Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

B-Cure Laser - tehokas lääkkeetön apu paikallisen kivun, haavojen ja tulehdusten hoitoon

B-Cure Laser on korkeatasoinen laserhoitolaite (LLLT/PBM) paikallisen akuutin sekä kroonisen kivun, tulehdusten ja haavojen hoitoon. B-Cure Laseria on helppo käyttää tarpeen mukaan ja se soveltuu päivittäiseen käyttöön. Laite toimii sekä ammattikäytössä että omahoitolaitteena. Hoitoaika on lyhyt vain 6-8 minuuttia kuhunkin hoitokohtaan. Laite on pitkäikäinen ja erittäin tehokas.

Käyttökohteita:
 • haavahoito
 • hermokivut, neuropaattinen kipu
 • paikalliset tulehdukset
 • krooniset kivut ja tulehdukset mm. reuma ja nivelpsoriasis
 • akuutit vammat
 • leikkausten jälkeinen hoito

Jukka Lääkkölä, eläkeläinen, Tornio: "...Olen käyttänyt laserlaitetta yhdestä kahteen kertaan päivittäin ja sen avulla pystynyt vähentämään vahvaa kipulääkitystäni. Tuntuu hyvältä, kun kivut vähenee. Ennen B-Cure Laser -hoitojen aloittamista en ole pystynyt nukkumaan vasemmalla kyljellä juuri ollenkaan, mutta nyt sekin onnistuu hoidon avulla minimaalisilla kivuilla. Neuropaattisen kivun tilanne on parantunut huomattavasti ja jatkuva kipu on vähentynyt kipuasteikolla 3-4 välille..." Lue lisää »

Vuokraa tai osta omaksi

Ammattilaisten käyttämä laite

Ammattilaiset käyttävät B-Cure Laser -hoitolaitetta hyvin tuloksin haavahoidossa. Hoito on potilaalle mielyttävää, sillä se lievittää kivun tuntemusta, parantaa tulehdusta ja vähentää turvotusta. Laserhoidon avulla on saatu paranemaan haavoja, joita ei muilla nykyisin käytettävillä hoitomenetelmisllä ole saatu paranemaan.

Turun yliopistollisessa keskussairaalassa TYKS on saatu erinomaisia tuloksia parantumattoman diabetesjalkahaavan hoidossa. Suunniteltu plastiikkakirurginen toimenpide on voitu perua viisi viikkoa hoidona aloittamisesta nopean hoitovasteen takia. Projektikoordinaattorina toiminut jalkaterapeutti Eeva Kiviranta toteaa, että tulos on uskomaton. Neljässä kuukaudessa saatiin laserhoidon avulla sellaisia tuloksia, joihin konservatiivinen hoito olisi vienyt Kivirannan mukaan lähes 12 kuukautta.

Diabetesjalkahaava potilastapausraportti TYKS pdf »

Haavapotilaan omin sanoin: "Haavan koko oli kesäkuussa 2018 laserhoitoa aloitettaessa 5x6 cm. Hoidin haavaa B-Cure Laser -laitteella 2 kertaa viikossa kotona ja kerran viikossa terveyskeskuksessa normaalin haavahoidon yhteydessä. Tulokset alkoivat näkyä pian. Haavan pohja alkoi nousta ja reunat kuroutua pienimmiksi. En meinannut uskoa todeksi laserhoidon tehokkuutta. Tulokset ovat kerrassaan uskomattomia, niin minun kuin hoitohenkilökunnankin mielestä. Olen kiitollinen, että B-Cure Laser -hoitolaite tuli eteeni ja teki mahdottomasta mahdollista."

Tutustu hoitajan kirjoittamaan raporttiin tästä pdf »

Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalveluiden haavahoidon asiantuntija Sari Suvala:
"Laser on vauhdittanut haavojen parantumista ja potilas on huomannut kivun vähentyneen laserhoidon aloittamisen myötä. Säären haavat pienenivät useita senttejä tämän hoitojakson aikana. Haavanpohjat ovat puhdistuneet hyvän mekaanisen puhdistamisen ja tehokkaan hoidon ansiosta, mihin voidaan liittää yhtenä osana laserhoito. Voin todeta haavahoidon asiantuntijana, että paranemisen edistyminen laserhoidon avulla ja aikana on ollut silminnähden huimaa ja haavojen parantuminen on ollut uskomattoman nopeaa. Näille haavoille haavahoidon alussa parantumismahdollisuudet olivat minimaaliset.”

