Terveystekniikka

B-Cure Laser - Valitse sinulle oikea laite

B-Cure Laser Classic

B-Cure Laser Classic on suunniteltu kroonisten ja akuuttien kiputilojen hoitoon kotona.
Tuki- ja liikuntaelinvammat, kivun ja ihovaurioiden hoito. Reumasairaudet, polvikipu, ylä- ja alaselkäkipu, tulehdukset, haavat, fibromyalgia jne.

Teho : 3,75 J/min
Hinta : 635 €

B-Cure Laser Sport

B-Cure Laser Sport on suunniteltu erityisesti kivun lievitykseen ja vammojen hoitoon urheilua harrastaville ja aktiiviseille ihmisille. Sport malli on erityisesti suunniteltu lievittämään akuuttien ja kroonisten tuki- ja liikuntaelinvaivojen ja urheiluvammojen aiheuttamia kipua ja tulehduksia.

Teho : 4,5 J/min
Hinta : 785 €

Miten valitsen oikean?

Laserlaitteiden tehoa mitataan yksikössä Joule/minuutti. Tämä kertoo kuinka paljon energiaa laite tuottaa hoidettavan alueen kudokselle.

Classic ja Sport laitteiden teho on eri. Niillä kuitenkin saavuttaa saman hoitotuloksen, mutta Sport mallilla lyhyemmässä ajassa.

PRO malli sopii ammattilaisille ja niille, joilla ei ole mahdollisuutta alueen päivittäiseen hoitoon, mutta halutaan kuitenkin saavuttaa optimaalinen hoitotulos. Sopii myös kotikäyttöön.

B-Cure Laser Sport PRO

B-Cure Laser Sport PRO on tehokkaampi (33,3%) verrattuna B-Cure Laser Classiciin.
Sport PRO soveltuu ammattilaisten käyttöön, mutta myös kotiin, erityisesti haavojen ja huonosti paranevien kudosvammojen hoitoon

Teho : 5 J/min
Hinta : 995 €

B-Cure Laser Vet laite

B-Cure Laser VET

Musta VET mallisto on suunniteltu erityisesti eläinten hoitoon. VET malli soveltuu ihanteellisesti pienten kotieläinten, kuten kissojen ja koirien haavojen, kudosvaurioiden ja kivun hoitoon.

Teho : 4,5 J / min
Hinta :  785 €

B-Cure Laser Vet laite

B-Cure Laser VET PRO

Musta VET PRO antaa tarpeeksi energiaa isompienkin eläinten tehokkaaseen hoitoon. Soveltuu myös silloin, kun hoitoa ei pääse antamaan päivittäin.


Teho : 5 J/min
Hinta : 995 €

Scroll to Top
Vieritä ylös