Terveystekniikka

Lääkkeettömät Kipulaastarit

5 vuorokauden helpotus paikalliskipuun ilman sivuvaikutuksia

FIT kipulaastareiden vaikutus perustuu ihmiskehon omien lämpö- ja infrapunasäteiden heijastamiseen. Laastari on lääkkeetön. Sen teho perustuu laastarin ulkopinnalla olevaan mineraalipinnoitteeseen. 
Laastari ei luovuta kehoon mitään ulkopuolisia aineita.

Kipulaastareita on saatavilla 8 tyyppiä, jokainen erityisesti muotoiltu sopimaan ja pysymään juuri sille tarkoitettuun niveleen tai kehonosaan. Valikoimassa on laastari niskaan, selkään, olkapäähän, kyynärpäähän, polveen ja nilkkaan. Hyvä istuvuus on tärkeää, koska laastarin on tarkoitus pysyä paikallaan kaikissa päivän rutiineissa ja lievittää kipua peräti 5 päivän ajan. Näiden lisäksi on myös laastarisetti kuukautiskipuihin, sekä pyöreä universal laastari, jonka voi helposti sijoittaa mihin tahansa kipeään kohtaan.

Laastarit eivät jätä iholle liimajäämiä eivätkä tutkimusten mukaan aiheuta allergiaa. Laastaria voi käyttää kaikenikäiset, mutta sitä ei tule käyttää rikkoontuneella iholla tai alueella, jossa on mikroverenkiertohäiriö.

FIT Kipulaastari kokemus

Lähihoitaja Jaana Visavuori-Terävä: 
”Saan nilkkalaastareilla apua  akillesjännekipuihini ja yleislaastareita käytän peukalonjuuren nivelrikkokipuihin.”

FIT kipulaastari nilkka
FIT kipulaastari yleis
FIT kipulaastari toimintaperiaate

FIT kipulaastarit valmistetaan biomineraaleilla (kuten titaani) päällystetystä 100% polypropyleenimateriaalista. Spektroskooppisissa tieteellisissä tutkimuksissa on todettu, että erityinen mineraaliyhdistelmäjauhe (metallidioksideja) AT5.05 pystyy heijastamaan kauimmaisiakin (aallonpituus 4-21 μm) infrapunasäteitä (FIR).
Viimeaikaisten tieteellisten teorioiden mukaan tätä teknologiaa eli kehon omien lämpö- ja infrapunasäteiden heijastamista, voidaan hyödyntää ihmiskeholla aktivoimaan ihon mikroverenkiertoa. 

Icon-4

KÄYTTÖTARKOITUS
FIR terapia on todistetusti tehokas mm. Lihaskivun lievityksessä, venähdysten, revähdysten ja tulehdusten aiheuttaman kivun lievityksessä mm. tenniskyynärpää, akillesjänne, sekä tuki- ja liikuntaelinten kiputilojen lievityksessä. 
Huomioi optimoidut laastarimallit eri ruumiinosille.

Icon-3

NOPEA JA HELPPO HOITO
Kipulaastari kiinnitetään iholle kivuliaalle alueella. Odota pari minuuttia ennen liikkumista, että liimapinta ehtii kunnolla aktivoitua ja kiinnittyä.
Kipulaastarin vaikutus alkaa yksilöllisesti muutaman minuutin tai tunnin kuluttua. 
Kipulaastari pysyy 5 päivää ja kestää suihkussa käynnin.

Proven_efficacy

TODISTETUSTI TEHOKAS
FIR (Far infrared) terapian teho ja vaikutus on todistettu julkaistuin kliinisin tutkimuksin.

Tutustu kliinisiin tutkimuksiin tästä>>   

Natural_healing

LÄÄKKEETÖN JA TURVALLINEN HOITOMUOTO
Luonnollinen, kivuton ja non-invasiivinen hoitomuoto. Se ei aiheuta sivuoireita, eikä siitä voi saada yliannostusta. 

Ei voi käyttää rikkinäisellä iholla tai jos kärsii mikroverenkiertohäiriöstä.

Easy_and_safe

MYÖS MUIDEN HOITOMUOTOJEN TÄYDENNYKSEKSI 
Kipulaastari lievittää kipua jatkuvasti sen  käyttöajan. Se täydentää erinomaisesti esim. Lääkintälaserterapiaa kivunlähteen hoidon aikana tai TENS laitteiden tuomaa väliaikaista kivunlievitystä, jota ei voi soveltaa 24/7.

Scroll to Top
Vieritä ylös