Terveystekniikka

B-Cure Laser koira kipu

MM-tason koiraurheilija Titta Järvenpää yhdessä Ossin ja Fannin kanssa. Kuva: Janita Riekki

B-Cure Laser Vet koira
B-Cure laser VET

B-Cure Laservalikoimasta löytyy eläinten hoitoon VET ja VET PRO. 
Tehokkaampaa VET PRO mallia suositellaan, kun hoidetaan paljon eläimiä, isoja alueita tai ei pystytä päivittäiseen hoitosykliin. (4-6 min / hoitokohta)
VET mallilla saman tuloksen saavuttamiseksi tarvitaan pidempi hoitoaika ja hoitoja päivittäin. (6 min/hoitokohta)

Miltä laserterapia tuntuu?
Laserilla annetaan lisäenergiaa kudokselle ja pyritään näin parantamaan sen omaa toiminta- ja uudistumiskykyä. 808nm laser imeytyy niin iholle kuin syvälle ihon alaisiin kudoksiin.
Kudos pystyy hyödyntämään vain tietyn määrän energiaa kerralla. Jos terapiaa annetaan liiallisesti, se ei ole vaarallista, mutta kudos voi osoittaa tämän esim. väliaikaisella lisääntyvällä kivun tunteella.
Laser terapialla on positiiviset vaikutuksen kudoksen toipumiseen jo yhdellä hoitokerralla, mutta parhaat tulokset saa tasaisella, johdonmukaisella hoidolla.  

B-cure laser vanhemmat ja koira

Jytan perheessä laseria käyttävät kaikki jäsenet.

B-Cure laser tehokas myös eläinten kivun hoidossa

B-Cure Laser nopeuttaa kudos- ja ihovaurioiden paranemista, sekä lievittää kipua. Laserterapiaa laajalti käyttävät eläinlääkärit, -hoitajat, koirahierojat ja hevos- ja koirakouluttajat ja -harrastajat. 

Titta Järvenpää, Kuopio 
Olen MM-tason koiraurheilija ja hommasin B-Cure -laserin
niin itseäni kuin koiriani Ossia ja Fannia varten. Itselleni olen käyttänyt
laserin mm. tenniskyynärpään hoitoon ja säännöllinen laserointi auttoi vaivaan.
Toinen koiristani on varsin vauhdikas ja tekevälle sattuu. Laser on ollut
korvaamaton apu mm. varpaan nivelsidevammassa sekä pienessä rannevammassa. Laser on muutoinkin viikoittaisessa käytössä hieronnan tukena ja aina myös kisareissulla mukana. Kun otan laserin esiin ja menen istumaan lattialle, koirat suorastaan jonottavat kumpi pääsee ensin hoidettavaksi. Laite on näppärän kokoinen ja kätevä käyttää, vahva suositus!

Paula Halonen, Vaajakoski
12-vuotias shetlanninlammaskoirani sairastaa nivelrikkoa. B-Cure Laser VET auttaa todella hyvin etenkin akuuttivaiheessa. Koira ”sulaa” laseroitaessa, eli rentoutuu täydellisesti ja yleensä nukahtaa.

Hanna Syrjänen, Hevosharrastaja, Tyynelän talli
Olen hoitanut Tyynelän Urho –
hevosen rintalihasrevähtymää hyvin tuloksin. Vaikutuksen huomaa hevosen käyttäytymisestä, mutta paranemisen huomaa myös ihan käsin. Alun siedättämisen jälkeen olen hoitanut aluetta 6min / 3krt päivässä. Suosittelen.

Eira Laine, Fysioterapeutti
Olen hoitanut B-Cure laserilla
hevosten tuoreita ja vanhoja jännevammoja; tuoreissa turvotus on saatu nopeammin laskemaan ja paraneminen vauhtiin, vanhoissa vammoissa on vältytty esim. hokkikauden alkaessa ontumiselta ja jännevamman arpimuodostus näyttäisi pienentyneen. Huonona puolena on pitkähkö hoitoaika ja työasento esim. hevosen jalkaa hoitaessa.
Koiran polvileikkauksen jälkitilan hoidossa on saatu turvotus pidettyä minimissä. Koira alkanut nopeasti varaamaan leikattuun jalkaansa. Laser oli hyvin tärkeä osa kuntoutusta etenkin kun sopivan kipulääkkeen löytyminen oli hankalaa. Laser oli ainoa kipuhoito.

