Terveystekniikka

B-Cure Lääkintälaser valittu vuoden 2022 parhaista terveystuotteista ”Paras Laite”.

Kauneus ja terveyslehden toimitus testasi arjen hyvän olon tuotteita ja valitsi B-Cure laserin kivunhoidon ihmeidentekijäksi. 10 Parasta terveystuotetta 2022 ”Paras laite” (K&T 03/2022).

Kudoksen omaa parantumisprosessia edistävä B-Cure lääkintälaserterapia on monelle vielä uusi tuttavuus, vaikka Suomessa sen ominaisuuksia hyödynnetään jo mm. kipuklinikoilla, haavahoidossa ja fysioterapeuteilla ja jo yli tuhannessa kotitaloudessa. Lääkkeetön laserterapia tehoaa paikallisesti hoidettavassa kudoksessa solutasolla parantaen sen toimintakykyä (verenkiertoa, aineenvaihduntaa, energiatuotantoa), nostaa endorfiinien määrää (kivunlievitys), sekä kiihdyttää mm. kollageenin ja elastiinin tuotantoa, joita kudos tarvitsee vaurioiden korjaamiseen. Tämä tekee B-Cure Laserterapiasta hyvin monikäyttöisen.

Tehokas ja monipuolinen lääkintälaserterapia

Laserterapiasta on tehty tuhansia kliinisiä tutkimuksia hyvin laaja-alaisesti. Terapialla on todettu olevan positiivisia vaikutuksia kudoksen ja ihon erilaisissa tulehdustiloissa (esim. jännetulehdukset, akne, korvatulehdus), haavojen hoidossa (akuutit, mutta myös vaikeasti paranevat haavat), nivelrikon ja reuman aiheuttaman kivun hoidossa, vanhojen revähtymien ja muiden rasitusvammojen hoidossa jne. Apua on todettu saadun jopa harvinaisempien kroonisten sairauksien aiheuttamaan kipuun (fibromyalgia, polymyalgia, endometrioosi, kolmihermosärky).

Turvallinen ja helppokäyttöinen

Monikäyttöisyydestä kielii myös  terveystekniikka.fi sivuilla julkaistut käyttäjäpalautteet. Laserlaite löytyy Suomessa jo yli tuhannesta kotitaloudesta ja se onkin usealle perheelle pääkeino kivunlievitykseen ja kudosvammojen hoitoon. Terapialla ei ole kontraindikaatioita, eikä sillä voi ohjeiden mukaan käytettäessä vahingoittaa hoidettavaa. Monessa kodissa laserilla hoidetaan kaikkien vaivoja vauvasta vaariin, sekä vielä lemmikkienkin vaivat.

Varma hankinta

B-Cure Laser on kansainvälisessä vertailussa todettu tehokkaimmaksi laserkotihoitolaitteeksi. Sen laserdiodin käyttöiäksi arvioidaan 30 000 ohjeenmukaista hoitokertaa ja akkukäyttöisenä laitteena sen käyttökustannukset ovat hyvin pienet. Suomalainen edustus takaa paikallisen asiakaspalvelun ja huollon tarvittaessa. Ostotapahtumat tehdään nettikaupassa tai puhelimitse asiakaspalvelusta. Toimitus postitse.

Laserterapian uutuus on otettu huomioon myös vuokrausmahdollisuutena, joka mahdollistaa terapian toimivuuden testaamisen juuri oman vaivan ja kudoksen hoidossa. Vuokra on 140,-/kk , eikä sido pidempään sopimukseen. Jos vuokrauksen jälkeen haluaa ostaa oman laitteen, hyvitetään ostohinnasta 100,- hankittavasta mallista riippumatta.

B-Cure Laser Classic

Helppokäyttöinen ja turvallinen kotikäyttölaser kivun lievitykseen ja kudosvaurioiden päivittäiseen hoitoon.

OVH € 635,- (sis alv 24%)

NYT TUTUSTUMISTARJOUS € 565,-

B-Cure Laser Sport PRO

Helppokäyttöinen ja turvallinen laser kivun lievitykseen ja kudosvaurioiden hoitoon.
Soveltuu ammattimaiseen käyttöön tai vaativaan kotikäyttöön.
OVH € 995,- (sis alv 24%)

NYT TUTUSTUMISTARJOUS € 895,-

B-Cure Laser vuokralle

Voit kokeilla laserlaitetta vuokraamalla sen kuukaudeksi käyttöösi. 
Vuokra-ajan jälkeen laite palautetaan ja oman laitteen hankinnan yhteydessä hyvitetään 100,- hankintahinnasta.

€ 140,-/kk (sis alv 24%)

Scroll to Top
Vieritä ylös