Terveystekniikka

Nivelrikkokivut rajoittavat liikkumista ja vaikuttavat yöuniin. Kipuihin on kuitenkin tehokas paikallinen hoito: B-Cure Laser.

Raija Kallio kertoo miten B-Cure Laser vaikutti hänen nivelrikkokipuihinsa ja elämänlaatuun.

B-Cure nivelrikko ja kihtikipu, työterveys

Työterveyshoitaja Ulla Kauppinen kehottaa kokeilemaan laserterapiaa ennakkoluulottomasti. 

Lääkintälaserterapia vahvistaa kudoksen toimintaa ja vähentää tulehdusta

Norjalainen tutkijaryhmä, vetäjänään Martin Bjørn Stausholm Bergenin yliopistolta valitsi tarkalla seulalla 22 kansainvälistä satunnaistettua ja kontrolloitua tuplasokkotutkimusta systemaattiseen katsaukseen, jossa oli tehtävänä selvittää auttaako LLLT (Low Level Laser Therapy) polven nivelrikkokivun lievittämisessä. Loppupäätelmä oli yksimielinen. Kyllä auttaa.
Lue tutkimus tästä>>

Samaa toteavat jo tuhannet Suomessa B-Cure laser kotihoitolaitetta nivelrikkokivun lievittämiseen käyttävät kotitaloudet. Alla muutamia kommentteja:

Saara Alho, Espoo
Minulla on nivelrikko sormissa ja jaloissa. Päätin kokeilla lääkintälaseria, kun en enää voinut edes kävellä kunnolla. Viikon vuokra-ajan jälkeen sain pitkästä aikaa kengät jalkaani ilman kipua. Ostin oman laitteen välittömästi.
Eija Turpeinen Savonlinnasta
”Sain nivelrikkodiagnoosin ja kärsin kovista polvikivuista pari vuotta. Vuokrasin B-Cure laserin kokeiluun ja sain avun parissa päivässä. Ostin oman ja suosittelen!”
Heikki Vepsäläinen Järvenpäästä on kärsinyt liikkumista haittaavasta polven nivelrikkokivusta ”Kuukauden B-Cure Laserin vuokran jälkeen ostin oman. Pystyn kävelemään omin jaloin postilaatikolle ja nilkuttamatta! Mahtavaa!”
Leena Henttonen Lappeenranta
 ”Käytän B-Cure Laseria peukalon tyvinivelien kipuun. Muutamassa viikossa ne tulivat lähes oireettomiksi ja pinsettiotekin on parantui tavaroihin tarttuessa. Jatkossa tulen hoitamaan peukaloitani aina kun kipu alkaa tuntumaan. Nivelrikko-oireista kärsivänä minä ainakin sain apua sekä akuuttiin, että jo aikaisemmin olleeseen vaivaan.”
Tiina Lukkarinen, Vantaa
Valittelin ystävälleni nivelrikosta kipeitä sormiani. Hän tuli seuraavana päivänä käymään mukanaan B-Cure Laser. Hoidimme sormeani 6 minuuttia ja kipu loppui heti. Aivan uskomatonta! Ystäväni, joka on kokeillut eri lasereita suositteli nimenomaan B-Cure laseria ja hankinkin sellaisen itselleni heti.

Työterveyshoitaja Ulla Kauppinen Lappeenrannasta käyttää B-Cure Laseria ja suosittelee laitetta ehdottomasti kokeilun arvoisena.
Laserterapia edistää kudoksen normaalia toimintaa ja auttaa sen luonnollista uudistumiskykyä ja paranemista. B-Cure Laseria käytettäessä olen todistanut mm. suun- ja varpaidenvälien haavaumien merkittävän nopeaa paranemista ja hankalien nivel- ja kihtikipujen huomattavaa lievittymistä.”

B-Cure Laser (808nm)

B-Cure Laser-hoitoterapia perustuu 808nm koherenttiin ja monokromaattiseen lasersäteilyyn, joka absorboituessaan iholle ja syvälle ihonalaiseen kudokseen aloittaa solun mitokondriossa PBM (photobiomodulaatio) prosessin. Kyseessä ei ole lämpöön perustuva terapia. 

PBM vaikuttaa solujen ATP tasoihin, nostaa entsyymien, endorfiinien, elastaanin ja kollageenin tuotantoa, sekä parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Yhteisvaikutuksena solujen toiminta vahvistuu ja kudos uudistuu. Kuurimuotoisesti käytettynä terapia nopeuttaa tulehdusten ja kudosvaurioiden paranemista, sekä lievittää kipua usein välittömästi ja pitkäaikaisesti.

Suomessa B-Cure laseria käyttävät jo tuhannet kotitaloudet ja ammattilaiset. Terapia löytyy myös Käypä hoito-suosituksista. Kansainvälisessä vertailussa 2018 B-Cure Laser todettiin tehokkaimmaksi kuluttajalaseriksi ja Suomessakin laite valittiin parhaaksi terveyslaitteeksi 2022. 

Vaikka laitteen hinta on muutamia satasia, sillä saa huoltovapaasti noin 30 000 ohjeenmukaista hoitokertaa. Näin yhden hoitokerran hinnaksi jää vain muutama eurosentti. Helppokäyttöinen ja turvallinen B-Cure Laser löytyykin jo tuhansista suomalaiskodeista. Laitetta voi myös vuokrata.

Lue miten B-Cure laser on auttanut ihmisiä monenlaisissa vaivoissa >>
Tutustu B-Cure laserista tehtyihin julkaistuihin tutkimuksiin>>

B-Cure Laser Classic

Helppokäyttöinen ja turvallinen kotikäyttölaser kivun lievitykseen ja kudosvaurioiden päivittäiseen hoitoon.

OVH € 635,- (sis alv 24%)

NYT TUTUSTUMISTARJOUS € 565,-

B-Cure Laser Sport PRO

Helppokäyttöinen ja turvallinen laser kivun lievitykseen ja kudosvaurioiden hoitoon.
Soveltuu ammattimaiseen käyttöön tai vaativaan kotikäyttöön.
OVH € 995,- (sis alv 24%)

NYT TUTUSTUMISTARJOUS € 895,-

B-Cure Laser vuokralle

Voit kokeilla laserlaitetta vuokraamalla sen kuukaudeksi käyttöösi. 
Vuokra-ajan jälkeen laite palautetaan ja oman laitteen hankinnan yhteydessä hyvitetään 100,- hankintahinnasta.

€ 140,-/kk (sis alv 24%)

Scroll to Top
Vieritä ylös