Terveystekniikka

Leena Ruonala krooninen kipu

Leena Ruonala sai avun välilevynpullistumien aiheuttamiin kipuihin.

Viisi välilevynpullistumaa tekee elämästä painajaista, onneksi B-Cure Laser auttaa kipuun.

Leena Ruonala Helsingistä sai ensimmäisen välilevypullistuman kymmenen vuotta sitten täysin yllättäen toimistolla. ”Aina perusterveenä ihmisenä olin aivan ihmeissäni, kun jalat eivät kantaneet vielä kahden viikon levonkaan jälkeen. Ongelman jopa epäiltiin olevan korvieni välissä, mutta perusteellisten tutkimusten jälkeen löytyi selkäytimeen päin kohdistunut pullistuma, joka aiheutti kauheaa hermokipua.” Leena kertoo. ”Valitettavasti tämä ei jäänyt ainoaksi, vaan niitä on vuosien varrella tullut vielä 4 lisää, syistä ja toisista.”

Jatkuvaa, elämää vahvasti rajoittavaa kipua on koitettu suitsia leikkauksin ja kipulaiteimplantein. ”Ne eivät ole auttaneet tarpeeksi, vaan olen joutunut syömään vuosia jatkuvaa kipulääkitystä ja tämän lisäksi kohtauksiin vielä vahvempia. Jo vuosien ajan ovat päiväni olleet kipukohtausten ja lääkkeiden rytmittämiä. Olen kivun takia valvonut yöt ja kulkenut lääkepöhnässä päivät. Liikkumattomuus, suuri lääkemäärä ja järjetön määrä univelkaa teki elämästä aivan järjetöntä. Paino on noussut ainakin 20 kg, joka on altistanut omille ongelmille.”

Leena luki B-Cure Laserista ja vuokrasi laitteen ensin kokeiluun. ”Olin lukenut paljon ja uskalsin varovasti toivoa saavani apua. Tunne olikin uskomaton, kun alaselkää (leikkausarven kohdalta, pullistuman alta) ja lonkkien hermoja muutamia minuutteja hoitamalla neuropaattinen kipu lievittyi nilkkoihin asti. Nykyään kohtauskipulääkkeen sijasta hoidan selkääni laserilla, eikä minua vaivaa lääkepöhnä ja -väsymys.”

”Olen hoitanut laitteella tuloksellisesti myös jalkaterän CRPS vaivaa, sekä olkapään nivelpussivauriota. Elämänlaatuni on parantunut huimasti. Suosittelen todella lämpimästi!”

Myös Fysiatri Timo Pehkosella on käytössä B-Cure-laserlaite yhtenä ei lääkkeellisenä kivunhoitomenetelmänä. ”Kroonisen kivun hoidossa haasteena on kipulääkkeiden vaatimaton teho. Vahvojen opiaattien käyttöön liittyvät potilaalla niiden sietokyvyn nousu, herkistyminen kivuntunteelle ja riippuvuusriski. Parhaimmillakin lääkeyhdistelmillä saatava kivunlievitys jää 30-50%:iin kivun määrästä.”

Oulun kaupunginsairaalan fysiatrian poliklinikka käyttää B-Cure lääkintälaser-laitetta yhtenä ei-lääkkeellisenä kivunhoitomenetelmänä ja tulokset ovat rohkaisevia. ”Lääkkeettömien hoitomenetelmien käyttöä korostetaan, ja laserhoitolaite on turvallinen ja kokeilemisen arvoinen. Laserhoitoa on käytetty kivunhoidon tukena. Osa vaikeistakin kiputiloista kärsivistä potilaista on saanut lievitystä kipuun, liikkumiseen ja liikeratoihin jo muutaman viikon hoidon aikana. Parhaimmillaan oirelievitys on ollut hoitojakson jälkeen noin pari viikkoa,”, kertoo Pehkonen.

B-Cure Laser (808nm)

B-cure laser sport on helppokäyttöinen lääkintälaser, joka lievittää kipua parantamalla sen lähdettä. Lääkintälaserterapia parantaa paikallisesti kudoksen toimintakykyä, sen kykyä uudistua ja taistella tulehduksia vastaan. Samalla se myös vaikuttaa hoidettavan alueen aineenvaihduntaan ja verenkiertoon, sekä endorfiinien tuotantoon ja näin lievittää kipua myös jo heti hoidon alkuvaiheessa.

Terapia sopii koko perheelle ja lemmikkien kivun hoitoon. Vaikka laitteen hinta on muutamia satasia, sillä saa huoltovapaasti noin 30 000 ohjeenmukaista hoitokertaa. Näin yhden hoitokerran hinnaksi jää vain muutama eurosentti. Helppokäyttöinen B-Cure Laser löytyykin jo yli tuhannesta suomalaiskodista. Laitetta voi myös vuokrata.

Tutustu B-Cure laserista tehtyihin julkaistuihin tutkimuksiin>>

Lue miten B-Cure laser on auttanut ihmisiä monenlaisissa vaivoissa >>

B-Cure Laser Classic

Helppokäyttöinen ja turvallinen kotikäyttölaser kivun lievitykseen ja kudosvaurioiden päivittäiseen hoitoon.

OVH € 635,- (sis alv 24%)

NYT TUTUSTUMISTARJOUS € 565,-

B-Cure Laser Sport PRO

Helppokäyttöinen ja turvallinen laser kivun lievitykseen ja kudosvaurioiden hoitoon.
Soveltuu ammattimaiseen käyttöön tai vaativaan kotikäyttöön.
OVH € 995,- (sis alv 24%)

NYT TUTUSTUMISTARJOUS € 895,-

B-Cure Laser vuokralle

Voit kokeilla laserlaitetta vuokraamalla sen kuukaudeksi käyttöösi. 
Vuokra-ajan jälkeen laite palautetaan ja oman laitteen hankinnan yhteydessä hyvitetään 100,- hankintahinnasta.

€ 140,-/kk (sis alv 24%)

Scroll to Top
Vieritä ylös