Terveystekniikka

B-Cure lääkintälaser haavahoitoon

B-Cure Lääkintälaserterapia edistää haavan paranemista ja tuo kustannustehokkuutta hoitoketjuun

Suomessa B-Cure Lääkintälaserterapian tehoa on todistettu kroonisten säärihaavojen hoidossa. Kymmenissä sairaaloissa, terveysasemissa ja hoivakodeissa on B-Cure Laser PRO lisätty hoitoprotokollaan sidosten vaihdon yhteyteen.
Hyviä tuloksia saavuttaa hoitamalla kahdesti viikossa, mutta joissain tapauksissa on laite annettu myös asiakkaalle itsehoitoon päivittäisen hoitorytmin saavuttamiseksi.
Lue lisää>>

Lääkintälaserterapia vaikuttaa solutasolla monitahoisesti lievittäen kipua, parantaen tulehduksia ja kudosvaurioita.
Terapian tehokkuutta on todistettu kansainvälisesti tuhansin julkaistuin tutkimuksin ja potilastapauksin.
Haavahoidon lisäksi lääkintälasereita on käytössä myös esim. fysiatrian poliklinikoilla vaikeiden kiputilojen hoitoon. 

Suun mukosiitin hoidossa lääkintälaserterapia on jo Käypä hoito-suosituksissa näytön asteella A.
Lue lisää>>

Suomessa raportoidut potilaskokemukset osoittavat lääkintälaserterapian tuoneen suuria kustannussäästöjä haavahoidossa. Mm. perutut ihosiirränneoperaatiot, nopean paranemisen tuomat aika-, lääke- ja tarvikesäästöt lisättynä potilaan matka- ja lääkekulusäästöillä on yhtälö, jonka summa puolustaa terapian lisäämisen haavahoitoprotokollaan.
 

Laitteen käyttö ei vaadi erityisosaamista tai -koulutusta. Terapialla ei ole kontraindikaatioita, eikä siitä voi saada yliannostusta.

B-Cure Lääkintälaser 808nm vaikuttaa sekä iholla, että syvällä kudoksessa. Haavahoidossa käytetty PRO malli tuottaa 5J/min 4,5 cm2 alueelle kerrallaan.

Tutustu B-Cure Laser haavahoitoprotokollaan tästä>>

 

NOPEA
Hoitokerta kestää vain muutamia minuutteja, vaurion laajuudesta riippuen. Yliannostus ei ole mahdollinen, vaikkakin joskus aluetta on totutettava terapian tehokkuuteen.

TUTKITUSTI TEHOKAS
Terapian lisääminen hoitoprotokollaan nopeuttaa paranemista ja parantaa potilaskokemusta.

 

Natural_healing

KUSTANNUSTEHOKAS
Terapia parantaa kudosvaurioita luonnollisesti ja nopeasti vähentäen mm. Kipulääkkeiden, hoitotarvikkeiden ja sairaalakäyntien määrää ja kustannuksia.

Easy_and_safe

PAIKASTA RIIPPUMATON
Helppokäyttöinen lääkintälaser voidaan turvallisesti antaa asiakkaalle kotiin, jolloin saavutetaan päivittäinen hoitoprotokolla ilman sairaalakäyntiäkin. Terapialla ei ole kontraindikaatioita, laitteen käyttö ei vaadi ammattilaista, suojavarusteita tai erityistaitoja.

Vieritä ylös

Pyydä esittelyä tai tarjousta: Sanna Selenius 0400 490 610