Terveystekniikka

Mikä on B-Cure Lääkintälaser ?

Koska B-Cure Laser on LLLT terapiaan perustuva laite, sen parantava vaikutus eläviin soluihin ei perustu lämpö-, vaan fotokemialliseen reaktioon. Se vaikuttaa iholla, samalla edeten myös syvälle ihonalaiseen kudokseen kuumentamatta tai vahingoittamatta ihoa.
Kun kudos vastaanottaa laserterapiaa, aktivoituu soluissa samanaikaisesti usea biologinen reaktio. Solujen tehostunut toiminta tuo verenkiertoon ja aineenvaihduntaan kehon itse tuottamia kemikaaleja, jotka kulkeutuessaan vaikuttavat laajemmallakin alueella. Eli vaikka laserlaitteen hoito on paikallista, on hyöty laajempi.

On tärkeä ymmärtää, ettei B-Cure Laser ainoastaan lievitä kipua, vaan hoitaa itse ongelmaa, kivun lähdettä.
B-Cure Laser hoitaa akuuttia ja kroonista kipua: reumasairauden aiheuttamaa kipua, kipua polvissa, kyynärpäissä, niskassa, ala- ja yläselässä, nilkoissa ja sormissa. Tuki- ja liikuntaelinvaivoja, kuten nivelrikko, tenniskyynärpää, lihaskipu, revähdykset ja jännetulehdukset.
Ihovaurioissa; vaikeasti paranevat haavat, kuten diabeettiset haavat, palovammat, akne ja herpes simplex.

B-Cure Laserlaite on tehokas, mutta kuitenkin  helppo ja turvallinen käyttää. Siksi se soveltuu hyvin sekä ammattilais-, että kotikäyttöön.

KÄYTTÖTARKOITUS
Lääkintälaser on tehokas, lääkkeetön hoitomuoto kivunlievitykseen ja haavojen hoitoon. B-Cure Laser on käytössä kipuklinikoilla, fysioterapeuteilla, haavahoidossa ja löytyy jo yli tuhannesta suomalaiskodista ja sadoistatuhansista kodeista ympäri maailman.

NOPEA JA HELPPO HOITO
Hoitoaika asetetaan laitteeseen käyttöohjeen hoitosuositusten mukaisesti ja hoito voidaan aloittaa. Pienen kokonsa vuoksi tätä ladattavaa laitetta voi käyttää missä vain, milloin vain.

TODISTETUSTI TEHOKAS
Lääkintälaserteknologian tehokkuus haavojen, tulehdusten, kivun ja tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoidossa on todettu yli 4000:ssa tutkimuksessa.

Natural_healing

LÄÄKKEETÖN HOITOMUOTO
Luonnollinen, kivuton ja non-invasiivinen hoitomuoto, ei käyttörajoitteita. Se ei aiheuta sivuoireita, vahingoita ihoa tai kudoksia, eikä siitä voi saada yliannostusta.

Easy_and_safe

TURVALLINEN KOTIKÄYTÖSSÄ
B-Cure lääkintälaser-terapian turvallisuus on tutkittu ja todennettu laajoin kliinisin tutkimuksin.
Laitteen käyttö ei vaadi erityistä koulutusta, tietoa tai suojavarustusta.

Vieritä ylös