Titta Joutsiniemi, lääkäri
Käytin B-Cure Laser Vet eläinlaseria kultaisennoutajan selkäkivun hoitoon. Koirallani on todettu
vaikea selkärappeuma, joka oireili ontumisena. Säännöllisen hoidon seurauksena kipu ja kuumotus alueelta väistyi. Nyt koira on oireeton ja pystyy hyppäämään jopa 120 cm aidan yli.

Kristiina Vähäsarja, sairaanhoitaja, Turku
”Käytin B-Cure Laser Vet Pro eläinlaseria
kultaisennoutajan hotspotin eli pinnallisen ihotulehduksen hoitoon. Hotspot oli levinnyt koiran kaulan alueelle kolmeen erilliseen kohtaan, joista yksi oli todella laaja. Ihoalueet olivat erittäin kosketusherkät, punoittavat, ärtyneet ja ne märkivät. Koira oli todella kivuliaan oloinen.  Annoin laseria ensimmäisenä päivänä kerran, seuraavana päivänä kolme kertaa. Jo toisena hoitopäivänä koira oli kivuton. Se antoi ilman erillistä lääkitystä puhdistaa ihoalueet ollen täysin rentona laserhoidon aikana. Kolmantena hoitopäivänä jouduin ”etsimään” hoidettavat kohdat, koska iho oli parantunut niin hyvin. Ainoastaan laajimmassa alueessa oli havaittavissa vielä punoitusta.
Suosittelen B-Cure Laser Vet Prota lämpimästi. Hoitotulokset olivat nopeampia, kuin olisin ikinä uskonut.”

Siru Aaltola, Eläintenhoitaja
”Käytimme B-Cure Vet Pro laseria, kun hevosella oli ollut noin vuoden ajan p
arantumattomat ruvet etujaloissa kavioiden yläpuolella. Haavat aukesivat välillä eivätkä parantuneet kunnolla. Käytimme B-Cure Laseria 3x päivässä kuuden minuutin ajan. Ruvet lähtivät nopeasti parantumaan, varsinkin jalka, jossa rupi oli pienempi. Paremmassa kunnossa ollut jalka parani noin viikossa ja siihen kasvoi karvat. Huonommassa kunnossa ollut jalka parani hitaammin, mutta siinäkin oli havaittavissa varhaisessa vaiheessa paranemisen merkkejä mm. karvan kasvua sekä ruven muuttumista pienemmäksi. Jalkoihin yritettiin vaikka mitä voiteita, putsausta ja kuivana pitoa, mutta mikään ei parantanut kunnolla. Laserilla saimme jalat paranemaan lyhyessä ajassa, joten voin suositella B-Cure Vet Pro Laserin käyttöä pitkään parantumattomana olleille haavoille.”

Sari Liitilä, hevosen hoitaja ja- kuntoutushoitaja sekä valmentaja, Ypäjän hevosopisto
”Saimme aluksi koekäyttöön laserin, mutta nopeasti tuli selväksi, että hankimme laitteen omaksi. Tässä muutamia esimerkkejä, joissa tulokset ovat olleet kerrassaan loistavia.
Akuutti hankoside vamma, missä laserhoito aloitettiin viikon kuluttua diagnoosista, jalan turvotus laski huomattavasti ja kuumuus/arkuus vähentyi. 

5 -vuotias ravitamma, jolla osteokondroosi molempien takajalkojen kinnernivelessä (irtopala). Laserhoitoa annetaan 2 vrk ennen kisoja/rankkoja treenejä. Hevonen ravaa paremmin ja rennommin. Hoitovaste on saatu esiin siten, että välillä hoito jäänyt tekemättä, ja silloin hevonen huonompi varsinkin kaarrejuoksussa. Myös kengitys ollut hankalaa ja hevonen vastustanut toimenpidettä. B-Cure Laserille tehdyn hoidon jälkeen kengitys on sujunut ongelmattomasti. 

Kilpahevonen, jolla krooninen nivelrikko ja lääkehoito ei tule kysymykseen, on laserhoidolla kisan jälkeen, palautuminen ollut silminnähden nopeampaa ja hevosen liike ollut rennompi seuraavana päivänä.

B-Cure Laser Vet Pro laittaa nivelnestettä toimimaan ja vilkastuttaa verenkiertoa.  B-Cure Laser Vet Pro on todella helppokäyttöinen ahtaissa tallioloissa. Se on helposti esillä ja sopii hyvin käteen. Ei johtoja, jotka ovat tiellä. Turvallisuus sekä akun kestävyys on huippuluokkaa. Meille hankittiin laite ja suosittelen sitä lämpimästi.”

