Terveystekniikka

B-Cure Laser - Valitse sinulle oikea laite

B-Cure laservertailu
 • Turvallinen

  B-Cure laser laitteissa on patentoitu erikoislinssi, joka suojaa silmiä. Suojalaseja ei tarvita. Terapialla ei ole vasta-aiheita, mutta silmiä, syöpäkasvaimia tai raskaana olevan vatsanseutua ei tule hoitaa. B-Cure laser on standardin EN50689:2021 mukainen kuluttajalaserlaite.

 • Helppokäyttöinen

  Laite on suunniteltu helppokäyttöiseksi. Ladattava laite on helppo pitää mukana ja sen ominaisuudet on valmiiksi optimoitu (aallonpituus, teho, hoitoalue). Käyttäjän vastuulle jää vain hoitoajan määritteleminen tarpeenmukaiseksi.

 • Laserdiodi

  B-Cure Laser laitteissa käytetään korkealaatuista laserdiodia, joka tuottaa koherenttia ja monokromaattista lasersädettä. Lasereita verrataan usein virheellisesti halvempiin LED valolaitteisiin, joiden valo ei ole koherenttia eikä näin riitä photobiomodulaation (PBM) aloittamiseen syvemmässä kudoksessa.

 • Teho kliinisesti todistettu

  B-Cure laserista on julkaistu 6 tuplasokkotutkimusta ja uusia on tekeillä eri puolella maailmaa. Suomessa sen tehosta on julkaistu potilastapauksia mm. haavahoitovastaanotoilla ja - osastoilla, sekä kipuklinikoilla. Terapia löytyy myös Suomen Käypä Hoito suosituksista.

 • Käyttäjät kiittää

  B-Cure laser on Suomessa käytössä kipuklinikoilla, fysio- ja lymfaterapeuteilla, haavahoidossa, kuntoutuksessa ja hoitokodeissa, sekä jo tuhansissa kotitalouksissa. Aitoihin kokemuksiin voit tutustua blogissamme sekä käyttäjäkokemuksia-välisivulla. B-Cure Laser on kansainvälisesti palkittu ja Suomessakin valittu vuoden 2022 terveyslaitteeksi.

 • Paikallinen asiakaspalvelu

  Terveystekniikka on edustanut B-Cure laseria Suomessa ja pohjoismaissa jo vuosia. Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiisi suomeksi, ruotsiksi, tanskaksi, englanniksi ja norjaksi. Toimipaikkamme ja huoltomme Suomessa takaa nopeat toimitukset ja asiantuntevan palvelun.

B-Cure Laser Classic

Laserlaitteiden tehoa mitataan yksikössä Joule/minuutti. Tämä kertoo kuinka paljon energiaa laite tuottaa hoidettavan alueen kudokselle.

Perusmalli Classic tuottaa kudokselle energiaa 4,2 J minuutissa. 

Hyvät hoitotulokset Classicilla saavuttaa hoitamalla kipualuetta aluksi kuuriluontoisesti 8 minuuttia 3-4 krt päivässä ja myöhemmin tarpeen mukaan.  

Soveltuu erityisen hyvin ihmisille, joiden kudos reagoi herkästi tai aika ei ole ongelma. 

OVH hinta : 635 €

B-Cure Laser Sport PRO

Classic kotihoitolaitteella pääsee erittäin hyviin ja tasaisiin hoitotuloksiin päivittäisellä hoidolla. Toisinaan kuitenkin päivittäinen hoito ei ole mahdollista.

Sport PRO soveltuu vaativaan kotikäyttöön tai ammattimaiseen käyttöön jossa asiakkaita ei pääse hoitamaan päivittäin ja hoidettavia on päivän aikana paljon ja aikaa vähän.

B-Cure Laser Sport PRO on tehokkaampi (20%) verrattuna B-Cure Laser Classiciin. (5 J/min)

Hoitoaika 4-6 minuuttia mieluiten päivittäin, mutta tuloksia saa myös hoidettaessa 2-3 kertaa viikossa.

 OVH hinta : 995 €

Palkittu

Laserlaitteissa tärkeää on energian tuotannon lisäksi myös aallonpituus. B-Cure laserissa kaikkien mallien aallonpituudeksi on valittu 808nm, joka vaikuttaa optimaalisesti sekä ihon pinnalla, kuin syvällä kudoksessa. 

B-Cure Laser onkin todistautunut hyväksi niin pinnallisten, kuin syvienkin kudosvaurioiden hoidossa. Kliinisten tutkimusten lisäksi on B-Cure valittu teholtaan parhaaksi sekä kansainvälisessä, kuin Suomalaisessakin vertailussa.

KT_10 parasta terveystuotetta 2022

Mallit eläinten hoitoon

B-Cure laser VET

B-Cure laser terapia hyödyttää myös eläimiä pienemmistä isompiin. Lihas ja nivelkivut, ihovauriot ja tassuhaavat paranevat nopeammin terapian avulla. 
Kevyellä ja ladattavalla laitteella hoitaa tehokkaasti ja turvallisesti eläimen koosta ja paikasta riippumatta.

B-Cure laseria käyttää suomessa kotitalouksien lisäksi mm. koirahierojat ja hevosten hoitajat. Lue lisää blogistamme>>

B-Cure laser VET

B-Cure Laser VET

Musta VET mallisto on suunniteltu erityisesti eläinten hoitoon. 

VET malli soveltuu ihanteellisesti pienten kotieläinten, kuten kissojen ja koirien haavojen, kudosvaurioiden ja kivun hoitoon.

Teho : 4,5 J / min
OVH hinta :  785 €

B-Cure laser VET

B-Cure Laser VET PRO

Musta VET PRO antaa tarpeeksi energiaa isompienkin eläinten nopeaan ja tehokkaaseen hoitoon.

Soveltuu myös silloin, kun hoitoa ei pääse antamaan päivittäin.

Teho : 5 J/min
Hinta : 995 €

Scroll to Top
Vieritä ylös