Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

B-Cure Laser Sport +teline - vuokralle 3vkB-Cure Laser ja teline 3 viikoksi vuokralle

Nyt mahdollista vuokrata B-Cure Laser Sportin kolmeksi viikoksi. Jo kolmen viikon hoidolla voit saada erinomaisia hoitotuloksia. Mikäli haluat laitevuokrauksen jälkeen ostaa itsellesi B-Cure Laserin, niin annamme uuden laitteen hankinnasta 100 € alennuksen. Vuokrahinta sisältää postituskulut molempiin suuntiin. Vuokra-aika alkaa siitä, kun paketti on kuljetusyrityksen mukaan asiakkaan noudettavissa. Laitepalautus tapahtuu viimeistä vuokrauspäivää seuraavana päivänä. Vuokralaite on oltava palautettaessa samassa kunnossa kuin vuokrauksen alkaessa. Laitteen käytössä tulee noudattaa annettuja ohjeita ja erityistä huolellisuutta. Mikäli laite on rikkoutunut oman huolimattomuuden seurauksena, perimme lisäkuluina vuokrahinnan toiseen kertaa.

B-Cure Laser - tehokas omahoitolaite

Vuokralaitteet toimitamme seuraavilla sopimusehdoilla: Vuokrahinta sisältää postituskulut molempiin suuntiin. Vuokra-aika alkaa siitä, kun paketti on kuljetusyrityksen mukaan asiakkaan noudettavissa. Laitepalautus tapahtuu viimeistä vuokrauspäivää seuraavana päivänä. Vuokralaite on oltava palautettaessa samassa kunnossa kuin vuokrauksen alkaessa. Laitteen käytössä tulee noudattaa annettuja ohjeita ja erityistä huolellisuutta. Mikäli laite on rikkoutunut oman huolimattomuuden seurauksena, perimme lisäkuluina vuokrahinnan toiseen kertaa. Vuokralaitteita varten Postin asiakaspalautuskoodi on 642497.​ Mikäli haluat laitevuokrauksen jälkeen ostaa itsellesi kyseisen laitteen, niin annamme uuden laitteen hankinnasta alennuksen. - See more at: https://kotisivukone.fi/app/www/terveystekniikka.palvelee.fi/23479#sthash.mv53uBu2.dpuf

Tehokas ja luonnonmukainen hoito vammoihin, tulehduksiin ja kroonisiin kipuihin. Maailmalla huippusuosittu pieni, kannettava pehmeälaserlaite (LLLT).

"B-Cure Laser on tehokas ja helppokäyttöinen laserhoitolaite. Olen saanut sillä hyviä hoitotuloksia, jopa nopeammin kuin laitteesta tehdyissä tutkimuksissa on raportoitu..."
Johanna Eskola-Oliva, fysioterapeutti, työfysioterapeutti, personal trainer, Diacor

B-Cure Laser Classic on itsehoitoon tarkoitettu tehokas mutta pieni laserterapialaite (LLLT). Myös ammattilaiset hoitavat B-Cure Laserin avulla paikallisia kipuja ja tulehduksia. Laite on helppokäyttöinen ja pitkäikäinen. B-Cure Laseria on helppo pitää mukana ja käyttää päivittäin tai tarpeen mukaan. Hoitoaika on lyhyt vain 6-8 minuuttia kuhunkin hoitokohtaan 2-4 kertaa päivässä.

Käyttökohteita:

 • Akuutit urheilu- ja liikuntavammat
 • Rasitusvammat ja jänteiden tulehdukset
 • Erilaiset paikalliset säryt ja kiputilat
 • Pitkäaikaiseen käyttöön kroonistuneisiin kipuihin

B-Cure_Laser_Stand.JPG

B-Cure_Sport_mies_punapaita_teksti.JPG
Ominaisuudet:
 • Poistaa kipua ja nopeuttaa tulehduksien parantumista
 • Nopeuttaa solujen luonnollista parantumista
 • Tehokas ja turvallinen
 • Ei tunnettuja sivuvaikutuksia, hoitoa ei voi yliannostella
 • Itsehoitoa milloin ja missä vain
 • Pienikokoinen ja helppokäyttöinen
 • Todistetusti tehokas kivun vähentämiseen
 • Voi vähentää tulehduskipulääkkeiden käyttöä
 • Sopii kaiken ikäisille

Katso videolta olympiaurheilijoiden kokemuksia B-Cure Laserista (englanniksi):

B-Cure Lasereilla on paljon tyytyväisiä käyttäjiä Suomessa. Lue lisää kohdasta referenssit »

Englanniksi löytyy paljon tutkimusaineistoa sekä kansainvälisiä referenssejä »

Pehmeä laserterapia (Low Level Laser Therapy LLLT)

Laservalo on yhdensuuntaista koherenttia valoa, jota käytetään hoitomuotona erilaisten kiputilojen, tulehduksien ja sairauksien hoitoon. Laservalo antaa energiaa soluille, joilla on energiavaje. Solu hyödyntää laservalon energian ja käynnistää kehon oman luonnollisen parantumismekanismin. Laserhoito on kivutonta, eikä sillä ole tunnettuja sivuvaikutuksia. Laserterapiaa pidetään yhtenä turvallisimmista fysikaalisten hoitojen muodoista. Ammattilaisista LLLT terapiaa käyttävät mm. fysioterapeutit. Matalatehoisella laserhoidolla on saatu hyviä tutkimustuloksia kivunlievityksessä ja tulehdusten paranemisen nopeuttamisessa. 

B-Cure Laserin kaksi laitemallia Classic ja Sport

Laserin vaikutusalue on 4,5 cm2 ja laser vaikuttaa 4 cm syvyyteen. B-Cure Laserin huipputeho on 250 mW ja aallonpituus 808nm, joka on tutkimuksissa osoittautunut optimaaliseksi tehoksi takaamaan parhaan läpäisyn ja energian pääsyn kudokseen.  Suositellut yleisimmät hoitoajat 6-8 minuuttia 2-4 kertaa päivässä.

Taulukossa Classicin ja Sportin tehoerojen vertailu.

Laitteilla on vuoden takuu. Tarkemmat tekniset tiedot löytyy käyttöohjeesta.

B-Cure Laser aineistot »

 • Käyttöohjeet
 • Esitteet
 • Tutkimukset
 • Raportit
 • Referenssit
Jäikö joku asia tuotteesta askarruttamaan? Voit olla meihin suoraan yhteydessä info@terveystekniikka.fi tai 045 6099000.

Tuote: 657887

Hinta:150.00 €