Terveystekniikka

B-CURE LASER SPORT PRO

B-Cure Laser Sport PRO Lääkintälaser on teholtaan suunniteltu ammattilaiskäyttöön, tai kun ei ole mahdollisuutta päivittäiseen hoitorytmiin. Se lievittää kipua, hoitaa tulehduksia ja erilaisia kudosvammoja. Soveltuu myös kotikäyttöön.

995,00 

Icon-4

KÄYTTÖTARKOITUS
Todistetusti tehokas mm. Lihaskivun lievityksessä, venähdysten ja revähdysten hoidossa, tulehdusten hoidossa mm. akne, jännetuppi, tenniskyynärpää, akillesjänne, penikkatauti, tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoidossa, hermosärkyjen hoidossa, reumatismin, nivelrikon ja kulumien aiheuttamiin kipuihin, Fibromyalgia-kipuihin, ym.
Käyttäjäkokemuksia>>

Icon-3

NOPEA JA HELPPO HOITO
Hoitoaika asetetaan laitteeseen käyttöohjeen hoitosuositusten mukaisesti ja hoito voidaan aloittaa. Pienen kokonsa vuoksi laitetta voi käyttää missä vain, milloin vain.

Koska kivunlievitys perustuu kivun lähteen parantamiseen, tulee aluetta hoitaa
laserilla kuurinomaisesti. Usein lievitys on välitöntä, toisinaan taas muutaman
hoitokerran jälkeen.

Hoito-ohjeita>>

Proven_efficacy

TODISTETUSTI TEHOKAS
Lääkintälaserteknologian tehokkuus  on todettu yli 2000:ssa tutkimuksessa. Kliinisiä tutkimuksia>>

Laserlaitteiden tehoja verrataan Jouleissa, eli kuinka paljon energiaa laite tuottaa hoidettavalle alueelle minuutissa. B-Cure Laser Sport PRO tuottaa 5 J/min, joka on 10% enemmän kuin Sport. Tavoitteena on säästää aikaa niin hoidossa kuin palautumisessa.

Natural_healing

LÄÄKKEETÖN JA TURVALLINEN HOITOMUOTO
Luonnollinen, kivuton ja non-invasiivinen hoitomuoto, ei käyttörajoitteita. Se ei aiheuta sivuoireita, vahingoita ihoa tai kudoksia, eikä siitä voi saada yliannostusta.

2b luokan laserlaitteen käyttö ei vaadi erityistä koulutusta, tietoa tai suojavarustusta.

Lue lisää terapiasta>>

Easy_and_safe

EDULLINEN MYÖS KOTIKÄYTÖSSÄ
Vaikka laitteen hankintahinta on muutamia satasia, saa sillä huoltovapaasti n. 30 000 ohjeenmukaista hoitokertaa. Näin yhden hoitokerran hinnaksi jää vain muutama eurosentti. Kliinisissä tutkimuksissa on terapian todettu olevan kivunlievityksessä teholtaan verrattavissa kipulääkkeisiin. Lääkintälaserterapian etuna on sen parantava vaikutus, joka takaa myös
pitkäaikaisen hyödyn. 

Vieritä ylös