Terveystekniikka

TENS-teknologia lihasten jännitystilojen, rentoutuksen ja vahvistamisen apuna.

TENS-sähköstimulaatioterapia perustuu lihasten sähköiseen stimulaatioon. Menetelmässä aktivoidaan lihasta eritaajuuden sähköimpulssein, jolloin se joko auttaa lihasta rentoutumaan (lihasten jännitystilat) tai vahvistumaan (heikentyneet lantionpohjanlihakset – inkontinenssi/erektiohäiriöt).

NOPEA JA HELPPO HOITO
Hoito suoraan kipualueelle.
Langaton laite sopii hoitoon missä ja milloin vain.
Nopea hoito ohjeiden mukaisesti.

TODISTETUSTI TEHOKAS
TENS teknologia on laajalti tunnustettu hermostimuloinnissa.

Natural_healing

LÄÄKKEETÖN HOITOMUOTO
Luonnollinen ja non-invasiivinen hoitomuoto. Se ei aiheuta sivuoireita, vahingoita ihoa tai kudoksia.

Easy_and_safe

TURVALLINEN KOTIKÄYTÖSSÄ
Laitteen käyttö ei vaadi erityistä koulutusta, tietoa tai suojavarustusta.

TENS-teknologialla on käyttörajoitteita. Tutustu niihin käyttöohjeista ennen laitteen käyttöä.

TENS-terapian tehosta on julkaistu mm. seuraavia tutkimuksia

Katja, sairaanhoitaja

”Otin TENS-laitteen käyttöön vähän kolmannen lapsen syntymän jälkeen, kun minulla oli aiempia kertoja pahempana virtsankarkailu. Olen käyttänyt laitetta lähes päivittäin ja se on todellakin auttanut. Sähkö auttaa myös verenkiertoon ja hermoston tuntoherkkyyteen. Jumppa on hyvä lisä, mutta se ei tunnu olevan riittävä apu. Voin todella suositella laitetta. ”

Leena, toimistotyöntekijä

”Ensimmäisen lapsen saatuani tuntui siltä, että pelkkä jumppa ei riitä palautumaan alatiesynnytyksestä. Kuulin TENS laitteesta ja tilasin sen heti. Verenkierto ja lihakset palautuivat ennätysvauhtia. Hermostokin tuntuu elpyneen jopa herkemmäksi kuin aiemmin ;)”

Helena, 43v., hoitoalan ammattilainen

”Virtsankarkailu on nolostuttava vaiva. Minulle se tuli pikku pikkuhiljaa lisääntyen ja halusin tehdä jotain ennen kuin oireet vielä pahenisivat. Etsin tietoa netistä ja kävin myös fysioterapeutilla. Sain neuvoksi lantiopohjanlihasten jumppaohjeita. Hektisen arjen keskellä jumppaaminen kuitenkin helposti unohtuu, enkä kokenut siitä riittävää apuakaan.
Työkaverini suositteli minulle laitetta ja päätin kokeilla, koska tarvitsin apua kuntoutumiseen. Suunnittelin laitteen käytön niin, että aina nukkumaan mennessä asennan sen paikalleen. Kun tämä tulee tehtyä joka päivä samaan aikaan, muodostuu laitteen käyttö helposti rutiiniksi. Laite on yöpöytäni laatikossa, mutta se on myös tarvittaessa kätevä ottaa mukaan.
TENS laitteen käyttö oli minulle alusta alkaen helppoa. Laitteesta saa valittua itselle sopivimman ohjelman sekä tehon. Käyttöohjeet ovat yksinkertaiset, mikä helpotti laitteen käyttöön aloittamista. Olen käyttänyt sitä pari kuukautta päivittäin ja nyt alkavat tulokset näkyä ja tuntua. Vaikka tämä on vaatinut aikaa ja kärsivällisyyttä, niin on paljon parempi vaihtoehto kuntouttaa lantionpohjanlihaksia näin, kuin joutua leikkaukseen muutaman vuoden päästä! ”

Päivi Westersund, fysioterapeutti, HUS, Meilahti

”Paingone Plus on loistava hoitolaite. Käytän sitä itse ja suosittelen myös potilailleni. Hoitoa on helppo antaa kipuileviin kohtiin milloin vain. Itsehoito ei voi olla tämän helpompaa. TENS sähköstimulaatio sopii monille ja on lääkkeetöntä, tehokasta ja turvallista hoitoa. Kannattaa kokeilla.

