Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

HeadaTerm migreenipantaHeadaTerm - lääkkeetön vaihtoehto migreenin ja päänsäryn hoitoon sekä ennaltaehkäisyyn

HeadaTerm-hoitolaite on pieni ja se kulkee mukavasti mukana omassa säilytyskotelossa. Laite kiinnitetään otsalle geelityynyillä, jotka eivät sisällä allergisoivia aineita.  Yksi hoito-ohjelma kestää 20 minuuttia. Hoitoja suositellaan otettavaksi tarpeen mukaan, kuitenkin enintään kerran päivässä. Sähköimpulssien voimakkuus nousee tasaisesti ensimmäisten 5 minuutin aikana. Tehon nousu voidaan pysäyttää nappia painamalla ja hoito jatkuu valitulla voimakkuustasolla hoidon loppuun saakka. Laitteen akku kestää 21 hoitokertaa, jonka jälkeen se hävitetään elektroniikkajätteenä. Tällä laitteella on helppo kokeilla edullisesti sopiiko tämä hoitomuoto itselle. Markkinoilla löytyy myös ladattavia laitemalleja korkeammassa hintaluokassa.

HeadaTermiä voidaan käyttää kohtauslääkkeen omaisesti tai tarpeen mukaan. Monet ottavat aluksi hoidon säännöllisesti 2-3 kertaa viikossa. Kaikilla laite ei auta kohtauksen hoitoon, mutta moni saa tästäkin huolimatta apua hoidoista ennaltaehkäisevästi.

Kun tilaat kerralla vähintään 3 HeadaTerm-hoitolaitetta, säästät toimituskulut. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilman kuluja. Voit tilata samalla myös lisägeelejä »

Ennaltaehkäisevä vaikutus

HeadaTerm on sähköterapiahoitolaite, jonka teho perustuu otsan alueelle kohdistettuihin sähköimpulsseihin vähentäen päänseudun lihasten kireyttä, vapauttaen seratoniinia ja vauhdittaen kehon luonnollista endorfiinituotantoa, sekä vaikuttaen otsan hermojen välittämiin kipuimpulsseihin. Näiden kolmen osa-alueen stimuloinnin on kliinisesti tutkittu vähentävän migreeniä ja jännityksestä, unettomuudesta tai stressistä aiheutuvaa päänsärkyä. Hoito auttaa myös unettomuuteen, kasvojen alueen kipuihin ja mielialaan. HeadaTerm sähköterapiahoitolaitteen säännöllisellä käytöllä on todistetusti saavutettu migreeniä ja päänsärkyjä ennaltaehkäisevä vaikutus.

HeadaTerm-hoito tuntuu monesta kipukroonikosta miellyttävältä ja rentouttavalta. Osa kuitenkin kokee hoidon ensimmäisillä hoitokerroilla epämielyttävänä. Hoidon teho kannattaakin pysäyttää tasolle, joka tuntuu itsestä mukavalta. Hoito tuntuu mukavammalta, kun laite on hyvin kiinni otsassa. Geelin liimautumiseen vaikuttaa otsan malli ja ihon rasvaisuus. HeadaTermin päälle voi hyvin laittaa huivin tai pannan, jos se tuntuu mukavammalta.
 
HeadaTerm_tutkimus_graafi.jpgJulkaistussa kliinisessä tutkimuksessa seurattiin laitteen käytön vaikutuksia 67 migreenistä kärsivän henkilön migreeni ja muiden päänsärkyjen toistuvuudessa, kestossa ja vahvuudessa. Tutkimusryhmän henkilöt käyttivät laitetta 20 minuuttia päivittäin kolmen kuukauden ajan, jonka jälkeen rekisteröitiin selkeät erot verrokkiryhmään nähden. Tutkimukseen osallistuneiden migreenikohtaukset vähenivät 54 % ja särkylääkkeiden tarve 75 %.

(Schoenen J, Vandersmissen B, Jeangette S. Migraine prevention with a supraorbital trans-cutaneous stimulator: a randomized controlled trial. Neurology. 2013 Feb 19;80(8):697-704.)
 
HeadaTerm hoitolaitetta ei suositella käytettäväksi, jos

  • kärsit akuutista tulehdustilasta, rytmihäiriöistä tai epilepsiasta
  • sinulla on sydämentahdistin tai metalli-implantteja
  • sinulla on todettu kallonsisäisiä- tai kasvojen vammoja, tulehduksia, kasvaimia tai
  • verenvuotoa.
  • Laite on testattu vain aikuisilla. Alle 18 vuotiaille ainoastaan lääkärin ohjeistuksen mukaan.

Lue käyttöohjeista käytönrajoitteet kokonaisuudessaan.

HeadaTerm aineistot »

Laitepaketti sisältää:

  • HeadaTerm-laite
  • säilytyskotelo
  • 3 paria liimageelejä
  • suomenkielinen käyttöohje

Geelien liimautuvuuden kesto riippuu siitä, kuinka puhtaalle iholle geelit liimaa.

Voit tilata samalla lisägeelejä »

Tuote: 661067

Hinta:49.00 €