Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

B-Cure Laser - tehokas lääkkeetön apu paikallisen kivun, haavojen ja tulehdusten hoitoon

B-Cure Laser on korkeatasoinen laserterapialaite (LLLT) paikallisen akuutin sekä kroonisen kivun, tulehdusten ja haavojen hoitoon. B-Cure Laseria on helppo käyttää tarpeen mukaan ja se soveltuu päivittäiseen käyttöön. Laite toimii sekä ammattikäytössä että omahoitolaitteena. Hoitoaika on lyhyt vain 6-8 minuuttia kuhunkin hoitokohtaan. Laite on pitkäikäinen ja erittäin tehokas.

Käyttökohteita:
 • haavahoito
 • hermokivut, neuropaattinen kipu
 • paikalliset tulehdukset
 • krooniset kivut ja tulehdukset mm. reuma ja nivelpsoriasis
 • akuutit vammat
 • leikkausten jälkeinen hoito

Ammattilaisten käyttämä laite

B-Cure Laseria käytetään vaikeiden haavojen hoidossa. Laserhoito on lisätty nykyiseen haavahoitoprosessiin ja saavutetut tulokset ovat olleet hyviä.

Uusimmat haavahoitoraportit ovat Kaarinan terveyskeskuksessa tehdystä YAMK tutkimuksesta linkki raporttiin » ja TYKSissä edelleen käynnissä olevasta haavahoidosta. TYKSin väliaikaraportti »

Kaikki B-Cure Laser raportit ja käyttäjäreferenssit »

Sari Suvala,
Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalveluiden haavahoidon asiantuntija
"Laser on vauhdittanut haavojen parantumista ja potilas on huomannut kivun vähentyneen laserhoidon aloittamisen myötä. Säären haavat pienenivät useita senttejä tämän hoitojakson aikana. Haavanpohjat ovat puhdistuneet hyvän mekaanisen puhdistamisen ja tehokkaan hoidon ansiosta, mihin voidaan liittää yhtenä osana laserhoito. Voin todeta haavahoidon asiantuntijana, että paranemisen edistyminen laserhoidon avulla ja aikana on ollut silminnähden huimaa ja haavojen parantuminen on ollut uskomattoman nopeaa. Näille haavoille haavahoidon alussa parantumismahdollisuudet olivat minimaaliset.”

Tutustu Sastamalan raporttiin»

Johanna Eskola-Oliva fysioterapeutti, työfysioterapeutti, personal trainer

" B-Cure Laser on tehokas ja helppokäyttöinen laserhoitolaite. Olen saanut sillä hyviä hoitotuloksia, jopa nopeammin kuin laitteesta tehdyissä tutkimuksissa on raportoitu. Lonkan alueen insertiitti ja bursiitti – särky ja varauskipu lieveni asiakkaalta jo yhden, ja loppui kolmen käsittelykerran jälkeen kokonaan. Jänteiden ja fascioiden rasitusvammoissa tai revähdyksissä B-Cure on nopeuttanut toipumista huomattavasti. Esimerkiksi nilkan inversiovammoihin, akillesjänteen ja plantaarifascian tulehdukseen ja kyynärvarressa epicondyliittisärkyyn se on ollut oiva apu. Laite toimii hyvin sekä ammattilaisen käytössä, että asiakkaalla itsehoitolaitteena. "

Lue lisää kohdasta referenssit ».

Kaikki tutkimukset , raportit ja käyttöohjeet löytyy täältä aineistot ».

Ominaisuudet:
 • poistaa kipua ja nopeuttaa tulehduksien parantumista
 • nopeuttaa solujen luonnollista parantumista
 • tehokas ja turvallinen
 • ei tunnettuja sivuvaikutuksia, hoitoa ei voi yliannostella
 • omahoitoa milloin ja missä vain
 • pienikokoinen ja helppokäyttöinen
 • todistetusti tehokas kivun vähentämiseen
 • voi vähentää tulehduskipulääkkeiden käyttöä
 • sopii kaiken ikäisille

B-Cure Laserin laitemallit

Laitemalleja löytyy sekä omahoitoon että ammattilaisille.Sport ja Classic ovat omahoitolasereita ja Pro -mallit ovat tehokkaampia ammattikäyttöön suunniteltuja laitemalleja. Laitemallien vertailu löytyy allla. Laitteen vuokraaminen suoraan meiltä on myös mahdollista.

Laitemalleissa on tehoeroja, jotka näkyvät alla olevassa taulukossa. Ammattilaisen antamana hoitona suosittelemma aina PRO-mallia. Omahoidossa Sport ja Classic-mallit ovat riittäviä samaan vastaavan hoitotuloksen kuin PRO-laitteella. Pidemmällä hoitoajalla voidaan kompensoida laitteiden tehoeroja. Esim. Sport 6 min./hoitokohta = Classic 8 min./ hoitokohta. Laitemallien ero näkyy lopulta kokonaishoitoajoissa jos halutaan samankaltainen hoitotulos.

Laserin vaikutusalue on 4,5 cm2 ja laser vaikuttaa 4 cm syvyyteen. B-Cure Laserin huipputeho on 250 mW ja aallonpituus 808nm, joka on tutkimuksissa osoittautunut optimaaliseksi tehoksi takaamaan parhaan läpäisyn ja energian pääsyn kudokseen. Suositellut yleisimmät hoitoajat 6-8 minuuttia 2-4 kertaa päivässä.

Laitteilla on vuoden takuu. Tarkemmat tekniset tiedot löytyy käyttöohjeesta.

Photobiomodulaatio (PBM) eli Low Level Laser Therapy ( LLLT)

Laservalo on yhdensuuntaista koherenttia valoa, jota käytetään hoitomuotona erilaisten kiputilojen, tulehduksien ja sairauksien hoitoon. Laservalo antaa energiaa soluille. Solu hyödyntää laservalon energian ja käynnistää kehon oman luonnollisen parantumismekanismin. Laserhoito on kivutonta, eikä sillä ole tunnettuja sivuvaikutuksia. Laserterapiaa pidetään yhtenä turvallisimmista fysikaalisten hoitojen muodoista. Ammattilaisista PBM/LLLT terapiaa käyttävät mm. fysiatrit, fysioterapeutit,haavahoitajat ja kipuhoitajat. Matalatehoisella laserhoidolla on saatu hyviä tutkimustuloksia kivunlievityksessä ja tulehdusten paranemisen nopeuttamisessa

B-Cure Laser aineistot »
 • Käyttöohjeet
 • Esitteet
 • Tutkimukset
 • Raportit
 • Referenssit

Katso esittelyvideo B Cure Laser -hoitolaitteesta

B Cure Laser Pro


Video haavanhoidosta