Terveystekniikka

Lääkintälaser antaa energiaa soluille

Lääkintälaserterapialla parannetaan kivun lähde. 

Helppokäyttöinen B-Cure lääkintälaserterapia (LLLT) stimuloi kudosta solutasolla parantaen sen omaa toiminta- ja uudistumiskykyä. Hoito ei vahingoita eikä kuumenna ihoa tai kudosta, vaan antaa energiaa kudokselle. Tämän myötä soluissa alkavaa prosessia kutsutaan photobiomodulaatioksi. Se vaikuttaa verenkiertoon, aineenvaihduntaan, sekä kehon endorfiinituotantoon lievittäen kipua. Prosessi lisää elimistössä myös kollageenin ja elastiinin luonnollista tuotantoa, joita keho tarvitsee kudosvaurioiden korjaamiseksi, sekä tulehdusta vastaan taistelevien entsyymien määrä kasvaa.

Photobiomodulaatio nostaa myös ATP tuotantoa. Adenosiini Trifosfaattia (ATP) kutsutaan usein ”elämän energialähteeksi”. Jos henkilöllä on ATP vajausta, energia ei välity kudoksen soluille. Tämä voi johtaa erilaisiin terveysongelmiin, kuten heikkoon haavojen paranemiseen, tulehduksiin ja turvotukseen.

Monissa tapauksissa kivun tunne johtuu turvotuksen ja tulehduksen aiheuttamasta hermokudoksen paineesta. 
B-Cure Laser terapia parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa mahdollistaen tulehtuneen ja turvonneen alueen suodattamisen ja puhdistamisen ja näin vapauttaa hermokudokseen kohdistuvaa painetta. Tämä edistää soluille paranemiseen välttämättömän lisäenergian liikkumista ja kivun lievittymistä.

Laserissa on diodi, joka tuottaa koherenttia ja monokromaattista sädettä. Toisin kuin esimerkiksi ei-koherentti LED valo, lasersäde ei heijastu ja hajoa vaan saavuttaa syvemmänkin kudoksen.
Laserterapiaa tuotetaan eri aallonpituuksissa, joista 650 – 950nm ovat hoitavia. Mitä suurempi aallonpituus, sen syvemmälle kudokseen se vaikuttaa. B-Cure Laser tuottaa aallonpituutta 808nm, joka vaikuttaa optimaalisesti sekä iholla, että sen alaisessa kudoksessa. 

Laserterapian tehosta on tehty yli 4500 tutkimusta, joista yli 100 on julkaistu. B-Cure laserilla tehdyt kliiniset tutkimukset ovat keskittyneet kivun ja haavojen hoitoon. Terapia löytyy myös Suomen Käypä Hoito suosituksista.

Turvallinen ja helppokäyttöinen B-Cure Lääkintälaser on käytössä kipuklinikoilla, haavahoidossa, sekä jo tuhansissa Suomalaiskodeissa.

KÄYTTÖTARKOITUS
Todistetusti tehokas mm. Lihaskivut, venähdykset ja revähdykset, akne, jännetuppitulehdus, tenniskyynärpää, akillesjänne, penikkatauti, tuki- ja liikuntaelinvaivat, hermosärky, reumasairaudet, nivelrikko, kulumakivut, Fibromyalgia, Herpes ym.

Tutustu käyttäjäkokemuksiin>>

NOPEA JA HELPPO HOITO
Hoitoaika asetetaan laitteeseen käyttöohjeen hoitosuositusten mukaisesti ja hoito voidaan aloittaa. Pienen kokonsa vuoksi laitetta voi käyttää missä vain, milloin vain.

Lue hoito-ohjeita>>

TODISTETUSTI TEHOKAS
Lääkintälaserteknologian tehokkuus haavojen, tulehdusten, kivun ja tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoidossa on todettu yli 4000:ssa tutkimuksessa.

Tutustu tutkimuksiin>>

Natural_healing

LÄÄKKEETÖN HOITOMUOTO
Luonnollinen, kivuton ja non-invasiivinen hoitomuoto, ei käyttörajoitteita. Se ei aiheuta sivuoireita, vahingoita ihoa tai kudoksia, eikä siitä voi saada yliannostusta.

Easy_and_safe

TURVALLINEN KOTIKÄYTÖSSÄ
B-Cure lääkintälaser-terapian turvallisuus on tutkittu ja todennettu laajoin kliinisin tutkimuksin.
Laitteen käyttö ei vaadi erityistä koulutusta, tietoa tai suojavarustusta.

B-Cure laser on standardin EN50689:2021 mukainen kuluttajalaserlaite. 

Scroll to Top
Vieritä ylös