Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Sensatone women - inkontinenssin eli virtsankarkailun hoitoonHinta:98.00 €

Sensatone on erittäin helppokäyttöinen ja tehokas lantionpohjan lihasten sähköstimulaattori. Tämä pieni ja tyylikäs laite on suunniteltu kaiken ikäisten naisten avuksi lantionpohjan lihasten vahvistamiseen ja inkontinenssin eli virtsankarkailun lopettamiseksi.

Kuten kaikki kehon lihakset, myös lantionpohja tarvitsee stimulointia pysyäkseen kunnossa. Vahvat lantionpohjan lihakset pystyvät hallitsemaan paremmin virtsarakon toimintaa sekä vahvistavat nautintoa yhdynnän aikana.

Joka kolmas nainen kärsii jonkin muotoisesta virtsankarkailusta elämänsä aikana. Vaiva voi alkaa yllättäen, mutta yleisimmin synnytyksen jälkeen.

Laite on helppokäyttöinen ja siinä on valittavissa neljä erilaista ohjelmaa. Ohjelman voit itse valita oman tilanteesi mukaan. Laitteen tehoa voit nostaa asteittain, jolloin päätät itse voimakkuudesta. Laitteen käyttö ei satu.

LAITEPAKETTI SISÄLTÄÄ: Sensatone-laitteen, emätinelektrodin, kaapelin, AAA-paristot,  suojapussi, kaulanauhan ja suomenkielisen käyttöohjeen.

Nyt myynnissä olevassa erässä laite ja kaulanauha ovat siniset poiketen kuvien väristä.

KÄYTTÖOHJE

REFERENSSIT

Sensatone löytyy myös miehille.

HUOMIO!

Laitetta tulisi aina käyttää liukasteen kanssa. Suosittelemmekin hankkimaan laitteen kanssa Sensatone liukastetta käytön helpottamiseksi. Tilaamalla liukasteen, säästät myös toimituskulut (yli 100 euron tilauksissa toimituskulut ovat 0 euroa). 

Meillä on myös vaativampaan käyttöön tarkoitettu Kegel8-laite, jossa on runsaammin ohjelmia ja TENS-kivunhoito.​
Unisex-malli Kegel8 for men »
Naisten malli Kegel8 for women »

Jäikö joku asia tuotteesta askarruttamaan? Voit olla meihin suoraan yhteydessä info@terveystekniikka.fi