Terveystekniikka

B-Cure Laser - Usein kysyttyä

Mitä B-Cure Laser hoitaa?
On tärkeä ymmärtää, ettei B-Cure Laser ainoastaan lievitä kipua, vaan hoitaa itse ongelmaa, kivun lähdettä.
B-Cure Laser hoitaa akuuttia ja kroonista kipua: reumasairauden aiheuttamaa kipua, kipua polvissa, kyynärpäissä, niskassa, ala- ja yläselässä, nilkoissa ja sormissa. Tuki- ja liikuntaelinvaivoja, kuten nivelrikko, tenniskyynärpää, lihaskipu, revähdykset ja jännetulehdukset.
Ihovaurioissa; vaikeasti paranevat haavat, kuten diabeettiset haavat, palovammat, akne ja herpes simplex.

Mikä on lääkintälaserin vaikutusmenetelmä?
B-Cure lääkintälaserterapia vaikuttaa ihon alla solutasolla parantaen tehokkaasti tulehduksia, kudosvaurioita ja lievittäen kipua. Hoito ei vahingoita eikä kuumenna ihoa tai kudosta, vaan antaa energiaa kudokselle. Tätä kutsutaan myös fototerapiaksi.
Fototerapia nostaa ATP tuotantoa, joka kuljettaa enemmän energiaa ja ravinteita soluille parantaen aineenvaihduntaa, immuniteettia ja elinten toimintaa. Adenosiini Trifosfaattia (ATP) kutsutaan usein ”elämän sähkönlähteeksi”. Jos henkilöllä on ATP vajausta, energia ei välity kudoksen soluille. Tämä voi johtaa erilaisiin terveysongelmiin, kuten herkkyyteen tartuntataudeille, heikkoon haavojen paranemiseen, tulehduksiin ja turvotukseen.
Monissa tapauksissa kivun tunne johtuu hermokudoksen paineesta. Tämä paine aiheuttaa turvotusta ja tulehdusta ympäröivälle alueelle. B-Cure Laser Terapia parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa mahdollistaen tulehtuneen ja turvonneen alueen suodattamisen ja puhdistamisen ja näin vapauttaa hermokudokseen kohdistuvaa painetta. Tämä mahdollistaa soluille paranemiseen välttämättömän lisäenergian liikkumisen ja kivun lievittymisen.

Kuinka nopeasti tunnen terapian vaikutuksen ja kuinka paljon minun pitää hoitaa?
Olon paranemiseen voi mennä kolmesta päivästä kolmeen viikkoon. Tämä on hyvin yksilöllistä, riippuen ongelman vakavuudesta. Enemmistö käyttäjistä kokee saavansa apua ensimmäisten päivien aikana, mutta jotkin tapaukset, kuten tulehdusten hoito vaatii enemmän aikaa ja kärsivällisyyttä. Useimmat käyttäjät saavat apua jo ensimmäisellä tai toisella hoitokerralla. Hoitoannostelu: 6-8 minuuttia kullekin hoidettavalle alueelle kahdesti päivässä on riittävä tulosten saavuttamiseksi. Laitteen mukana tulevassa käyttöohjekirjassa löydät ohjeet eri ongelmien hoitoon.

Onko B-Cure Laser kliinisesti todistettu?
Lääkintälaserterapian (LLLT) positiivinen vaikutus kivun lievityksessä, tuki- ja liikuntaelinvaivojen, tulehdusten, urheiluvammojen ja haavojen hoidossa on todettu kliinisin tutkimuksin. Yli 2000 julkaisua, joihin kuuluu yli 100 tuplasokko tutkimusta, kaikki todistavat terapian tehokkuutta.
B-Cure Laser laitteen teho kivun lievityksessä ja haavojen hoidossa on todistettu 5 tuplasokkotutkimuksessa ja 5 uutta on työn alla. Lääketieteellisesti arvostetussa kliinisessä tutkimuksessa todettin, että B-Cure Laserin teho kivunlievityksessä on verrattavissa särkylääkkeiden tehoon. *Del Vecchio et al., Nivelkipu (TMJ), Sapinzan yliopisto, Rooma, Italia.

