Terveystekniikka

Pahimmillaan kipu vie ilon elämästä

Kipu ei ole koskaan vain kipua. Se tuo mukanaan ärtymystä, levottomuutta, unettomuutta ja jopa rajoittaa liikkumista. Jokainen ihminen kohtaa tämän tunteen jossain vaiheessa elämää, toisille se on jokapäiväistä. Näillä sivuilla voit lukea ihmisten kokemuksia kivusta ja selviytymisestä niiden kanssa.
Kipuvalikko

Nyt avattu
Suomen ensimmäiset

EroonKivusta.fi OHJATUT KIVUN ITSEHOITOPISTEET

Hoitoa tehokkaasti, lääkkeettömästi ja ilman sivuvaikutuksia.

Pisteissä asiantuntijat neuvovat sinua paikanpäällä itsehoitolaitteiden käytössä.
Hoida kipuasi heti tai tarpeesi mukaan. Voit myös hankkia laitteen kotiin. 

Vieritä ylös

B-Cure Laser kivunlievitykseen

Lääkintälaserterapialla parannetaan kivun lähde
Lääkintälaserterapia vaikuttaa ihon alla solutasolla parantaen tehokkaasti tulehduksia, kudosvaurioita ja lievittäen kipua.Hoito ei vahingoita eikä kuumenna ihoa tai kudosta. Terapialla ei ole vasta-aiheita, eikä siitä voi saada yliannostusta. Hoitoalan ammattilaiset käyttävät tätä kliinisillä tutkimuksillakin todistettua lääkintälaserterapiaa vaikeiden haavojen ja nivelkipujen hoitoon vakuuttavin tuloksin. Terapiaa suositellaan kudosvaurioiden hoitoon Suomen kansallisissa Käypä hoito-suosituksissa.

“Sain laserilla apua 5 kuukautta vaivanneen tenniskyynärpään hoidossa. B-Cure antoi yli 80% kivunlievityksen heti ensimmäisellä 6 minuutin kokeilukerralla. Uskomatonta! Ostin laitteen heti ja hoitovaste oli erinomainen myös kipuilevassa polvivammassakin. Suosittelen!”

Hannu Eloranta, golfaaja