Terveystekniikka

Fysioterapeutti B-Cure Laser

Fysioterapeutti Kati Malinen hoitaa B-Cure Laserilla jännetulehduksia ja kudosvaurioita 

B-Cure Laser fysioterapiassa

Fysioterapeutti Eija Akiola on B-Cure Laserin kokenut käyttäjä. 

B-Cure laser kipu

Sairaanhoitaja Henriikka Pitkänen sai B-Cure Laserilla avun polven sivusiteen repeytymään, sekä penikkatautiin.

B-Cure Laser tenniskyynärpää

Golfharrastaja Hannu Eloranta – ”Sain laserilla apua 5 kk vaivanneen tenniskyynärpään hoidossa. B-Cure antoi yli 80% kivunlievityksen heti ensimmäisellä 6 minuutin kokeilukerralla.”

Heli Dromberg juoksijan polvi B-Cure laser

Heli Drombergin juoksukoulu oli vaarassa kipeytyneiden polvien vuoksi. B-Cure Laser poisti kivun ja mahdollisti jatkon.

B-Cure Laser nopeuttaa toipumista

B-Cure laser edistää jännetulehdusten ja kudosvaurioiden parantumista. Lääkintälaserterapiasta on tehty tuhansia kliinisiä tutkimuksia. Terapian on osoitettu nopeuttavan jopa kroonistuneiden jännetulehdusten, rasitusmurtumien ja kudosvaurioiden paranemista. Tutustu kliinisiin tutkimuksiin tästä>>

Fysioterapeutti Kati Malinen käyttää B-Cure Laseria työssään – Helsingin Fysioterapiaklinikalla lääkintälaser istuu filosofiaamme ”Ihminen on korjautuva”, koska se tukee kehon luonnollisia paranemismekanismeja. Käytämme lääkintälaseria harkitusti osana fysioterapiaprosessiamme. Varmistamme ensin kliinisen päättelyn prosessin avulla, että kehossa on edellytykset normaalille liikkeelle ja että keho ja hermosto ovat harjoitettavissa. Tässä pääasiallisina menetelminämme ovat manuaalinen terapia sekä terapeuttiset harjoitteet. 

Pehmytkudosten ja erityisesti jänteiden rasitusvammojen paraneminen voi joskus kestää pitkään. Käytämmekin lääkintälaseria mm. kuuriluontoisesti jännealueiden kiputilojen paranemisen edistämiseen sekä ligamenttivammoissa kudoksen paranemisprosessin tukena. Lisäksi lääkintälaser on toiminut paikallisesti lääkkeettömänä kivun lievityksenä. Hetkellinenkin kivuton tilanne mahdollistaa terapeuttisen harjoitteen suorittamisen ilman hermoston ennakointia tai välttämistä. Tämä on tärkeää, jotta asiakas saa kokemuksen kivuttomasti liikkeestä ja alkaa luottaa oman kehon toimintaan – Malinen kuvailee.

Tehokas, muttei kuitenkaan taikasauva
Kipu saattaa kadota jopa yhdellä hoitokerralla, mutta se ei tarkoita sitä, että tulehdus tai kudosvamma olisi parantunut kuin taikaiskusta. Hoidon kanssa on oltava kärsivällinen. ”Mikäli havaitsemme esimerkiksi jännealueen kiputilan kuntoutuksen yhteydessä, että asiakas voisi hyötyä lääkintälaserista, suosittelemme kuuriluontoisesti lääkintälaserhoitoa fysioterapian kuntoutuspolun rinnalle. Kuuriluontoisesti laserhoito toteutetaan klinikalla niin, asiakas tulee klinikalle lyhyille lääkintälaser hoitokäynneille varsinaisten fysioterapiakäyntien välissä, jolloin puolestaan huolehditaan liike-edellytyksistä sekä harjoittelusta.” Kati Malinen kertoo.

Myös Fysioterapeutti Eija Akiola käyttää B-Cure Laseria työssään: ”Minulla on ollut Laser käytössä vuodesta 2017 alkaen. Teen kotikäyntejä ja kuljetan Laseria aina mukana. Olen käyttänyt Laseria erilaisten rasitusvammojen, nivelrikkojen ja iho-ongelmien hoitoon. Akuutit rasitusvammojen kivut saattavat helpottaa jo ensimmäisellä hoitokerralla. Jos kerta ei auta jätän Laserin kuntoutujalle, jolloin hän voi itse toteuttaa hoidot useamman kerran päivässä. Laser-hoito nopeuttaa sääri-, painehaavojen ja kaikkien leikkaushaavojen paranemista. Rasitusvammojen hoidossa hyvä yhdistelmä on hoitaa ensin Laserilla ja sen jälkeen tehdä kinesioteippaus. Myös Fasciakäsittelyn jälkeen araksi jääneitä alueita olen hoitanut Laserilla.”

