Terveystekniikka

FIT kipulaastari toimintaperiaate

Lääkkeetön FIT kipulaastari ei luovuta kehoon mitään ainesosia.

Laastarin teho perustuu sen ulkopinnalla olevaan mineraalipinnoitteeseen, joka heijastaa takaisin kudokseen kehon tuottamia lämpö- ja infrapunasäteitä. Tällöin Kudoksen verenkierto ja aineenvaihdunta vauhdittuu ja kudoksen paine laskee lievittäen kipua.

Laastarin toimivuudesta on tehty kliinisiä tutkimuksia, joissa on pystytty kuvaamaan kudoksen toiminnan todelliset muutokset. Myös sen tehosta lihas- ja nivel, sekä kuukautiskipujen lievittämisessä on tehty kliinisiä tutkimuksia. Tutustu tästä>>

Laastari helpottaa kipua paikallisesti. Se asetetaan kipeälle kohdalle, ehjälle ja kuivalle iholle, jossa sen voi antaa olla jopa 5 päivän ajan. Vaikka laastari pysyy hyvin paikallaan jopa suihkussa, on se huokoista ja hengittävää materiaalia ja aiheuttaa hyvin harvoin allergiaa.

Laastarista on useita eri malleja optimoidusti eri kehon osille. Laastarin voi kuitenkin tarvittaessa leikata sopimaan tiettyyn kohtaan. Se ei menetä tehoaan.

Positiivisia käyttäjäkokemuksia on Suomessa raportoitu mm. niskajumeihin, reuma- ja nivelrikkokipuihin, iskias-kipuihin jne. Tutustu lisää>>

Scroll to Top
Vieritä ylös