Terveystekniikka

Hilla-Maria Tennberg käyttää B-Cure Laseria työssään haavahoitajana.

Monipuolinen B-Cure Lääkintälaser Haavahoidon apuna

Lääkintälaserterapian on kliinisissä tutkimuksissa todettu lievittävän kipua ja nopeuttavan kudosvaurioiden paranemista. B-Cure laser löytyykin jo kipuklinikoilta, haavahoitovastaanotoilta ja jo yli tuhannesta Suomalaiskodista.

Ajan myötä huonontuva ääreisverenkierto altistaa haavojen kroonistumiselle. Kun kudoksen verenkierto huononee, soluille ei kulkeudu ravinteita normaalin toiminnan ylläpitämiseen. Tällöin kudoksen paraneminen hidastuu ja pahimmassa tapauksessa loppuu kokonaan johtaen kroonisiin jalka- ja säärihaavoihin.

B-Cure Laserterapia vaikuttaa paikallisesti hoidettavan alueen kudokseen parantaen verenkiertoa ja aineenvaihduntaa ja nostaen kipua lievittävien endorfiinien ja tulehduksia vastaantaistelevien entsyymien määrää. Terapia kohottaa myös elastiinin ja kollageenin luonnollista tuotantoa, joita kudos tarvitsee korjautuakseen. 
Lääkintälaserin suotuisat vaikutukset on huomioitu myös alan kansainvälisessä julkaisussa ”International wound Journal”, jossa maaliskuussa 2022 julkaistussa artikkelissa lääkintälaserterapia nimettiin yhdeksi tulevaisuuden haavahoitotuotteeksi. International Wound Journal – Emerging treatment strategies in wound care>>

B-Cure laserterapian vaikutuksesta kroonisten haavojen hoidossa julkaistiin 2022 kliininen tutkimus Lasers in Medical Science lehdessä. Tässä satunnaistetussa, kontrolloidussa tuplasokko tutkimuksessa todettiin laserryhmän haavoista 7/10 paranevan yli 90% siinä missä plasebo ryhmällä vain 1/10.  Lue tutkimus tästä ENG>>

Ruotsissa tehdyssä kliinisessä tutkimuksessa todettiin laserryhmän haavojen paranevan keskimäärin 123 päivää nopeammin kuin plasebo ryhmässä. 
Lue tutkimus tästä>>

Suomessa ei ole tehty kliinistä tutkimusta, mutta haavahoitovastaanotoilla eri puolella suomea on taltioitu paljon onnistuneita potilastapauksia. 
Lue B-Cure Laser haavahoidossa abstract>>
Huomio! Alla olevissa linkeissä kuvia haavoista.
B-Cure Laser PRO case TYKS>>
Porvoo laaja säärihaava>>
Porvoo krooninen säärihaava>>
B-Cure Laser PRO case Kaarina>>
Somero säärihaava
Porvoo akuutti onkalohaava>>
Tampere krooninen jalkahaava>>
Porvoo Vatsan leikkaushaava>>
Porvoo kihtihaavat ja kipu>>

Uudenkaupungin terveyskeskuksen haavavastaanoton haavayhdyshenkilö Marika Metsä-Tokila yllättyi jo kuukauden hoitotuloksista diabeetikkojen säärihaavojen hoidossa. – Laser tukee ja edistää haavan paranemista yhdessä haavan hyvän puhdistuksen ja oikean haavanhoitotuotteen kanssa. Lisäksi se on tehokas kivunlievityksessä. Muutamilta pitkäaikaispotilailta on haavaumat hoidettu kokonaan, Metsä-Tokila kertoo.

Myös haavahoitaja Hilla-Maria Tennberg Porvoon terveyskeskuksessa käyttää B-Cure Laseria kroonisten haavojen hoidossa. ”Lisäämällä B-Cure Laserin osaksi haavahoitoa olemme onnistuneet palauttamaan haavan pysähtyneen paranemisprosessin. Laserterapia selkeästi edistää kudoksen uudistumiskykyä. Hoidamme haavaa pääasiassa vastaanotolla, mutta sopivissa tapauksissa olemme antaneet helppokäyttöisen ja turvallisen laserlaitteen potilaalle kotiin hoidon tehostamiseksi. Tennberg kertoo ja jatkaa: ”Laserterapia voisi olla hyvä kodin ensihoito diabeetikon tuoreille haavoille, vedellä puhdistamisen ja laastarin lisäksi. Jos haava ei kuitenkaan näytä luonnollisen paranemisen merkkejä parissa viikossa vaan paraneminen pysähtyy tai haava suurenee, tulee aina hakeutua terveydenhuollon ammattilaisen luo.”

