Terveystekniikka

Haavahoidossa raportoitu onnistumisia ympäri Suomen

B-Cure laser vaikuttaa solutasolla parantaen kudoksen verenkiertoa, aineenvaihduntaa ja uudistumiskykyä. Se myös nostaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa, jotka ovat tärkeitä haavan ja ihovaurioiden paranemisen kannalta. 

Vaikeasti paranevien diabeettisten jalka- ja säärihaavojen hoidosta on tehty paljon kansainvälisiä tutkimuksia. Lue tästä>> (HUOMIO! kuvat ei sovi herkimmille.) Suomessakin on taltioitu kymmeniä potilastapauksia, joissa jopa leikkausjonossa olevia haavoja on laserin avulla saatu paranemaan ja leikkaus vältettyä.

Uudenkaupungin terveyskeskuksen haavavastaanoton haavayhdyshenkilö Marika Metsä-Tokila yllättyi jo kuukauden hoitotuloksista diabeetikkojen säärihaavojen hoidossa. ”Neljässä viikossa saimme hyviä tuloksia kroonisten haavojen ja arpikudosten hoidossa. Laser tukee ja edistää haavan paranemista yhdessä haavan hyvän puhdistuksen ja oikean haavanhoitotuotteen kanssa. Lisäksi se on tehokas kivun lievityksessä. Muutamilta pitkäaikaispotilailta on haavaumat hoidettu kokonaan”, Metsä-Tokila kertoo.

B-Cure Lääkintälaserhoidon kudosta pehmentävä ominaisuus auttaa myös arpikudoksen hoidossa:
” Olen nyt 32-vuotias. Olin 8 -vuotias sähkötapaturman sattuessa. Vasemman pohkeen takaosassa on ollut säärihaava 10 vuotta. Haava on tulehtunut usein ja siinä on ollut monta kertaa ruusuinfektio. Olen joutunut olemaan lukemattomia kertoja antibioottikuurilla pitkiäkin aikoja. Haavaa on hoidettu eri menetelmin ja siihen on tehty ihonsiirteitä.
Kun kesäkuussa 2018 minulle tuli mahdollisuus kokeilla Lääkintälaserterapiaa B-Cure Laser -laitteella muun haavahoidon osana, niin ajattelin että kokeillaan nyt. Suhtautumiseni mahdollisuuteen, että haava paranisi oli epäileväinen ja hyvinkin skeptinen. Miten tämä voisi auttaa, kun eivät edes ihonsiirteetkään ole saaneet haavaa paranemaan?
Hoidon aloitettuani tulokset alkoivat kuitenkin näkyä pian. Haavan pohja alkoi nousta ja reunat kuroutua pienimmiksi. En meinannut uskoa todeksi laserhoidon tehokkuutta. Tulokset ovat kerrassaan uskomattomia, niin minun kuin hoitohenkilökunnankin mielestä. Olen kiitollinen, että B-Cure Laser -hoitolaite tuli eteeni ja teki
mahdottomasta mahdollista.”

 

Scroll to Top
Vieritä ylös