Terveystekniikka

B-Cure Laser lievittää kroonistakin kipua välittömästi ja pitkällä tähtäimellä.

Leena Ruonala krooninen kipu

Leena sai vihdoin B-Cure Laserilla avun jo kroonistuneeseen selän hermokipuun ja CRPS:n.

Minulla on alaselässä 5 välilevynpullistumaa, jotka aiheuttavat pahaa hermokipua nilkkoihin asti.  Kipua on koitettu suitsia leikkauksin ja kipulaite-implantein, mutta silti olen joutunut syömään kipulääkkeitä jatkuvasti, sekä vahvempia kohtauksiin. Tämä on rytmittänyt elämääni viimeiset kymmenen vuotta.
Onneksi päätin kokeilla B-Cure Laseria, joka todella auttaa kipuihini. Ihanaa kun en kärsi enää päivittäisestä lääkepöhnästä ja -väsymyksestä!

Kokemuksia B-Cure laserlaitteesta perusterveydenhuollossa

Ylilääkäri Timo Pehkonen, Fysiatri, Oulun Kaupunki 

”Kroonisen kivun hoidossa haasteena on nykyisin käytettävissä olevien lääkkeiden melko vaatimaton teho sekä Amerikassa tuttu opioidikriisi.  Parhaimmillakin lääkeyhdistelmillä saatava kivunlievitys jää 30-50%:iin kivun määrästä. Vahvojen opiaattien käyttöön liittyvät potilaalla niiden sietokyvyn nousu, herkistyminen kivuntunteelle ja riippuvuusriski.”

Oulun kaupunginsairaalan fysiatrian poliklinikka käyttää B-Cure lääkintälaser-laitetta yhtenä ei-lääkkeellisenä kivunhoitomenetelmänä ja tulokset ovat rohkaisevia –
”Lääkkeettömien hoitomenetelmien käyttöä korostetaan, ja laserhoitolaite on turvallinen ja kokeilemisen arvoinen. Laserhoitoa on käytetty kivunhoidon tukena. Osa vaikeistakin kiputiloista kärsivistä potilaista on saanut lievitystä kipuun, liikkumiseen ja liikeratoihin jo muutaman viikon hoidon aikana. Parhaimmillaan oirelievitys on ollut hoitojakson jälkeen noin pari viikkoa,”, kertoo Pehkonen.

Kokemuksia –
CRPS (Krooninen kipuoireyhtymä)
57-v nainen, jolle tehty molemmin puolisen hoitoon huonosti reagoineen tenniskyynärpään operatiivinen hoito.  Tästä kehittyi molemminpuolinen CRPS. Tämän lisäksi hänen oikeassa jalassaan oli dystoniaa: hän ei kyennyt liikuttamaan varpaitaan aktiivisesti lainkaan ja jalkaterä kääntyi sisäänpäin. Potilas sai käyttöönsä B-Cure-laserin ja käytti sitä oikeaan kyynärpäähän sekä kipeään jalkaterään säännöllisesti 2 kuukauden ajan 3:sti päivässä 8 minuutin ajan kohdistaen säteen pahimpiin kipukohtiin.
Lopputulos: potilas oli subjektiivisesti tyytyväinen laitteeseen, kipu molemmista kyynärpäistä oli lievittynyt, esineiden puristaminen oli helpompaa, kävely oli helpompaa ja potilas pystyi laittamaan jälleen sukan jalkaan ja sai varpaita aktiivisesti liikutettua.

Kipu olkavarressa
22-v nuori nainen, jolla ilman vammaa tullut olkavarren kova kipu, joka rajoittaa olkanivelen liikettä siten, että eteenvienti ei onnistu ihan vaakatasoon, loitonnus vain 4 astetta, taaksevienti hyvä. Passiivisesti kivun takia liike ei muutu paremmaksi. Pidetty kapsuliittina, mutta ulkokierto normaali. MRI, enmg-tutkimukset ja muutkin erikoissairaanhoidossa tehdyt tutkimukset normaalit, pistoshoidosta ei apua, fysioterapian kokee helpottavana mutta liikerata ei parane.
Lopputulos: Potilas sai 2 :ksi viikoksi B-Cure -laitteen lainaan, jolla koki olkapääkivun helpottaneen huomattavasti.

