Terveystekniikka

Hilla-Maria Tennberg käyttää B-Cure Laseria työssään haavahoitajana.

B-Cure Laser on käytössä useilla haavahoito-osastoilla ympäri Suomen.  Alla muutamia dokumentoituja potilastapauksia.
Huomio! Materiaali sisältää kuvia haavoista. 

Porvoo laaja säärihaava>>
Porvoo krooninen säärihaava>>
B-Cure Laser PRO case Kaarina>>
Somero säärihaava
Porvoo akuutti onkalohaava>>
Tampere krooninen jalkahaava>>
Porvoo Vatsan leikkaushaava>>
Porvoo kihtihaavat ja kipu>>

Lataa tästä esite
Haavanhoito-esite>>

Monipuolinen B-Cure Lääkintälaser diabeetikon apuna.

Lääkintälaserterapian on kliinisissä tutkimuksissa todettu lievittävän kipua ja nopeuttavan kudosvaurioiden paranemista. B-Cure laser löytyykin jo kipuklinikoilta, haavahoitovastaanotoilta ja jo yli tuhannesta Suomalaiskodista.

Ajan myötä huonontuva ääreisverenkierto altistaa diabeetikon haavojen kroonistumiselle. Kun kudoksen verenkierto huononee, soluille ei kulkeudu ravinteita normaalin toiminnan ylläpitämiseen. Tällöin kudoksen paraneminen hidastuu ja pahimmassa tapauksessa loppuu kokonaan johtaen kroonisiin jalka- ja säärihaavoihin.

B-Cure Laserterapia vaikuttaa paikallisesti hoidettavan alueen kudokseen parantaen verenkiertoa ja aineenvaihduntaa ja nostaen kipua lievittävien endorfiinien ja tulehduksia vastaantaistelevien entsyymien määrää. Terapia kohottaa myös elastiinin ja kollageenin luonnollista tuotantoa, joita kudos tarvitsee korjautuakseen. B-Cure laserterapian vaikutuksesta kroonisten haavojen hoidossa on juuri julkaistu kliininen tutkimus Lasers in Medical Science lehdessä Lue tutkimus tästä ENG>>
 ja myös haavahoidossa eri puolella suomea on taltioitu paljon onnistuneita potilastapauksia. Tutustu potilastapauksiin>>

Uudenkaupungin terveyskeskuksen haavavastaanoton haavayhdyshenkilö Marika Metsä-Tokila yllättyi jo kuukauden hoitotuloksista diabeetikkojen säärihaavojen hoidossa. – Laser tukee ja edistää haavan paranemista yhdessä haavan hyvän puhdistuksen ja oikean haavanhoitotuotteen kanssa. Lisäksi se on tehokas kivunlievityksessä. Muutamilta pitkäaikaispotilailta on haavaumat hoidettu kokonaan, Metsä-Tokila kertoo.

Myös haavahoitaja Hilla-Maria Tennberg Porvoon terveyskeskuksessa käyttää B-Cure Laseria kroonisten haavojen hoidossa. ”Lisäämällä B-Cure Laserin osaksi haavahoitoa olemme onnistuneet palauttamaan haavan pysähtyneen paranemisprosessin. Laserterapia selkeästi edistää kudoksen uudistumiskykyä. Hoidamme haavaa pääasiassa vastaanotolla, mutta sopivissa tapauksissa olemme antaneet helppokäyttöisen ja turvallisen laserlaitteen potilaalle kotiin hoidon tehostamiseksi. Tennberg kertoo ja jatkaa: ”Laserterapia voisi olla hyvä kodin ensihoito diabeetikon tuoreille haavoille, vedellä puhdistamisen ja laastarin lisäksi. Jos haava ei kuitenkaan näytä luonnollisen paranemisen merkkejä parissa viikossa vaan paraneminen pysähtyy tai haava suurenee, tulee aina hakeutua terveydenhuollon ammattilaisen luo.”

Merja Sjömanilla Vantaalta on hyviä kokemuksia: Kesällä 2020 mieheni sai sääreen syviä haavoja, jotka eivät lähteneet ollenkaan paranemaan. 
Alkuvuodesta 2021 luin B-Cure laserin tehosta haavojen hoidossa ja tilasin laitteen, vaikka epäilinkin sen tehoa. Varmistelin vielä Terveystekniikan asiakaspalvelustakin, voinko laitteen palauttaa, jos on täysi pettymys…
Mutta ei ollut! Hoidimme yli puolivuotta auki olleita haavoja 2 minuuttia kerran päivässä ja jo kahden viikon kuluttua ne paranivat ja päälle kasvoi rupi. Laite on hyvä!

Laserterapia tehokas myös kivunhoidossa

Haava- ja kudosvaurioiden parantumisen edistämisen lisäksi kliiniset tutkimukset ja käyttäjäkokemukset todistavat pienteholaserhoidon tehoavan muun muassa nivelrikon, reuman, ala- ja yläselkävaivojen, fibromyalgian sekä tulehdusten aiheuttamaan kipuun. Tor Ahlbäck Kauniaisista käyttää laseria diabeettinen neuropatian aiheuttamaan kipuun. ”Kipu alkoi jalkateristä ja on nyt noussut polviin saakka. Hoidan jalkojani B-Cure laserilla iltaisin ennen nukkumaanmenoa ja koen että kipuni lievittyy.”  

B-Cure Laser (808nm)

B-Cure-lääkintälaser sopii koko perheelle ja lemmikkien kivun hoitoon. Vaikka laitteen hinta on muutamia satasia, sillä saa huoltovapaasti noin 30 000 ohjeenmukaista hoitokertaa. Näin yhden hoitokerran hinnaksi jää vain muutama eurosentti. Helppokäyttöinen B-Cure Laser löytyykin jo yli tuhannesta suomalaiskodista. Laitetta voi myös vuokrata.

Tutustu B-Cure laserista tehtyihin julkaistuihin tutkimuksiin>>

Lue miten B-Cure laser on auttanut ihmisiä monenlaisissa vaivoissa >>

Scroll to Top
Vieritä ylös