaistu: American Society for Laser Medicine and Surgery 2014.

Hammasimplantit, Health Care institution, Perm

Verrattuna placebo-laserryhmään, lääkintälaserin käyttö hoitona ennen ja jälkeen hammasimplanttioperaatiota vähentää huomattavasti (3.5 kertaisesti) kipuoireiden ilmentymistä ja niiden vahvuutta ensimmäisinä postoperatiivisina päivinä. Terapia tuottaa nopean ja kokonaisvaltaisen helpotuksen ensimmäisen 5:n postoperatiivisen päivän kipuun ilman kipulääkitystä.

Postoperatiivisten suun mukosiitti haavaumien ilmentyminen T2-3 oli plasebo ryhmällä huomattavasti korkeampi (p< 0.05) kuin laserterapiaryhmällä (33,3% vs 13.3%)

Julkaistu: Physics of cancer, Interdisciplinary Problems and Clinical Applications, Sep 2017

Nivelkivut (TMJ) Parman Yliopisto, Italia

Lääkintälaser ryhmällä kivuntunteen lieveneminen 50% verrattuna kontrolliryhmän 8% :n.

Julkaistu : The Laser Therapy, March 2015

Diabeettiset jalkahaavat, Hadassah Medical Center, Israel

12 viikon päivittäinen hoito B-Cure Laser Pro laitteella pienensi huomattavasti diabeettisen haavan kokoa verrattuna plasebo-laser vertailuryhmään.

70% laserterapiaryhmän potilaiden haavoista paranivat >90%, kun vertailuryhmällä vastaavaan paranemiseen ylsi vain 13% (p=0.01 FET). Jotkut haavat paranivat täysin tutkimuksen aikana.

Julkaistu:  37th Annual Meeting of the Israel Orthopedic Association, Dec 2017

Lääkintälaserterapian tehosta on myös annettu ammattilaisten suosituksia

Systemaattinen kirjallisuus tutkielma

julkaistu “Photomedicine and Laser surgery”- lehdessä tukee B-Cure Laserin erinomaista tehokkuutta kivunlievityksessä ja haavahoidossa verrattuna muihin maailmalla laajasti käytettyihin kotikäyttöön tarkoitettuihin fotomedisiinisiin laitteisiin. (Marraskuu 2018)

The Lancet, Niskakipu

Tutkimus näyttää, että lääkintälaserterapian (LLLT) käyttö akuutin niskakivun hoidossa  vähentää kipua välittömästi hoidon jälkeen ja kroonisen niskakivun hoidossa 22 viikon sisällä hoidon aloituksesta. (joulukuu 2009)
American College of Physicians’ ohjeistukset alaselkäkivun hoitoon 

Ohjeistuksissa suositellaan vahvasti non-invasiivisen lääkintälaserterapian käyttöä akuutin, sub-akuutin ja kroonisen alaselkäkivun hoidossa. (Huhtikuu 2017)

MASCC suositukset, Suun Mukosiitti

Kansainvälisissä hoitosuosituksissa suositellaan lääkintälaserterapiaa (LLLT) suun mukosiitin hoitoon. (Marraskuu 2018)

Suomen eri sairaaloissa haavahoito-osastoilla tehtyjä potilastapauksia

B-Cure Lääkintälaserterapian lisääminen kroonisen diabeettisen jalkahaavan hoidossa nopeuttaa haavan paranemista. 

Vieritä ylös