Huomio! Haavahoidossa käytettävä lasermalli on B-Cure Laser PRO. Sitä ei myydä nettikaupassamme. Tilaukset ja yhteydenotot myynti: Sanna Selenius 0400 490 610, sanna@terveystekniikka.fi

Myös B-Cure kotihoitolaitteilla tuloksia päivittäisellä hoidolla

Merja Sjömanilla Vantaalta on hyviä kokemuksia: Kesällä 2020 mieheni sai sääreen syviä haavoja, jotka eivät lähteneet ollenkaan paranemaan. 
Alkuvuodesta 2021 luin B-Cure laserin tehosta haavojen hoidossa ja tilasin laitteen, vaikka epäilinkin sen tehoa. Varmistelin vielä Terveystekniikan asiakaspalvelustakin, voinko laitteen palauttaa, jos on täysi pettymys…
Mutta ei ollut! Hoidimme yli puolivuotta auki olleita haavoja 2 minuuttia kerran päivässä ja jo kahden viikon kuluttua ne paranivat ja päälle kasvoi rupi. Laite on hyvä!

Laserterapia tehokas myös kivunhoidossa

Haava- ja kudosvaurioiden parantumisen edistämisen lisäksi kliiniset tutkimukset ja käyttäjäkokemukset todistavat pienteholaserhoidon tehoavan muun muassa nivelrikon, reuman, ala- ja yläselkävaivojen, fibromyalgian sekä tulehdusten aiheuttamaan kipuun. Tor Ahlstedt Kauniaisista käyttää laseria diabeettinen neuropatian aiheuttamaan kipuun. ”Kipu alkoi jalkateristä ja on nyt noussut polviin saakka. Hoidan jalkojani B-Cure laserilla iltaisin ennen nukkumaanmenoa ja koen että kipuni lievittyy.”  

B-Cure Laser (808nm)

B-Cure Laser-hoitoterapia perustuu 808nm koherenttiin ja monokromaattiseen lasersäteilyyn, joka absorboituessaan iholle ja syvälle ihonalaiseen kudokseen aloittaa solun mitokondriossa PBM (photobiomodulaatio) prosessin. Kyseessä ei ole lämpöön perustuva terapia. 

PBM vaikuttaa solujen ATP tasoihin, nostaa entsyymien, endorfiinien, elastaanin ja kollageenin tuotantoa, sekä parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Yhteisvaikutuksena solujen toiminta vahvistuu ja kudos uudistuu. Kuurimuotoisesti käytettynä terapia nopeuttaa tulehdusten ja kudosvaurioiden paranemista, sekä lievittää kipua usein välittömästi ja pitkäaikaisesti.

B-Cure-lääkintälaser sopii koko perheelle ja lemmikkien kivun hoitoon. Vaikka laitteen hinta on muutamia satasia, sillä saa huoltovapaasti noin 30 000 ohjeenmukaista hoitokertaa. Näin yhden hoitokerran hinnaksi jää vain muutama eurosentti. Helppokäyttöinen B-Cure Laser löytyykin jo tuhansista suomalaiskodeista. Laitetta voi myös vuokrata.

Lataa tästä esite
B-Cure laser Haavahoitoesittely>>
B-Cure Lääkintälaser quick guide haavahoito>>

Tutustu B-Cure laserista tehtyihin julkaistuihin tutkimuksiin>>

Lue miten B-Cure laser on auttanut ihmisiä monenlaisissa vaivoissa >

B-Cure Laser Classic

Helppokäyttöinen ja turvallinen kotikäyttölaser kivun lievitykseen ja kudosvaurioiden päivittäiseen hoitoon.

OVH € 635,- (sis alv 24%)

NYT TUTUSTUMISTARJOUS € 565,-

B-Cure Laser Sport PRO

Helppokäyttöinen ja turvallinen laser kivun lievitykseen ja kudosvaurioiden hoitoon.
Soveltuu ammattimaiseen käyttöön tai vaativaan kotikäyttöön.
OVH € 995,- (sis alv 24%)

NYT TUTUSTUMISTARJOUS € 895,-

B-Cure Laser vuokralle

Voit kokeilla laserlaitetta vuokraamalla sen kuukaudeksi käyttöösi. 
Vuokra-ajan jälkeen laite palautetaan ja oman laitteen hankinnan yhteydessä hyvitetään 100,- hankintahinnasta.

€ 140,-/kk (sis alv 24%)

Scroll to Top
Vieritä ylös