Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Kegel8 women - tehokas inkontinenssin hoitoonHinta:238.00 €

AMMATTILAISTEN SUOSITTELEMA! 

Kegel8 Ultra 20 on kliinisesti tutkittu tehokas lantionpohjan lihaksia vahvistava sähköstimulaattori, jota myös ammattilaiset käyttävät apuvälineenä työssään. Laitteeseen liittyy sekä sisäinen elektrodi että pintaelektrodit. Kegel toimii niin virtsarakon kuin suolenkin inkontinenssivaivoihin, mutta myös kivunlievitykseen. Laitteessa on useita valmiita ohjelmia ja tarvittavat säädöt, jotta voit noudattaa omalta fysioterapeutilta saatuja jumppaohjelmia.

Kuten kaikki kehon lihakset, myös lantionpohja tarvitsee stimulointia ja voimistamista pysyäkseen kunnossa. Vahvat lantionpohjan lihakset pystyvät hallitsemaan paremmin virtsarakon toimintaa sekä vahvistavat nautintoa yhdynnän aikana.

Joka kolmas nainen kärsii jonkin muotoisesta virtsankarkailusta elämänsä aikana. Vaiva voi alkaa yllättäen, mutta yleisimmin synnytyksen jälkeen.

Kegel8 Ultra 20 on monipuolinen laite. Siina on 20 valmista hoitoohjelmaa ja 2 muistipaikkaa ammattilaisen sinulle räätälöimiä ohjelmia varten. Laitepaketti sisältää sekä sisäelektrodin että iholle liimattavat elektrodit.

LAITEPAKETTI SISÄLTÄÄ:

  • Kegel8-laite
  • Gold Vaginal emätinelektrodi
  • 4 kpl pintaelektrodeja
  • 2 paria sähköjohtoja
  • 9V paristo
  • suomenkielinen käyttöohje

Myös muita elektrodeja on saatavilla lisävarusteena. Lisävarusteet »

Laitteesta myös miesten versio Kegel8 V for men » joka tutkitusti auttaa myös erektio-ongelmiin.


HUOM! Geelin käyttö on välttämätöntä limakalvoilla. Suosittelemmekin tilaamaan samalla sekä Kegel8 geelin että desinfiointiaineen.

KÄYTTÖOHJEET 

Katso esittelyvideo Kegel8 laitteesta (englanniksi):

Jäikö joku asia tuotteesta askarruttamaan? Voit olla meihin suoraan yhteydessä info@terveystekniikka.fi