Terveystekniikka

B-Cure kuntoutus

Altti Veteläinen tunsi selkeää edistymistä jokaisen laserhoidon jälkeen. 

B-cure laser arpien hoito

Asta Saario hoitaa laserilla mm. leikkauksenjälkeisiä kiputiloja.

B-Cure laserin käyttö leikkauksen jälkeiseen toipumiseen lievittää kipua ja nopeuttaa paranemista

Arvostettu Lasers in Surgery and Medicin – lehti julkaisi syyskuussa 2023 satunnaistetun, kontrolloidun tuplasokkotutkimuksen, jossa todetaan B-Cure kotihoitolaserin lievittävän kipua ja nopeuttavan potilaan toipumista olkapään leikkauksen (RCAS) jälkeen. Lue tutkimus tästä>>  

Tutkimuksessa verrataan laserhoitoa saanutta ryhmää lumehoitoryhmään; Laserhoitoa saaneet kokivat vähemmän kipua sekä toipuivat fyysisesti huomattavasti nopeammin kuin lumeryhmä.
Tutkimuksessa laserryhmä osallistettiin hoitamaan aluetta itsenäisesti kotona. Tutkimuksen mukaan laser koettiin helpoksi käyttää ja ryhmän mielentila oli selkeästi positiivisempi kuin lumeryhmän. 

Samaa toteavat Suomessa B-Cure Laser kotihoitolaitetta leikkauksenjälkeiseen kuntoutukseensa käyttäneet henkilöt ja heidän kanssaan työskennelleet fysiatrit ja terapeutit. 

Altti Veteläinen, Oulu
Jouduin Taekwon-Don lajiharjoituksissa pieneen urheilutapaturmaan, jossa loukkasin oikean käteni keskisormen ojentajajännettä. Keskisormen extensor hood repeytyi rystysen kohdalta ja ojentajajänne siirtyi tämän seurauksena väärään asentoon. Kirurgisessa toimenpiteessä repeytymä korjattiin ja jänne kiinnitettiin takaisin oikealle paikalleen.
Kuukauden lastoituksen jälkeen aloitettiin kuntoutus fysioterapiassa. Fysioterapeuttini otti heti ensimmäisestä käynnistä alkaen B-Cure hoitolaserin osaksi kuntoutusohjelmaa. Laserhoidon avulla saimme nopeutettua leikkausarven paranemista ja minimoitua kiinnikkeiden muodostumista leikkausalueelle. Jokainen hoitokerta tuntui parantavan myös jänteen ja vammakohdan liikkuvuutta merkittävästi. 

Asta Saario, erikoissairaanhoitaja, lyko-lymfaterapeutti, terveystieteiden maisteri
”Teen lymfaterapiahoitoja Lymfix vastaanotollani Kotkassa.  Käytän B-Cure laseria osana hoito-ohjelmaa. Laser antaa lisäenergiaa kudokselle, jolloin se tukee kudoksen vahvistumista ja uudistumista. Koen että terapioiden yhdistäminen tuo ihanteellisen lopputuloksen niin turvotuksen, kudosvaurioiden, kuin kivun hoidossa.
Olen B-Cure Laserilla hoitanut mm. leikkausten jälkeisiä kiputiloja, huonosti paranevia ihovaurioita ja pehmentänyt kuroutuneita arpia hyvin tuloksin.

Fysiatri Timo Pehkonen on jo vuosia käyttänyt B-Cure Laseria yhtenä lääkkeettömänä kivunhoitoterapiana. 
”Lääkkeettömien hoitomenetelmien käyttöä korostetaan, ja laserhoitolaite on turvallinen ja kokeilemisen arvoinen. Laserhoitoa on käytetty kivunhoidon tukena. Osa vaikeistakin kiputiloista kärsivistä potilaista on saanut lievitystä kipuun, liikkumiseen ja liikeratoihin jo muutaman viikon hoidon aikana. Parhaimmillaan oirelievitys on ollut hoitojakson jälkeen noin pari viikkoa.”
Lue potilastapauksia>> 

B-Cure Laser (808nm)

B-Cure Laser-hoitoterapia perustuu 808nm koherenttiin ja monokromaattiseen lasersäteilyyn, joka absorboituessaan iholle ja syvälle ihonalaiseen kudokseen aloittaa solun mitokondriossa PBM (photobiomodulaatio) prosessin. Kyseessä ei ole lämpöön perustuva terapia. 

PBM vaikuttaa solujen ATP tasoihin, nostaa entsyymien, endorfiinien, elastaanin ja kollageenin tuotantoa, sekä parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Yhteisvaikutuksena solujen toiminta vahvistuu ja kudos uudistuu. Kuurimuotoisesti käytettynä terapia nopeuttaa tulehdusten ja kudosvaurioiden paranemista, sekä lievittää kipua usein välittömästi ja pitkäaikaisesti.

Terapia sopii koko perheelle ja lemmikkien kivun hoitoon. Vaikka laitteen hinta on muutamia satasia, sillä saa huoltovapaasti noin 30 000 ohjeenmukaista hoitokertaa. Näin yhden hoitokerran hinnaksi jää vain muutama eurosentti. Helppokäyttöinen B-Cure Laser löytyykin jo tuhansista suomalaiskodeista. Laitetta voi myös vuokrata.

Tutustu B-Cure laserista tehtyihin julkaistuihin tutkimuksiin>>

Lue miten B-Cure laser on auttanut ihmisiä monenlaisissa vaivoissa >>

B-Cure Laser Classic

Helppokäyttöinen ja turvallinen kotikäyttölaser kivun lievitykseen ja kudosvaurioiden päivittäiseen hoitoon.

OVH € 635,- (sis alv 24%)

NYT TUTUSTUMISTARJOUS € 565,-

B-Cure Laser Sport PRO

Helppokäyttöinen ja turvallinen laser kivun lievitykseen ja kudosvaurioiden hoitoon.
Soveltuu ammattimaiseen käyttöön tai vaativaan kotikäyttöön.
OVH € 995,- (sis alv 24%)

NYT TUTUSTUMISTARJOUS € 895,-

B-Cure Laser vuokralle

Voit kokeilla laserlaitetta vuokraamalla sen kuukaudeksi käyttöösi. 
Vuokra-ajan jälkeen laite palautetaan ja oman laitteen hankinnan yhteydessä hyvitetään 100,- hankintahinnasta.

€ 140,-/kk (sis alv 24%)

Scroll to Top
Vieritä ylös