Terveystekniikka

Lähihoitajaopiskelija Heikki Kaartoaho hoitaa laserilla laajaa kirjoa erilaisia kipuja.

Hoidin ensin oman kyynärpäävaivani ja sen jälkeen olen lievittänyt asiakkaiden kipuja.

Lähihoitajaksi opiskeleva Heikki Kaartoaho tutustui B-Cure Laseriin tehdessään opinnäytetyötä ammattiopisto Tavastialla.
”Kohtaan työssäni paljon kivuista kärsiviä, joilla alkaa olla lääkedosetti jo niin täynnä että lääkkeettömiä kivunlievityskeinoja kaivataan. Kun luin B-Cure laserista, tiesin heti että tähän haluan tutustua paremmin.” Heikki kertoo. ”Luin terapiasta tonneittain, tutustuin kliinisiin tutkimuksiin ja haastattelin maahantuojan edustajaa ja kaikki viittasi siihen että laserterapian vaikutus kudokseen ja kehoon on todellinen. Lääkkeettömästi, ilman kontraindikaatioita ja haittavaikutuksia. Täytyyhän tämä nähdä omin silmin!” Heikki päivittelee.

”Kokeilin laseria ensin omaan tenniskyynärpää kipuun, jonka hälvettyä muutaman hoitokerran jälkeen ei ollut kysymystäkään ettenkö esittelisi laitetta koululla ja työpaikallani. Olen kesän aikana B-Cure laserin avulla vähentänyt asiakkaideni jalkojen turvotusta ja lievittänyt erilaisia kipuja. On mahtavaa kun asiakkaan liikkuminen lisääntyy ja mieliala paranee kun paikalliskipuja pystytään vähentämään.” Kaartoaho kertoo.

”Olen lukenut myös laserin tehosta haavahoidossa. Syksyllä alankin kiinnittää erityistä huomiota painehaavojen hoitoon ja  ennaltaehkäisyyn. B-Cure Laser pitäisi ehdottomasti löytyä joka hoitokodista!”

B-Cure Laser (808nm)

B-cure laser sport on helppokäyttöinen lääkintälaser, joka lievittää kipua parantamalla sen lähdettä. Lääkintälaserterapia parantaa paikallisesti kudoksen toimintakykyä, sen kykyä uudistua ja taistella tulehduksia vastaan. Samalla se myös vaikuttaa hoidettavan alueen aineenvaihduntaan ja verenkiertoon, sekä endorfiinien tuotantoon ja näin lievittää kipua myös jo heti hoidon alkuvaiheessa.

Terapia sopii koko perheelle ja lemmikkien kivun hoitoon. Vaikka laitteen hinta on muutamia satasia, sillä saa huoltovapaasti noin 30 000 ohjeenmukaista hoitokertaa. Näin yhden hoitokerran hinnaksi jää vain muutama eurosentti. Helppokäyttöinen B-Cure Laser löytyykin jo yli tuhannesta suomalaiskodista. Laitetta voi myös vuokrata.

Tutustu B-Cure laserista tehtyihin julkaistuihin tutkimuksiin>>

Lue miten B-Cure laser on auttanut ihmisiä monenlaisissa vaivoissa >>

Scroll to Top
Vieritä ylös