Terveystekniikka

Mikä on B-Cure Lääkintälaser ?

Helppokäyttöinen B-Cure lääkintälaserterapia vaikuttaa ihon alla solutasolla parantaen tehokkaasti tulehduksia, kudosvaurioita ja lievittäen kipua. Hoito ei vahingoita eikä kuumenna ihoa tai kudosta, vaan antaa energiaa kudokselle. 

Kun kudos vastaanottaa laserterapiaa, aktivoituu soluissa samanaikaisesti usea biologinen reaktio. Tätä prosessia kutsutaan Photobiomodulaatioksi. Solujen tehostunut toiminta tuo verenkiertoon ja aineenvaihduntaan lisää ravinteita, entsyymejä ja hormoneja, jotka kulkeutuessaan vaikuttavat laajemmallakin alueella. Eli vaikka laserlaitteen hoito on paikallista, on hyöty laajempi.

On tärkeä ymmärtää, ettei B-Cure Laser ainoastaan lievitä kipua, vaan hoitaa itse ongelmaa, kivun lähdettä.
B-Cure Laser hoitaa akuuttia ja kroonista kipua: reumasairauden aiheuttamaa kipua, kipua polvissa, kyynärpäissä, niskassa, ala- ja yläselässä, nilkoissa ja sormissa. Tuki- ja liikuntaelinvaivoja, kuten nivelrikko, tenniskyynärpää, lihaskipu, revähdykset ja jännetulehdukset.
Ihovaurioissa; vaikeasti paranevat haavat, kuten diabeettiset haavat, palovammat, akne ja herpes simplex.

Laserterapian tehosta on tehty yli 4500 tutkimusta, joista yli 100 on julkaistu. B-Cure laserilla tehdyt kliiniset tutkimukset ovat keskittyneet kivun ja haavojen hoitoon. Terapia löytyy myös Suomen Käypä Hoito suosituksista. 

Suomessa B-Cure laser valittiin vuoden 2022 terveyslaitteeksi ja kansainvälisesti tehdyssä vertailussa se todettiin tehokkaimmaksi kuluttajalaseriksi (2018).

B-Cure laser auttaa nivelrikkokipuun

B-Cure Laserlaite on tehokas, mutta kuitenkin  helppo ja turvallinen käyttää. Siksi se soveltuu hyvin sekä ammattilais-, että kotikäyttöön.

Turvallinen ja helppokäyttöinen B-Cure Lääkintälaser on käytössä kipuklinikoilla, haavahoidossa, sekä jo tuhansissa Suomalaiskodeissa.

KÄYTTÖTARKOITUS
Lääkintälaser on tehokas, lääkkeetön hoitomuoto kivunlievitykseen ja haavojen hoitoon. B-Cure Laser on käytössä kipuklinikoilla, fysioterapeuteilla, haavahoidossa ja löytyy jo yli tuhannesta suomalaiskodista ja sadoistatuhansista kodeista ympäri maailman.

Tutustu käyttäjäkokemuksiin>>

NOPEA JA HELPPO HOITO
Hoitoaika asetetaan laitteeseen käyttöohjeen hoitosuositusten mukaisesti ja hoito voidaan aloittaa. Pienen kokonsa vuoksi tätä ladattavaa laitetta voi käyttää missä vain, milloin vain.

Lue hoito-ohjeita>>

TODISTETUSTI TEHOKAS
Lääkintälaserteknologian tehokkuus haavojen, tulehdusten, kivun ja tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoidossa on todettu yli 4000:ssa tutkimuksessa.

Tutustu tutkimuksiin>>

Natural_healing

LÄÄKKEETÖN HOITOMUOTO
Luonnollinen, kivuton ja non-invasiivinen hoitomuoto, ei käyttörajoitteita. Se ei aiheuta sivuoireita, vahingoita ihoa tai kudoksia, eikä siitä voi saada yliannostusta.

Easy_and_safe

TURVALLINEN KOTIKÄYTÖSSÄ
B-Cure lääkintälaser-terapian turvallisuus on tutkittu ja todennettu laajoin kliinisin tutkimuksin.
Laitteen käyttö ei vaadi erityistä koulutusta, tietoa tai suojavarustusta.

B-Cure laser on standardin EN50689:2021 mukainen kuluttajalaserlaite.

B-Cure Laser Classic

Helppokäyttöinen ja turvallinen kotikäyttölaser kivun lievitykseen ja kudosvaurioiden päivittäiseen hoitoon.

OVH € 635,- (sis alv 24%)

NYT TUTUSTUMISTARJOUS € 565,-

B-Cure Laser Sport PRO

Helppokäyttöinen ja turvallinen laser kivun lievitykseen ja kudosvaurioiden hoitoon.
Soveltuu ammattimaiseen käyttöön tai vaativaan kotikäyttöön.
OVH € 995,- (sis alv 24%)

NYT TUTUSTUMISTARJOUS € 835,-

B-Cure Laser vuokralle

Voit kokeilla laserlaitetta vuokraamalla sen kuukaudeksi käyttöösi. 
Vuokra-ajan jälkeen laite palautetaan ja oman laitteen hankinnan yhteydessä hyvitetään 100,- hankintahinnasta.

€ 140,-/kk (sis alv 24%)

Scroll to Top
Vieritä ylös