Terveystekniikka

antaa energiaa soluille

Lääkintälaserterapialla parannetaan kivun lähde. 

Helppokäyttöinen B-Cure lääkintälaserterapia vaikuttaa ihon alla solutasolla parantaen tehokkaasti tulehduksia, kudosvaurioita ja lievittäen kipua. Hoito ei vahingoita eikä kuumenna ihoa tai kudosta. Terapialla ei ole vasta-aiheita, eikä siitä voi saada yliannostusta. Se sopii kaiken ikäisille, sekä eläinten hoitoon.

Hoitoalan ammattilaiset käyttävät  lääkintälaserterapiaa vaikeiden haavojen ja kroonisten kipujen hoitoon vakuuttavin tuloksin. Terapiaa suositellaan kudosvaurioiden hoitoon Suomen kansallisissa Käypä hoito-suosituksissa.

B-Cure Lääkintälaser on käytössä kipuklinikoilla, haavahoidossa, sekä jo sadoissa Suomalaisissa kodeissa.

Terapiasta on julkaistu tuhansia tutkimuksia ja käyttökokemuksia. Lue alla muutamia.

Testivoittaja_leima A_2_2021

Laserlaitteiden tehoa mitataan Joulea/minuutti. Tämä kertoo kuinka paljon energiaa laite tuottaa hoidettavan alueen kudokselle.
 B-Cure Laser Sport tuottaa 4,5 J/min.
B-Cure Laser Classic  3,75J/min.

Molemmilla laitteilla saavuttaa saman hoitotuloksen, mutta Sport mallilla lyhyemmässä ajassa.

KÄYTTÖTARKOITUS
Todistetusti tehokas mm. Lihaskivut, venähdykset ja revähdykset, akne, jännetuppitulehdus, tenniskyynärpää, akillesjänne, penikkatauti, tuki- ja liikuntaelinvaivat, hermosärky, reumasairaudet, nivelrikko, kulumakivut, Fibromyalgia, Herpes ym.

NOPEA JA HELPPO HOITO
Hoitoaika asetetaan laitteeseen käyttöohjeen hoitosuositusten mukaisesti ja hoito voidaan aloittaa. Pienen kokonsa vuoksi laitetta voi käyttää missä vain, milloin vain.

TODISTETUSTI TEHOKAS
Lääkintälaserteknologian tehokkuus haavojen, tulehdusten, kivun ja tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoidossa on todettu yli 2000:ssa tutkimuksessa.

 

 

Natural_healing

LÄÄKKEETÖN HOITOMUOTO
Luonnollinen, kivuton ja non-invasiivinen hoitomuoto, ei käyttörajoitteita. Se ei aiheuta sivuoireita, vahingoita ihoa tai kudoksia, eikä siitä voi saada yliannostusta.

Easy_and_safe

TURVALLINEN KOTIKÄYTÖSSÄ
B-Cure lääkintälaser-terapian turvallisuus on tutkittu ja todennettu laajoin kliinisin tutkimuksin.
Laitteen käyttö ei vaadi erityistä koulutusta, tietoa tai suojavarustusta.

B-CURE LÄÄKINTÄLASERIN tehosta on julkaistu mm. seuraavia tutkimuksia

Vieritä ylös