Sama laite koko perheen käyttöön

Jytta Poijärvi-Miikkulaisen perheessä käytetään laseria ahkerasti;
”Ostimme laserin alunperin miehen tenniskyynärpään hoitamiseen tuttavan suosituksesta. Alkuun laseria käytettiin oikeastaan vain em. vaivaan, mutta sitten tajusimme, että se toimii erinomaisesti myös tenniskyynärpäätä seuranneeseen golfkyynärpäähän, polvivaivoihin, lonkan limapussitulehdukseen, nyrjähtäneisiin nilkkoihin, olkapäävaivoihin ja niska- ja hartiavaivoihin. Paljon urheilevassa perheessä tämä on ihan must, ja tässä iässä ei vaivoilta taida muutenkaan välttyä. 

Laser tehoaa erinomaisesti myös haavoihin, leikkausarpiin ja paras keksintö on ollut käyttää tätä koiran anturahaavoihin. Ne ovat viheliäisiä ja hitaasti paranevia vaivoja, mutta laserilla haava menee umpeen nopeasti. Asuimme useamman vuoden trooppisella saarella ja koiralla oli usein haavoja tassuissa, johtuen terävistä koralleista. Kuuma ja kostea ilma oli haavoille myrkkyä, joten oli erittäin hyvä, että laser oli mukana ja haavat saatiin nopeasti kuntoon. Laser nopeuttaa myös koiran hotspotin paranemista. 

B-Cure Laser (808nm)

B-Cure Laser-hoitoterapia perustuu 808nm koherenttiin ja monokromaattiseen lasersäteilyyn, joka absorboituessaan iholle ja syvälle ihonalaiseen kudokseen aloittaa solun mitokondriossa PBM (photobiomodulaatio) prosessin. Kyseessä ei ole lämpöön perustuva terapia. 

PBM vaikuttaa solujen ATP tasoihin, nostaa entsyymien, endorfiinien, elastaanin ja kollageenin tuotantoa, sekä parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Yhteisvaikutuksena solujen toiminta vahvistuu ja kudos uudistuu. Kuurimuotoisesti käytettynä terapia nopeuttaa tulehdusten ja kudosvaurioiden paranemista, sekä lievittää kipua usein välittömästi ja pitkäaikaisesti.

Terapia sopii koko perheelle ja lemmikkien kivun hoitoon. Vaikka laitteen hinta on muutamia satasia, sillä saa huoltovapaasti noin 30 000 ohjeenmukaista hoitokertaa. Näin yhden hoitokerran hinnaksi jää vain muutama eurosentti. Helppokäyttöinen B-Cure Laser löytyykin jo tuhansista suomalaiskodeista. Laitetta voi myös vuokrata.

Tutustu tuotteeseen ja lue käyttäjäkokemuksia >>

Tutustu B-Cure laserista tehtyihin julkaistuihin tutkimuksiin>>

Lue miten B-Cure laser on auttanut ihmisiä monenlaisissa vaivoissa >>

Mallit eläinten hoitoon

B-Cure laser VET

B-Cure laser terapia hyödyttää myös eläimiä pienemmistä isompiin. Lihas ja nivelkivut, ihovauriot ja tassuhaavat paranevat nopeammin terapian avulla. 
Kevyellä ja ladattavalla laitteella hoitaa tehokkaasti ja turvallisesti eläimen koosta ja paikasta riippumatta.

B-Cure laseria käyttää suomessa kotitalouksien lisäksi mm. koirahierojat ja hevosten hoitajat.

B-Cure laser VET

B-Cure Laser VET

Musta VET mallisto on suunniteltu erityisesti eläinten hoitoon. 

VET malli soveltuu ihanteellisesti pienten kotieläinten, kuten kissojen ja koirien haavojen, kudosvaurioiden ja kivun hoitoon.

Teho : 4,5 J / min
OVH hinta :  785 €

TUTUSTUMISTARJOUS € 695,-
B-Cure laser VET

B-Cure Laser VET PRO

Musta VET PRO antaa tarpeeksi energiaa isompienkin eläinten nopeaan ja tehokkaaseen hoitoon.

Soveltuu myös silloin, kun hoitoa ei pääse antamaan päivittäin.

Teho : 5 J/min
OVH Hinta : 995 €

TUTUSTUMISTARJOUS € 895,-
Scroll to Top
Vieritä ylös