Terveystekniikka

B-Cure laser hermokipu

Pitkään vaivannut hermokipu lieveni muutamien päivien hoidon jälkeen

Iida Oksanen Hämeenlinnasta joutui pitkään lievittämään kasvojen hermokipuja hyvin vahvoilla kipulääkkeillä, kunnes löysi B-Cure Laserin.

”Olen tapaturmallisesti syyskuussa -21 murtanut leukani kolmesta kohdasta, ja vamman laadun takia ensimmäisessä leikkauksessa ei kokonaisvaltaista hoitoa pystytty tekemään.
Ensimmäinen leikkaus jätti jälkeensä kipuja, jotka aika ajoin veivät minut jopa päivystykseen. Sain kovia kipulääkkeitä, sekä lyhyemmän jakson aivojen kipusignaaleihin vaikuttavaa lääkettä. Lääkkeiden syöminen aiheutti minulle hankalia sivuoireita, ja oli voimat loppu kipujen kanssa elämisessä.

Kuulin vanhempieni kautta B-Curesta, ja totesin, ettei tilanne voisi nykyisestä ainakaan huonontua, jos tätä vaihtoehtoista hoitoa kokeilisin.
Reumaa sairastava äitini oli hankkinut laitteen testiin omiin pahentuviin kipuihinsa ja hänen kokeilujaksonsa jälkeen sovimme, että pitäisin laseria testissä n.2vk (tähän aikaan lopetin kaikki säännölliset lääkkeeni). Jo noin 5–7 päivän intensiivisen hoitojakson jälkeen sain selkeää apua kipuihini.

Olen pyrkinyt hoitamaan hermokipuilevaa leukaani mahdollisuuksien mukaan 3krt/8min. Nyt takana n. kk kivunhoitoa ainoastaan B-Curella ja harvakseltaan otettavalla tulehduskipulääkekuurilla ja en voisi olla onnellisempi, että sain vaihtoehtoisen hoidon vahvan lääkityksen sijasta.

Aion käyttää laser hoitoa jatkossa myös keväällä tulevan leikkaukseni kivun, sekä leikkaushaavojen jälkihoitoon. Toivon että useampi minun kaltaiseni henkilö, joka kärsii hermokivuista, pääsisi kokeilemaan laitetta, josta minäkään en ollut ennen omaa kokemustani edes kuullut.”

B-Cure Laser (808nm)

B-cure laser sport on helppokäyttöinen lääkintälaser, joka lievittää kipua parantamalla sen lähdettä. Lääkintälaserterapia parantaa paikallisesti kudoksen toimintakykyä, sen kykyä uudistua ja taistella tulehduksia vastaan. Samalla se myös vaikuttaa hoidettavan alueen aineenvaihduntaan ja verenkiertoon, sekä endorfiinien tuotantoon ja näin lievittää kipua myös jo heti hoidon alkuvaiheessa.

Terapia sopii koko perheelle ja lemmikkien kivun hoitoon. Vaikka laitteen hinta on muutamia satasia, sillä saa huoltovapaasti noin 30 000 ohjeenmukaista hoitokertaa. Näin yhden hoitokerran hinnaksi jää vain muutama eurosentti. Helppokäyttöinen B-Cure Laser löytyykin jo yli tuhannesta suomalaiskodista. Laitetta voi myös vuokrata.

Tutustu B-Cure laserista tehtyihin julkaistuihin tutkimuksiin>>

Lue miten B-Cure laser on auttanut ihmisiä monenlaisissa vaivoissa >>

B-Cure Laser Classic

Helppokäyttöinen ja turvallinen kotikäyttölaser kivun lievitykseen ja kudosvaurioiden päivittäiseen hoitoon.

OVH € 635,- (sis alv 24%)

NYT TUTUSTUMISTARJOUS € 565,-

B-Cure Laser Sport PRO

Helppokäyttöinen ja turvallinen laser kivun lievitykseen ja kudosvaurioiden hoitoon.
Soveltuu ammattimaiseen käyttöön tai vaativaan kotikäyttöön.
OVH € 995,- (sis alv 24%)

NYT TUTUSTUMISTARJOUS € 895,-

B-Cure Laser vuokralle

Voit kokeilla laserlaitetta vuokraamalla sen kuukaudeksi käyttöösi. 
Vuokra-ajan jälkeen laite palautetaan ja oman laitteen hankinnan yhteydessä hyvitetään 100,- hankintahinnasta.

€ 140,-/kk (sis alv 24%)

Scroll to Top
Vieritä ylös