Tutustu Sastamalan raporttiin pdf »

Johanna Eskola-Oliva fysioterapeutti, työfysioterapeutti, personal trainer

" B-Cure Laser on tehokas ja helppokäyttöinen laserhoitolaite. Olen saanut sillä hyviä hoitotuloksia, jopa nopeammin kuin laitteesta tehdyissä tutkimuksissa on raportoitu. Lonkan alueen insertiitti ja bursiitti – särky ja varauskipu lieveni asiakkaalta jo yhden, ja loppui kolmen käsittelykerran jälkeen kokonaan. Jänteiden ja fascioiden rasitusvammoissa tai revähdyksissä B-Cure on nopeuttanut toipumista huomattavasti. Esimerkiksi nilkan inversiovammoihin, akillesjänteen ja plantaarifascian tulehdukseen ja kyynärvarressa epicondyliittisärkyyn se on ollut oiva apu. Laite toimii hyvin sekä ammattilaisen käytössä, että asiakkaalla itsehoitolaitteena. "

Lue lisää kohdasta referenssit ».

Kaikki tutkimukset, raportit ja käyttöohjeet löytyy täältä aineistot ».

Ominaisuudet:
 • poistaa kipua ja nopeuttaa tulehduksien parantumista
 • nopeuttaa solujen luonnollista parantumista
 • tehokas ja turvallinen
 • ei tunnettuja sivuvaikutuksia, hoitoa ei voi yliannostella
 • omahoitoa milloin ja missä vain
 • pienikokoinen ja helppokäyttöinen
 • todistetusti tehokas kivun vähentämiseen
 • voi vähentää tulehduskipulääkkeiden käyttöä
 • sopii kaiken ikäisille

Photobiomodulaatio (PBM) eli Low Level Laser Therapy ( LLLT)

Laservalo on yhdensuuntaista koherenttia valoa, jota käytetään hoitomuotona erilaisten kiputilojen, tulehduksien ja sairauksien hoitoon. Laservalo antaa energiaa soluille ja lisää SOD-entsyymin tuontantoa. Solu hyödyntää laservalon energian ja käynnistää kehon oman luonnollisen parantumismekanismin. Laserhoito on kivutonta, eikä sillä ole tunnettuja sivuvaikutuksia. Laserterapiaa pidetään yhtenä turvallisimmista fysikaalisten hoitojen muodoista. Ammattilaisista PBM/LLLT terapiaa käyttävät mm. fysiatrit, fysioterapeutit,haavahoitajat ja kipuhoitajat. Matalatehoisella laserhoidolla on saatu hyviä tutkimustuloksia kivunlievityksessä ja tulehdusten paranemisen nopeuttamisessa

B-Cure Laserin vaikutusalue on 4,5 cm2 ja laser vaikuttaa 4 cm syvyyteen. B-Cure Laserin huipputeho on 250 mW ja aallonpituus 808nm, joka on tutkimuksissa osoittautunut optimaaliseksi tehoksi takaamaan parhaan läpäisyn ja energian pääsyn kudokseen. Suositellut yleisimmät hoitoajat 6-8 minuuttia 2-4 kertaa päivässä.

Laitteilla on vuoden takuu. Tarkemmat tekniset tiedot löytyy käyttöohjeesta.

B-Cure Laserin laitemallit

Laitemalleja löytyy sekä omahoitoon että ammattilaisille.Sport ja Classic ovat omahoitolasereita ja Pro -mallit ovat tehokkaampia ammattikäyttöön suunniteltuja laitemalleja. Laitemallien vertailu löytyy allla. Laitteen vuokraaminen suoraan meiltä on myös mahdollista.

Laitemalleissa on tehoeroja, jotka näkyvät alla olevassa taulukossa. Ammattilaisen antamana hoitona suosittelemma aina PRO-mallia. Omahoidossa Sport ja Classic-mallit ovat riittäviä samaan vastaavan hoitotuloksen kuin PRO-laitteella. Pidemmällä hoitoajalla voidaan kompensoida laitteiden tehoeroja. Esim. Sport 6 min./hoitokohta = Classic 8 min./ hoitokohta. Laitemallien ero näkyy lopulta kokonaishoitoajoissa jos halutaan samankaltainen hoitotulos.

B-Cure Laser aineistot »
 • Käyttöohjeet
 • Esitteet
 • Tutkimukset
 • Raportit
 • Referenssit

Katso esittelyvideo B Cure Laser -hoitolaitteesta

B Cure Laser Pro


Video haavanhoidosta