Miten B-Cure Laser eroaa vertailussa muihin markkinoilla oleviin itsehoitoterapialaitteisiin ja onko laitteita, jotka hyödyntävät samaa teknologiaa?
Markkinoilla on useita eri kivun itsehoitoon tarkoitettuja laitteita, kuten erilaisia TENS-, ultraääni-, infrapuna- ja magneettiterapialaitteita. Mikään näistä ei pysty, eikä väitäkään pystyvänsä hoitamaan tulehduksia.
Tänä päivänä ei markkinoilta löydy yhtään itsehoitolaserlaitetta, jonka teho ja hoitoalueen laajuus olisi verrattavissa B-Cure Laseriin. Nämä erot peilaavat suoraan terapian vaikuttavuuteen ja tehokkuuteen.    

Mikä on laitteen kesto- ja käyttöikä? Voiko laitteen korjata, jos se hajoaa?
B-Cure Laser on suunniteltu pitkäikäiseksi. Laitteen 3 ladattavaa akkuparistoa (AAA) suositellaan vaihdettavan puolentoista vuoden välein.
Laserdiodi (joka tuottaa laserterapian) odotettava käyttöikä on 10 vuotta. Uuden diodin vaihtaminen maksaa noin 150€.
Jos laitteesi hajoaa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@terveystekniikka.fi.

Minulla on kipua eri puolella selkää ja jaloissa. Voinko hoitaa kaikkia kohtia samanaikaisesti?
Kyllä. Polven hoitamisen jälkeen voit siirtyä hoitamaan niskaa ja tämän jälkeen alaselkää. Päivittäisten hoitokertojen määrällä ei ole rajoitusta, yhden alueen hoitokerran pituutta voi jatkaa vaikka 15 minuuttiin, jos se tuntuu hyvältä. Suosittelemme yhden kohdan perusteellista hoitamista ennen siirtymistä seuraavaan, mutta mitään estettä ei ole useamman alueen hoidolle samanaikaisesti.

Tuleeko Laseria liikutella hoidon aikana?
Kun olet määritellyt hoitoa vaativan kohdan, hoida samaa kohtaa koko suositellun ajan, siirry vasta sitten seuraavaan hoitokohtaan ja aloita uusi hoitoaika.

Tuleeko B-Cure Laser olla ihoa vasten?
Hoito tulee tehdä paljaalle iholle, ei esimerkiksi vaatteen tai sidosten läpi. Hygieenisyyden vuoksi hoidon voi toteuttaa noin sentin etäisyydeltä ihosta, muttei kevyt ihokosketus terveeseen ihoon haittaakaan. Jos laitetta painaa liian kovaa ihoa vasten, se kytkeytyy pois päältä. B-Cure Laser hoito tulee tehdä hoidettavalle alueelle kevyesti ihoa vasten, oikeassa kulmassa ja paikallaan pysyen.

Miksi aloittaisin vain 1,5 minuutin hoidolla, jos voisin hoitaa pidempäänkin?
Tämä suositus tähtää tulehtuneen alueen siedättämiseen hoidolle, ettei kivun tuntemus lisääntyisi. Jos tuntuu, että hoidettava alue sietää 1,5 minuutin hoidon, suositellaan seuraavalla hoitokerralla siirtymistä täyteen 6 minuutin hoitoaikaan.
Jos taas 1,5 minuutin jälkeen kipu tuntuu lisääntyvän, tulisi hoidon pituutta lisätä asteittain 1 minuutti/ päivä, kunnes täysi 6 minuutin hoitoaika saavutetaan ilman lisääntyvää kivuntunnetta.

Onko B-Cure Laseria turvallista käyttää jos kärsii rytmihäiriöistä tai käyttäjällä on sydämentahdistin?
B-Cure Laser on turvallinen hoitomuoto myös sydänpotilaille ja henkilöille, joilla on sydämentahdistin.

Voiko B-Cure Laserterapiaa käyttää samanaikaisesti lääkekuurin, fysio- tai muun terapian kanssa?
B-Cure Laserterapiaa voi yhdistää vapaasti minkä tahansa terapian kanssa.

Vieritä ylös