Terveystekniikka

Monipuolinen B-Cure Laser kovassa käytössä hoitokotiympäristössä

Myyrkodissa ja Myyrmäen vanhustenkeskuksesssa Vantaalla on useilla eri osastoilla todettu B-Cure Laserin hyödyt. Fysioterapeutit Sara ja Kaisa, sekä toimintaterapeutti Maren ovat hyödyntäneet laseria nivelkipujen ja yläraajojen lihasjumien ja spastisuuden hoidossa. Myös sairaanhoitaja on saanut hyviä kokemuksia haavahoidossa. Kaikilla osastoilla on koettu B-Cure Laser helppokäyttöiseksi, hyödylliseksi ja myös mielialaan vaikuttavaksi. ”Hoito on helppoa, eikä siihen kulu paljoa aikaa. Asiakkaat kokevat että heistä välitetään, kun haluamme tarjota uutta teknologiaa heidän paikallisten kipujen lievitykseen.”

 Eri osastot ovat kommentoineet kokemuksiaan seuraavasti.

Myyrinkodin kuntoutus- ja arviointiyksikkö 
”Meillä on annettu asiakkaille laser-hoitoa ja ovat olleet siitä tyytyväisiä. Osa on kertonut laserista olevan hyötyä varsinkin niska-hartiaseudulle. Kovasti on ollut kysyntää laitteelle ja osa asiakkaista kokenut siitä olevan myös psyykkiselle ja sosiaaliselle puolelle hyötyä.”

Myyrmäen vanhustenkeskus 3krs 
”Hyödynnetty nivelkipujen hoidossa, haavahoidossa ja yläraajojen lihasjumien ja spastisuuden hoidossa. -Lyhyellä käytöllä ei vielä huomattavia muutoksia/vaikutuksia vaivoihin, kuitenkin asukkaat kokeneet hoidon miellyttävänä, pääsääntöisesti hoitoihin motivoituneita ja sitoutuneita.   
+Henkinen positiivinen vaikutus asukkaisiin 
+ Lihasjumeihin ja spastisuuden hoitoon väline terapeuteille, nyt aikaisemmin vain lämpöhoito. Jäykkiin hartioihin asukkaalle mahdollisesti hieman antanut jo helpotusta. 

Myyrmäen vanhustenkeskus 4krs
”Sairaanhoitaja kertoi antaneensa hoitoa ontelohaavaan, ja jo kolmen hoitokerran jälkeen haavan reunat näyttivät paremmalta.” 

Myyrmäen kuntoutus- ja arviointiyksikkö 
”Annettu laseria nivelrikko asiakkaille, haavan hoidon yhteydessä sekä lihaskivuista kärsiville asiakkaille. Asiakkaat kokeneet laitteen annon mukavana ja kokeneet, että heidän kipuihin pyritään löytämään apuja. Niska-hartiaseudun kivuista kärsineet ovat kertoneet, että laite on tuonut helpotusta.”  

B-Cure Laser (808nm)

B-cure laser sport on helppokäyttöinen lääkintälaser, joka lievittää kipua parantamalla sen lähdettä. Lääkintälaserterapia parantaa paikallisesti kudoksen toimintakykyä, sen kykyä uudistua ja taistella tulehduksia vastaan. Samalla se myös vaikuttaa hoidettavan alueen aineenvaihduntaan ja verenkiertoon, sekä endorfiinien tuotantoon ja näin lievittää kipua myös jo heti hoidon alkuvaiheessa.

Terapia sopii koko perheelle ja lemmikkien kivun hoitoon. Vaikka laitteen hinta on muutamia satasia, sillä saa huoltovapaasti noin 30 000 ohjeenmukaista hoitokertaa. Näin yhden hoitokerran hinnaksi jää vain muutama eurosentti. Helppokäyttöinen B-Cure Laser löytyykin jo yli tuhannesta suomalaiskodista. Laitetta voi myös vuokrata.

Tutustu B-Cure laserista tehtyihin julkaistuihin tutkimuksiin>>

Lue miten B-Cure laser on auttanut ihmisiä monenlaisissa vaivoissa >>

B-Cure Laser Classic

Helppokäyttöinen ja turvallinen kotikäyttölaser kivun lievitykseen ja kudosvaurioiden päivittäiseen hoitoon.

OVH € 635,- (sis alv 24%)

NYT TUTUSTUMISTARJOUS € 565,-

B-Cure Laser Sport PRO

Helppokäyttöinen ja turvallinen laser kivun lievitykseen ja kudosvaurioiden hoitoon.
Soveltuu ammattimaiseen käyttöön tai vaativaan kotikäyttöön.
OVH € 995,- (sis alv 24%)

NYT TUTUSTUMISTARJOUS € 835,-

B-Cure Laser vuokralle

Voit kokeilla laserlaitetta vuokraamalla sen kuukaudeksi käyttöösi. 
Vuokra-ajan jälkeen laite palautetaan ja oman laitteen hankinnan yhteydessä hyvitetään 100,- hankintahinnasta.

€ 140,-/kk (sis alv 24%)

Scroll to Top
Vieritä ylös