Terveystekniikka

B-Cure laser kipu

Sairaanhoitaja ja ravintovalmentaja Johanna Pitkänen suosittelee B-Cure Laseria.

Treenit jatkuu ilman kipua - kiitos laserterapian.

”Noin vuosi sitten minulle repeytyi vasemmasta polvesta sisempi sivuside jenkkifutiksen yhteydessä. Useimmiten sivusiteitä ei hoideta kirurgisesti ellei polvessa ole muuta leikkausta vaativaa vammaa. Itsellä oli ainoastaan tuo sivuside revennyt, joten konservatiivinen hoito oli siihen paras.

Polvi oli pitkään kipeä, vielä 7kk tapaturmasta polvea saattoi alkaa treeneissä vihloa ja kiertoliikkeen tuntua pahalta. Alkoi huolettaa lähestyvä pelikausi ja se, jos polvi kipeytyy aina vain. Onneksi silmiini osui B-cure laser sport ja sain mahdollisuuden testata tuotetta. Noin kuukauden säännöllisen käytön jälkeen polvessa ei tuntunut minkäänlaista kipua tai vihlontaa kovankaan treenin jälkeen. Elettiin toukokuun loppua ja ensimmäinen peli oli jo nurkan takana. Pystyin pelaamaan kauden ensimmäisen pelin ilman kipua, joka toi suurta helpotusta loppukauden peleihin.” 

LÄÄKINTÄLASERILLA KYYTIÄ PENIKKAVAIVOILLE
”Minulla kipeytyy ajoittain myös säären etuosa eli penikat. Jokaisen treenin jälkeen ne eivät kipeydy, on ihan tuurista kiinni milloin näin käy. Olen huhtikuun puolen välin jälkeen käyttänyt lääkintälaseria säännöllisesti penikoihin treenien jälkeen, enkä muista kertaakaan penikoiden olleen sen jälkeen kipeät treenien jälkeen. Kokemukseni mukaan laser toimii siis loistavasti myös ennaltaehkäisemään kipua.”

OLKAPÄÄN KIVUN HOITO B-CURE LASER SPORTILLA
Suosittelin lääkintälaseria myös ystävälleni, jolla on ollut pitkään vaivoja olkapään kanssa. Kipua on tuntunut erityisesti kiertoliikkeet sisään ja ulos. Henkilö itse oli hyvin skeptinen lääkintälaserin suhteen, mutta joutui ”syömään sanansa”! Reilun kolmen viikon säännöllisen käytön jälkeen olkapään ja käden liikerata oli paljon laajempi. Kiertoliikkeet eivät aiheuttaneet enää kipua ja arjessa toimiminen oli näin paljon helpompaa.

B-Cure Laser (808nm)

B-cure laser sport on helppokäyttöinen lääkintälaser, joka lievittää kipua parantamalla sen lähdettä. Lääkintälaserterapia parantaa paikallisesti kudoksen toimintakykyä, sen kykyä uudistua ja taistella tulehduksia vastaan. Samalla se myös vaikuttaa hoidettavan alueen aineenvaihduntaan ja verenkiertoon, sekä endorfiinien tuotantoon ja näin lievittää kipua myös jo heti hoidon alkuvaiheessa.

Terapia sopii koko perheelle ja lemmikkien kivun hoitoon. Vaikka laitteen hinta on muutamia satasia, sillä saa huoltovapaasti noin 30 000 ohjeenmukaista hoitokertaa. Näin yhden hoitokerran hinnaksi jää vain muutama eurosentti. Helppokäyttöinen B-Cure Laser löytyykin jo yli tuhannesta suomalaiskodista. Laitetta voi myös vuokrata.

Tutustu B-Cure laserista tehtyihin julkaistuihin tutkimuksiin>>

Lue miten B-Cure laser on auttanut ihmisiä monenlaisissa vaivoissa >>

Voit tutustua myös Johannan omaan blogiin>> 

B-Cure Laser Classic

Helppokäyttöinen ja turvallinen kotikäyttölaser kivun lievitykseen ja kudosvaurioiden päivittäiseen hoitoon.

OVH € 635,- (sis alv 24%)

NYT TUTUSTUMISTARJOUS € 565,-

B-Cure Laser Sport PRO

Helppokäyttöinen ja turvallinen laser kivun lievitykseen ja kudosvaurioiden hoitoon.
Soveltuu ammattimaiseen käyttöön tai vaativaan kotikäyttöön.
OVH € 995,- (sis alv 24%)

NYT TUTUSTUMISTARJOUS € 895,-

B-Cure Laser vuokralle

Voit kokeilla laserlaitetta vuokraamalla sen kuukaudeksi käyttöösi. 
Vuokra-ajan jälkeen laite palautetaan ja oman laitteen hankinnan yhteydessä hyvitetään 100,- hankintahinnasta.

€ 140,-/kk (sis alv 24%)

Scroll to Top
Vieritä ylös