Anna Saloranta löysi helpotusta elämää vuosia hallinneeseen kipuun. 
– Sain parikymppisenä piiskanisku-tyyppisen vamman jossa vammamekanismi iski minua takavasemmalta niskaan c1-c2 tasolle jättäen ligamenttivaurion ja annulusrepeämän matalammalle c6-c7 tasolle. Olen vuosia kaivannut hoitokeinoa joka auttaisi ja lieventäisi jatkuvasti krampissa olevia niskan tukilihaksia, sekä pitkin selkärankaa ilmestyviä ”oheiskramppeja”.
B-Cure Laser on ollut tehokas akuutin lihaskrampin lieventäjä ja se on toiminut kroonisten kipujen hoidossa siinä määrin että olen jopa voinut vähentää kipulääkkeitä! Se on iso asia että voi olla välillä ilman lääkesumua ja toimia kirkkaalla päällä. Vieläkään en enää koskaan tule olemaan kivuton, mutta vähä vähältä aina hiukkasen toimintakykyisempi!

B-Cure Laser (808nm)

B-Cure Laser-hoitoterapia perustuu 808nm koherenttiin ja monokromaattiseen lasersäteilyyn, joka absorboituessaan iholle ja syvälle ihonalaiseen kudokseen aloittaa solun mitokondriossa PBM (photobiomodulaatio) prosessin. Kyseessä ei ole lämpöön perustuva terapia. 

PBM vaikuttaa solujen ATP tasoihin, nostaa entsyymien, endorfiinien, elastaanin ja kollageenin tuotantoa, sekä parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Yhteisvaikutuksena solujen toiminta vahvistuu ja kudos uudistuu. Kuurimuotoisesti käytettynä terapia nopeuttaa tulehdusten ja kudosvaurioiden paranemista, sekä lievittää kipua usein välittömästi ja pitkäaikaisesti.

Terapia sopii koko perheelle ja lemmikkien kivun hoitoon. Vaikka laitteen hinta on muutamia satasia, sillä saa huoltovapaasti noin 30 000 ohjeenmukaista hoitokertaa. Näin yhden hoitokerran hinnaksi jää vain muutama eurosentti. Helppokäyttöinen B-Cure Laser löytyykin jo tuhansista suomalaiskodeista. Laitetta voi myös vuokrata.

Tutustu B-Cure laserista tehtyihin julkaistuihin tutkimuksiin>>

Lue miten B-Cure laser on auttanut ihmisiä monenlaisissa vaivoissa >>

B-Cure Laser Classic

Helppokäyttöinen ja turvallinen kotikäyttölaser kivun lievitykseen ja kudosvaurioiden päivittäiseen hoitoon.

OVH € 635,- (sis alv 24%)

NYT TUTUSTUMISTARJOUS € 565,-

B-Cure Laser Sport PRO

Helppokäyttöinen ja turvallinen laser kivun lievitykseen ja kudosvaurioiden hoitoon.
Soveltuu ammattimaiseen käyttöön tai vaativaan kotikäyttöön.
OVH € 995,- (sis alv 24%)

NYT TUTUSTUMISTARJOUS € 835,-

B-Cure Laser vuokralle

Voit kokeilla laserlaitetta vuokraamalla sen kuukaudeksi käyttöösi. 
Vuokra-ajan jälkeen laite palautetaan ja oman laitteen hankinnan yhteydessä hyvitetään 100,- hankintahinnasta.

€ 140,-/kk (sis alv 24%)

Scroll to Top
Vieritä ylös