Terveystekniikka

Lääkintälaser antaa energiaa soluille

Lääkintälaserterapialla parannetaan kivun lähde. 

Helppokäyttöinen B-Cure lääkintälaserterapia vaikuttaa ihon alla solutasolla parantaen tehokkaasti tulehduksia, kudosvaurioita ja lievittäen kipua. Hoito ei vahingoita eikä kuumenna ihoa tai kudosta, vaan antaa energiaa kudokselle. Tätä kutsutaan myös fototerapiaksi.
Fototerapia nostaa ATP tuotantoa, joka kuljettaa enemmän energiaa ja ravinteita soluille parantaen aineenvaihduntaa, immuniteettia ja elinten toimintaa. Adenosiini Trifosfaattia (ATP) kutsutaan usein ”elämän sähkönlähteeksi”. Jos henkilöllä on ATP vajausta, energia ei välity kudoksen soluille. Tämä voi johtaa erilaisiin terveysongelmiin, kuten herkkyyteen tartuntataudeille, heikkoon haavojen paranemiseen, tulehduksiin ja turvotukseen.

Monissa tapauksissa kivun tunne johtuu hermokudoksen paineesta. Tämä paine aiheuttaa turvotusta ja tulehdusta ympäröivälle alueelle. B-Cure Laser Terapia parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa mahdollistaen tulehtuneen ja turvonneen alueen suodattamisen ja puhdistamisen ja näin vapauttaa hermokudokseen kohdistuvaa painetta. Tämä mahdollistaa soluille paranemiseen välttämättömän lisäenergian liikkumisen ja kivun lievittymisen.

Laserterapiaa tuotetaan eri aallonpituuksissa, joista 650 – 950nm ovat hoitavia. Mitä suurempi aallonpituus, sen syvemmälle kudokseen se vaikuttaa. B-Cure Laser tuottaa aallonpituutta 808nm, joka vaikuttaa optimaalisesti sekä iholla, että sen alaisessa kudoksessa. 

Laserterapian tehosta on tehty yli 4500 tutkimusta, joista yli 100 on julkaistu. B-Cure laserilla tehdyt kliiniset tutkimukset ovat keskittyneet kivun ja haavojen hoitoon.

Turvallinen ja helppokäyttöinen B-Cure Lääkintälaser on käytössä kipuklinikoilla, haavahoidossa, sekä jo yli tuhannessa Suomalaiskodissa.

KÄYTTÖTARKOITUS
Todistetusti tehokas mm. Lihaskivut, venähdykset ja revähdykset, akne, jännetuppitulehdus, tenniskyynärpää, akillesjänne, penikkatauti, tuki- ja liikuntaelinvaivat, hermosärky, reumasairaudet, nivelrikko, kulumakivut, Fibromyalgia, Herpes ym.

NOPEA JA HELPPO HOITO
Hoitoaika asetetaan laitteeseen käyttöohjeen hoitosuositusten mukaisesti ja hoito voidaan aloittaa. Pienen kokonsa vuoksi laitetta voi käyttää missä vain, milloin vain.

TODISTETUSTI TEHOKAS
Lääkintälaserteknologian tehokkuus haavojen, tulehdusten, kivun ja tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoidossa on todettu yli 4000:ssa tutkimuksessa.

Natural_healing

LÄÄKKEETÖN HOITOMUOTO
Luonnollinen, kivuton ja non-invasiivinen hoitomuoto, ei käyttörajoitteita. Se ei aiheuta sivuoireita, vahingoita ihoa tai kudoksia, eikä siitä voi saada yliannostusta.

Easy_and_safe

TURVALLINEN KOTIKÄYTÖSSÄ
B-Cure lääkintälaser-terapian turvallisuus on tutkittu ja todennettu laajoin kliinisin tutkimuksin.
Laitteen käyttö ei vaadi erityistä koulutusta, tietoa tai suojavarustusta.

Vieritä ylös