Terveystekniikka

Hammaslääkäri B-Cure Laser

Hammaslääkäri Annikki Lauhio kohtaa työssään usein potilaita, jotka kärsivät kasvojen, leuan ja niskan alueen kivuista. 

B-Cure laser hermokipuun

Ida oksanen saa B-Cure Laserista avun kasvojen alueen kiputiloihin.

B-Cure lääkintälaser lievittää TMD aiheuttamaa kipua

Purentaelimistön kipu ja toimintahäiriöt (temporomandibular disorders, TMD) on yhteisnimitys leukanivelten, puremalihasten, hampaiston ja niihin läheisesti liittyvien kudosten sairaus- ja kiputiloille sekä toimintahäiriöille. TMD:n tavallisimpia oireita ovat leukanivelten tai puremalihasten kipu, leukaniveläänet, leukojen väsyminen ja jäykkyys, suun rajoittunut avautuminen ja alaleuan liikehäiriöt. Muita oireita ovat muun muassa päänsärky, kasvokipu ja korvakipu.

Hammaslääkäri Annikki Lauhio kohtaa työssään usein potilaita, jotka kärsivät kasvojen, leuan ja niskan alueen kivuista. Hammaslääkäri voi usein auttaa kyseisistä vaivoista kärsiviä.

”Purentaelimistön ongelmat voivat aiheuttaa monenlaisia vaivoja, jolloin puhutaan TMD-oireista (temporomandibular disorder). Kyse voi olla leukanivelistä johtuvista niin sanotuista nivelperäisistä ongelmista tai pään sekä niskan alueen lihaksista johtuvista ongelmista. Hoitomuotoja on monenlaisia. Kullekin potilaalle valitaan sopivin hoitomuoto riippuen oireista.” Laihio kertoo.  
”Minulla on ollut mahdollisuus käyttää vastaanotollani laserlaitteita noin kymmenen vuoden ajan. TMD-kipujen hoidossa laserlaitteilla on saatu aikaan hyviä tuloksia. Kireiden ja kipeiden purentalihaksien kipupisteitä käsittelemällä saadaan lihakset rentoutumaan. Moni potilas on saanut avun leukanivel alueiden laser käsittelystä. Nivelalueen lihasten verenkierto elpyy ja nivelkapselin sekä diskuksen aineenvaihdunta vilkastuu. ”

B-Cure lääkintälaserilla on myös tehty julkaistu kliininen tutkimus, jossa todettiin B-Cure lääkintälaser-ryhmällä kivuntunteen lieveneminen 50% verrattuna kontrolliryhmän 8% :n. Julkaistu : The Laser Therapy, 2015
Tutustu B-Cure laserista tehtyihin julkaistuihin tutkimuksiin>>

Tamperelainen Sari Piispala kertoo: ”Olen vuosia kärsinyt unenaikaisesta bruksismista (hampaiden yhteen pureminen tai narskutus yöllä). Se aiheuttaa kipuja sekä jäykkyyttä ja lihasjumeja purentalihaksiin ja kaulan/niskan lihaksiin, mikä taas johtaa jatkuviin päänsärkyihin ja autonomisen hermoston toimintahäiriöihin. Minulla on käytössä öisin purentakisko, joka suojaa hampaita, muttei ole poistanut itse puremisrefleksiä seurauksineen.
Vaivaan on kokeiltu jumppaliikkeitä, purentalihasten hierontalaitetta ja kuivaneulausta, fysioterapeuttista purentalihasten käsittelyä, lihaksia rentouttavia lääkkeitä ja jopa botuliinipistoksia purentalihaksiin ongelman päästyä todella pahaksi. Monista hoidoista on apua, mutta kun bruksismi toistuu joka yö, myös avun on oltava usein saatavilla oireiden palatessa pian.

Osteopaatti kokeili purentalihaksiini B-Cure laseria. Nautittuani muutamasta kivuttomasta päivästä päätin vuokrata Sport -laitteen kuukaudeksi nähdäkseni, olisiko sen hankinta omaksi kannattavaa. Laite poisti yllättävän tehokkaasti kipua, mutta epämiellyttävänä oheisoireena tuli voimakas kasvojen kuumotus. Siksi päädyin tilaamaan hieman pienempitehoisen Classic -mallin. Se ei aiheuta vastaavaa kuumotusta. Kun jatkan käsittelyä päivittäin, siitä on selvästi apua lihaskipuihin ja jäykkyyteen. Käyttö on helppoa, ainakin telineen kanssa. Teline on ehdoton lisävaruste ergonomiseen itsensä hoitamiseen. Aikaa hoitaminen toki vie, mutta samalla voi vaikka lukea tai katsella tv:tä.”

Lue miten B-Cure laser on auttanut ihmisiä monenlaisissa vaivoissa >>

B-Cure Laser Classic

Helppokäyttöinen ja turvallinen kotikäyttölaser kivun lievitykseen ja kudosvaurioiden päivittäiseen hoitoon.

OVH € 635,- (sis alv 24%)

NYT TUTUSTUMISTARJOUS € 565,-

B-Cure Laser Sport PRO

Helppokäyttöinen ja turvallinen laser kivun lievitykseen ja kudosvaurioiden hoitoon.
Soveltuu ammattimaiseen käyttöön tai vaativaan kotikäyttöön.
OVH € 995,- (sis alv 24%)

NYT TUTUSTUMISTARJOUS € 895,-

B-Cure Laser vuokralle

Voit kokeilla laserlaitetta vuokraamalla sen kuukaudeksi käyttöösi. 
Vuokra-ajan jälkeen laite palautetaan ja oman laitteen hankinnan yhteydessä hyvitetään 100,- hankintahinnasta.

€ 140,-/kk (sis alv 24%)

Scroll to Top
Vieritä ylös