Terveystekniikka

-11%

TUTUSTUMISTARJOUKSESSA: B-CURE LASER CLASSIC – LÄÄKINTÄLASER

Helppokäyttöinen lääkintälaser lievittää kipua parantamalla sen lähdettä. Todistetusti tehokas mm. reumatismin, nivel- ja hermokipujen, kudosvaurioiden, haavojen ja tulehdusten hoidossa. Huomioi myös vuokrausmahdollisuus.

565,00 

Icon-4

KÄYTTÖTARKOITUS
Todistetusti tehokas mm. Lihaskivun lievityksessä, venähdysten ja revähdysten hoidossa, tulehdusten hoidossa mm. akne, jännetuppi, tenniskyynärpää, akillesjänne, penikkatauti, tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoidossa, hermosärkyjen hoidossa, reumatismin, nivelrikon ja kulumien aiheuttamiin kipuihin, Fibromyalgia-kipuihin, ym.

Lue käyttäjäkokemuksia>>

Icon-3

NOPEA JA HELPPO HOITO
Hoitoaika asetetaan laitteeseen käyttöohjeen hoitosuositusten mukaisesti ja hoito voidaan aloittaa. Pienen kokonsa vuoksi laitetta voi käyttää missä vain, milloin vain.

Koska kivunlievitys perustuu kivun lähteen parantamiseen, tulee aluetta hoitaa
laserilla kuurinomaisesti. Usein lievitys on välitöntä, toisinaan taas muutaman
hoitokerran jälkeen. 

Hoito-ohjeita>>

Proven_efficacy

TODISTETUSTI TEHOKAS
Lääkintälaserteknologian tehokkuus haavojen, tulehdusten, kivun ja tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoidossa on todettu yli 2000:ssa tutkimuksessa.
Kliinisiä tutkimuksia>>

Laserlaitteiden tehoja verrataan Jouleissa, eli kuinka paljon energiaa laite tuottaa hoidettavalle alueelle minuutissa. B-Cure Laser Classic tuottaa 3,75 J/min.

 

Natural_healing

LÄÄKKEETÖN JA TURVALLINEN HOITOMUOTO
Luonnollinen, kivuton ja non-invasiivinen hoitomuoto, ei käyttörajoitteita. Se ei aiheuta sivuoireita, vahingoita ihoa tai kudoksia, eikä siitä voi saada yliannostusta.

2b luokan laserlaitteen käyttö ei vaadi erityistä koulutusta, tietoa tai suojavarustusta.

Lue lisää terapiasta>>

Easy_and_safe

EDULLINEN KOTIKÄYTÖSSÄ
Vaikka laitteen hankintahinta on muutamia satasia, saa sillä huoltovapaasti n. 30 000 ohjeenmukaista hoitokertaa. Näin yhden hoitokerran hinnaksi jää vain muutama eurosentti. Kliinisissä tutkimuksissa on terapian todettu olevan kivunlievityksessä teholtaan verrattavissa kipulääkkeisiin. Lääkintälaserterapian etuna on sen parantava vaikutus, joka takaa myös
pitkäaikaisen hyödyn. 

Scroll to Top
Vieritä ylös