Terveystekniikka

B-Cure laser auttaa nivelrikkokipuun

Allaolevassa videossa Raija kertoo kokemuksistaan B-Cure laserista.

Sekä kliiniset tutkimukset, että käyttäjäkokemukset tukevat lääkintälaserin tehoa nivelrikkokipujen lievittämisessä.

Nivelrikko on maailman yleisin nivelsairaus. Se on koko nivelen sairaus, joka voi aiheuttaa muutoksia niin nivelrustossa, luussa, nivelkapselissa kuin lihaksissakin. Nivelrikon perimmäistä syytä ei tiedetä. Rakenteelliset nivelrikkomuutokset, nivelkipu ja toimintakyvyn rajoittuminen etenevät yleensä hitaasti vuosien kuluessa.
Nivelrikkokipu syntynee nivelkalvon, nivelkapselin, subkondraalisen luun, luukalvon, lihasten ja ligamenttien nosiseptoreiden ärsytyksestä ja tulehdustilasta. 

Lääkintälaserterapian vaikutusta nivelrikkokivun lievittämisessä on tutkittu laajasti ja tulokset ovat olleet positiivisia.
Norjalaisjulkaisussa analysoitiin 22 kliinisen tutkimuksen loppupäätelmiä. Lue tulokset tästä: Lääkintälaser lievittää polven nivelrikon aiheuttamaa kipua>>

Laser stimuloi kudosta nostaen kollageenin ja elastiinin tuotantoa, joka pehmentää kudosta vähentäen jäykkyyttä. Se nostaa ATP tuotantoa varmistaen solujen paremman toiminnan, aineenvaihdunnan ja verenkierron vilkastuminen vähentää turvotusta ja endorfiinitasojen nousu vähentää kipua.

Raija Kallio sai nivelrikkodiagnoosin jo 90-luvulla. Tämän jälkeen kipujen pahentuessa hän on joutunut käyttämään toinen toistaan vahvempia kipulääkkeitä, lopuksi jatkuvana kuurina. Silti kipu vaivasi sormissa niin, ettei nukkumaan pystynyt.

 Lisää B-Cure Laser – käyttäjäkokemuksia>>

Scroll to Top
Vieritä ylös