Johanna Eskola-Oliva fysioterapeutti, työfysioterapeutti, personal trainer

”Paingone Plus on tehokas itsehoitolaite kivun hoitoon. Asiakkaani saivat apua nopeimmillaan jo muutaman päivän omahoidon jälkeen kantapään alueen plantaarifaskiittiin, päkiäalueen hermokipuun, tenniskyynärpäähän ja olkapään jännekipuun. Laitetta on helppo käyttää paikallisiin kipualueisiin ja parasta on, että hoidon voi tehdä ohuen vaatteen läpi.”

Pia Laakkonen, Porvoo

“Ostin viikko sitten Paingone Plus -kipukynän ja nyt jo lyhyessä ajassa voin kertoa, että siitä on ollut iso apu monessa vaivassa. Itselläni on vanhojen urheiluvammojen myötä leikattu olkapää, selkä ja laitettu polveen tekonivel. Lisäksi suuria nivelrikkovaurioita ja nyt viimeisimpänä jalkapohjan luupiikki. Otin kynän käyttöön ja nyt jo muutaman päivän säännöllisen käytön jälkeen luupiikki on lähtenyt parantumaan silmin nähden. Polvien nivelsäryt ovat helpottaneet. Lisäksi mieheni on aktiiviurheilija, ja hänellä oli lihaskipuja ja revähdyksiä ja hänelle kynä auttoi myös nopeasti näihin vaivoihin. Tässä ohessa myös konttorityöntekijänä hartiakipuihin olen tätä hieronut, tässä myös hyvä apu! Erittäin kätevä laite kuljettaa mukana joka paikassa, ja sopii monelle eri vaivoista kärsivälle. Suosittelen lämpimästi” (julkinen facebook referenssi)

Tomi Varho, muusikko, oikeustieteen YO, Turku

”Olen kärsinyt vuosikausia migreenistä sekä niska- ja hartiaseudun ongelmista. Kärsin myös vaikeasta fibromyalgiasta. Työssäni pianistina ja kanttorina niska- ja hartiaseudun lihakset ovat suurella koetuksella Lisäksi joudun työskentelemään paljon tietokoneen ääressä. Käytätettyäni Paingone -kipukynää olen saanut välitöntä apua kiputiloihini ja särkylääkkeiden käyttö on vähentynyt huomattavasti. Suosittelen lämpimästi Paingone -kipukynää kaikille. Kipukynän käyttö on yksinkertaista ja helppoa sekä lääkkeetöntä ja nopeaa kivunhoitoa. Lisäksi hoito on edullista missä ja milloin vain.”

Jari Nurmi, Yrittäjä

Paingone easy kipusiipi on helppokäyttöinen laite lihaskipujen helpottamiseen ja lihasten rentouttamiseen. Teen paljon näyttöpääte- ja matkatyötä, jotka molemmat rasittavat selkää ja hartioita. Kipusiipi on helppo kiinnittää juuri oikeaan kohtaan selkään, vaatteiden alle ja näin lieventää lihasten jännitystiloja huomaamattomasti vaikka lentokoneessa. Suosittelen.

Matti Sipiläinen, Myyntijohtaja

Matkustan paljon ja selkäni onkin usein väsynyt ja kipeä. Kätevästi mukana kulkevaa TENS laitetta käyttämällä saan lihakset rentoutettua vaikka lentokoneessa istuessani tai pitkän ajomatkan jälkeen päivänpäätteeksi hotellihuoneessa.”

Vieritä ylös