Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Kegel8 V for men - tutkitusti tehokas inkontinenssin hoitoonHinta:238.00 €
AMMATTILAISTEN SUOSITTELEMA!

Kegel8 Ultra 20 on kliinisesti tutkittu tehokas lantionpohjan lihaksia vahvistava sähköstimulaattori, jota myös ammattilaiset käyttävät apuvälineenä työssään. Laitteeseen liittyy sekä sisäinen elektrodi että pintaelektrodit. Kegel toimii niin virtsarakon kuin suolenkin inkontinenssivaivoihin, mutta myös kivunlievitykseen. Laitteessa on useita valmiita ohjelmia ja tarvittavat säädöt, jotta voit noudattaa omalta fysioterapeutilta saatuja jumppaohjelmia.

Kuten kaikki kehon lihakset, myös lantionpohja tarvitsee stimulointia ja voimistamista pysyäkseen kunnossa. Vahvat lantionpohjan lihakset pystyvät hallitsemaan paremmin virtsarakon toimintaa sekä vahvistavat nautintoa yhdynnän aikana.

Joka kolmas nainen kärsii jonkin muotoisesta virtsankarkailusta elämänsä aikana. Vaiva voi alkaa yllättäen, mutta yleisimmin synnytyksen jälkeen.

LAITEPAKETTI SISÄLTÄÄ: Kegel8-laitteen, Life-care peräaukon elektrodin, 4 kpl pintaelektrodeja, 2 kaapelia, 9V pariston ja suomenkielisen käyttöohjeen.

Myös muita elektrodeja on saatavilla lisävarusteena. Lisävarusteet »

Laitteesta myös naisten versio Kegel8 V for women »

HUOM! Geelin käyttö on välttämätöntä limakalvoilla. Suosittelemmekin tilaamaan samalla sekä KEGEL geelin että desinfiointiaineen.

Käyttöohjeet »

Katso esittelyvideo Kegel8 laitteesta (englanniksi):

Jäikö joku asia tuotteesta askarruttamaan? Voit olla meihin suoraan yhteydessä info@terveystekniikka.fi