Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tutkimus- ja mittauslaitteet

Mesi ABI mittari

Nopea ja luotettava mittalaite nilkka-olkavarsipaineindeksin (ABI) mittaamiseen ja alaraajojen tukkivan valtimotaudin seulontaan ja diagnosointiin.

Mesi ABI mittari laitesivu »

Mesi mTablet langatonta mittaamista

Kaikki mittaustulokset ja kaikki asiakirjat, mutta vain yksi langaton järjestelmä Jokaisen lääkärin ja terveydenhoitoalan ammattilaisen työkalu, jossa yhdistyvät päivittäin käytettävät diagnostiset laitteet ja sähköiset potilastietojärjestelmä täysin langattomasti.

Mesi mTablet laitesivu »

MyDiagnostick "flimmeritikku"

MyDiagnostick on helppokäyttöinen EKG mittalaite, joka antaa eteisvärinän eli flimmerin pikadiagnoosin minuutissa. Mittaus voidaan tehdä aina kun oireita ilmenee. Laite tallentaa 100 mittaustulosta, jotka voidaan siirtää tietokoneelle.

MyDiagnostick laitesivu »

SIAscopy melanooman diagnosointiin

SIAscopy/MoleMate ™ on ei-invasiivinen, nopea ja kivuton melanooman seulontalaite, joka on suunniteltu erityisesti käytettäväksi perusterveydenhuollossa, mutta myös dermatologit käyttävät työssään tätä laitetta.

SIAscopy laitesivu »

MoleScope ihomuutosten omaseurantaan

MoleScope on helppokäyttöinen älypuhelinteknologiaan perustuva seurantamenetelmä. Sillä voi itse kartoittaa luomet ja seurata niissä ajan myötä mahdollisesti tapahtuvia muutoksia. MoleScope perustuu älypuhelimeen kiinnitettävään erikoislisäkameraan, jolla kuvataan halutut luomet.

MoleScope laitesivu »

Breastlight rintaskanneri

Avaintekijä rintasyövän diagnosoinnissa on muutosten varhainen
havaitseminen. Breastlight rintaskanneri tarjoaa apuvälineen
omatoimiseen rintojen tutkimiseen. Skannerin avulla on mahdollista saada
valaistua koko rintakudos ja nähdä rintakudoksessa tapahtuvia
muutoksia. Muutosten seurantaa helpottaa jos läpivalaistusta rinnasta
ottaa valokuvia oman muistin tueksi.

Breastlight laitesivu »

OsCare - osteoporoosin seulontalaite

OsCare™ -luusonometri on luun kvantitatiivisten ominaisuuksien mittalaite, joka on tarkoitettu osteoporoosin seulontaan, seurantaan ja murtumariskin arviointiin. Mittaustulosta voidaan käyttää muiden kliinisten riskitekijöiden ohella osteoporoosin ja muiden luun tiheyttä pienentävien terveydellisten tilojen diagnosoinnin apuna.

OsCare laitesivu »