Sairaanhoitaja ja ravintoterapeutti Henriikka Pitkänen
”Noin vuosi sitten minulle repeytyi vasemmasta polvesta sisempi sivuside jenkkifutiksen yhteydessä. Useimmiten sivusiteitä ei hoideta kirurgisesti ellei polvessa ole muuta leikkausta vaativaa vammaa. Itsellä oli ainoastaan tuo sivuside revennyt, joten konservatiivinen hoito oli siihen paras.
Polvi oli pitkään kipeä, vielä 7kk tapaturmasta polvea saattoi alkaa treeneissä vihloa ja kiertoliikkeen tuntua pahalta. Alkoi huolettaa lähestyvä pelikausi ja se, jos polvi kipeytyy aina vain. Onneksi silmiini osui B-cure laser sport ja sain mahdollisuuden testata tuotetta. Noin kuukauden säännöllisen käytön jälkeen polvessa ei tuntunut minkäänlaista kipua tai vihlontaa kovankaan treenin jälkeen. Elettiin toukokuun loppua ja ensimmäinen peli oli jo nurkan takana. Pystyin pelaamaan kauden ensimmäisen pelin ilman kipua, joka toi suurta helpotusta loppukauden peleihin.” Lue lisää>>

Juha Kauppinen, Entinen aktiiviurheilija
Alkujaan vuokrasin B-Cure Laser laitteen lähinnä mielenkiinnosta, koska pitkäaikaiseen selkäongelmaan ei ole oikein auttanut jumppa eikä mikään muukaan monista kokeilemistani keinoista. Suurin murhe viime aikoina oli se, että säteilevä hermon ”sähkötys” jalkoihin esti kunnollisen yöunen.
Odotukseni laitteen vaikutukseen eivät olleet hirveän suuret, mutta toki toivoin jonkinlaista positiivista muutosta. Olikin ilo huomata, että muutaman käyttökerran jälkeen selkä rauhoittui sen verran, että nukkuminen parani selkeästi! Myös kipulääkkeen olen voinut käytännössä jättää kokonaan pois. Selkä on siis ollut merkittävästi paremmassa kunnossa eikä ole juurikaan rajoittanut normaaleja toimia vaikkei täysin oireeton olekaan.
Nuoruusvuosien kovan urheilutaustan seurauksena moneen kertaan leikatut akillesjänteet tahtovat myös aika-ajoin kipuilla ja siihenkin laite tuntuu antavan apua.

B-Cure Laser (808nm)

B-Cure Laser-hoitoterapia perustuu 808nm koherenttiin ja monokromaattiseen lasersäteilyyn, joka absorboituessaan iholle ja syvälle ihonalaiseen kudokseen aloittaa solun mitokondriossa PBM (photobiomodulaatio) prosessin. Kyseessä ei ole lämpöön perustuva terapia. 

PBM vaikuttaa solujen ATP tasoihin, nostaa entsyymien, endorfiinien, elastaanin ja kollageenin tuotantoa, sekä parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Yhteisvaikutuksena solujen toiminta vahvistuu ja kudos uudistuu. Kuurimuotoisesti käytettynä terapia nopeuttaa tulehdusten ja kudosvaurioiden paranemista, sekä lievittää kipua usein välittömästi ja pitkäaikaisesti.

Terapia sopii koko perheelle ja lemmikkien kivun hoitoon. Vaikka laitteen hinta on muutamia satasia, sillä saa huoltovapaasti noin 30 000 ohjeenmukaista hoitokertaa. Näin yhden hoitokerran hinnaksi jää vain muutama eurosentti. Helppokäyttöinen B-Cure Laser löytyykin jo tuhansista suomalaiskodeista. Laitetta voi myös vuokrata.

Lue miten B-Cure laser on auttanut ihmisiä monenlaisissa vaivoissa >>

B-Cure Laser Classic

Helppokäyttöinen ja turvallinen kotikäyttölaser kivun lievitykseen ja kudosvaurioiden päivittäiseen hoitoon.

OVH € 635,- (sis alv 24%)

NYT TUTUSTUMISTARJOUS € 565,-

B-Cure Laser Sport PRO

Helppokäyttöinen ja turvallinen laser kivun lievitykseen ja kudosvaurioiden hoitoon.
Soveltuu ammattimaiseen käyttöön tai vaativaan kotikäyttöön.
OVH € 995,- (sis alv 24%)

NYT TUTUSTUMISTARJOUS € 895,-

B-Cure Laser vuokralle

Voit kokeilla laserlaitetta vuokraamalla sen kuukaudeksi käyttöösi. 
Vuokra-ajan jälkeen laite palautetaan ja oman laitteen hankinnan yhteydessä hyvitetään 100,- hankintahinnasta.

€ 140,-/kk (sis alv 24%)

Scroll to Top
Vieritä ylös