Terveystekniikka

Tehokas TENS-Terapia

TENS (sähköstimulaatio) laitteet lihasjännityksen ja kivun lievittämiseen, lihasten vahvistamiseen ja päänsäryn hoitoon

TENS-terapia perustuu kudoksen ja hermojen sähköiseen stimulaatioon. Menetelmässä lihasta aktivoidaan eritaajuisilla sähköimpulsseilla, joko rentouttaen tai vahvistaen lihasta, samalla aktivoiden kehon oma kivunlievitysjärjestelmä.

TENS-terapia kivun lievittämisessä
TENS-terapialaitteiden ihon tuntohermoihin tuottamat sähköimpulssit ohittavat selkäytimessä hermoradat, jotka välittävät kiputuntemuksen aivoille. Impulssit eivät ainoastaan estä aivoille lähteviä kipuviestejä, vaan myös vapauttavat elimistöön hyvänolon tunnetta lisäävää endorfiinia. Lisäksi terapia vilkastuttaa verenkiertoa, rentouttaa lihaksia ja virkistää oloa. Hermostimulaatioterapialla on saatu hyviä tuloksia nivel-, lihas-, hermo- ja kuukautiskipujen hoidossa.

TENS-terapia lihasten rentouttamisessa
Terapia kohdistetaan suoraan kipeälle alueelle, kuten selkään, hartiaseudulle, polveen tai olkapäähän. TENS-laitteen tuottamat impulssit stimuloivat kudosta sekä parantavat verenkiertoa ja aineenvaihduntaa rentouttaen lihasta.

TENS-terapia lantionpohjanlihasten vahvistamisen apuna
Heikentyneet lantionpohjanlihakset aiheuttavat virtsan/ulosteen karkailua. Lantionpohjanlihasten kunto yhdistetään myös erektiohäiriöihin ja naisen seksuaaliseen tuntoherkkyyteen. Lantionpohjanlihasten vahvistamiseen suunniteltujen TENS-laitteiden impulssien taajuudet, sekvenssit ja tehot on ohjelmoitu siten, että ne vahvistavat lihaksia optimaalisesti.

TENS-terapia pahoinvoinnin estämisessä
Pahoinvoinnin estämisessä hermostimulaatioterapialla vaikutetaan pahoinvointituntemuksen välittymiseen ja poistetaan oksennusrefleksi. Impulssit eivät ainoastaan estä aivoille lähteviä viestejä, vaan myös vapauttavat elimistöön hyvänolon tunnetta lisäävää endorfiinia. Lisäksi terapia vilkastuttaa verenkiertoa, rentouttaa lihaksia ja virkistää oloa. TENS-teknologialla pystytään estämään raskaus-, matka- ja eri lääkitysten (ml. syöpähoidot) aiheuttama pahoinvointi.

HUOMIO! TENS-terapialla on kontraindikaatioita
Keskustele lääkärin kanssa ennen laitteen käyttöä, jos olet alle 16 vk raskaana, sinulla on sydämentahdistin tai muu elektroninen implantti, sydänsairaus tai verenvuototauti.

12-2-19 TOWER HEALTH32743
HeadaTerm_kuva
Icon-2

NOPEA JA HELPPO HOITO
Hoito suoraan kipualueelle.
Välitön kivunlievitys.
Langattomat laitteet sopii hoitoon missä ja milloin vain.
Nopea hoito ohjeiden mukaisesti.

Proven_efficacy

TODISTETUSTI TEHOKAS
TENS teknologia on laajalti tunnustettu hermostimuloinnissa.

 

Natural_healing

LÄÄKKEETÖN HOITOMUOTO
Luonnollinen ja non-invasiivinen hoitomuoto. Se ei aiheuta sivuoireita, vahingoita ihoa tai kudoksia.

Easy_and_safe

TURVALLINEN KOTIKÄYTÖSSÄ
Laitteen käyttö ei vaadi erityistä koulutusta, tietoa tai suojavarustusta.

TENS-teknologialla on käyttörajoitteita. Tutustu niihin käyttöohjeista ennen laitteen käyttöä.

Scroll to Top
Vieritä ylös