Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Breastlight rintaskanneriHinta:155.00 €

MESSUVIIKON SUPERTARJOUS! Mukaan tulee geeli.

Rintasyöpä on naisten yleisin syöpäsairaus. Avaintekijä rintasyövän diagnosoinnissa on muutosten varhainen havaitseminen. Breastlight rintaskanneri tarjoaa helpon apuvälineen omaehtoiseen rintojen tutkimiseen. Tavanomaisen sormilla tunnustelun ja silmämääräisen tarkastelun lisäksi pääset laitteen avulla näkemään kudoksen sisään. Läpivalaistusta rinnasta on helppo havaita muutokset.

Moni nainen kokee rintojen omaehtoisen tutkimisen palpoimalla eli tunnustelemalla vaikeaksi tai ei muuten vain tutki säännöllisesti rintojaan. Lääkäreistäkin vain osa tutkii potilaan rinnat käyntien yhteydessä. Erityisesti kyhmyinen eli mastopaattinen rintakudos voi olla hankala tutkia itse sormin. Hyödyntäen uusinta LED-valotekniikkaa Breastlight rintaskannerilla saadaan valaistua koko rintakudos ja näin saadaan tarkasteltua rintakudosta myös silmämääräisesti ja havaita mahdolliset kudosmuutokset. Muutosten seurantaa helpottaa, jos läpivalaistusta rinnasta ottaa valokuvia oman muistin tueksi.

Rintaskanneri onkin hyödyllinen apuväline rintojen palpoinnin apuna. Laitteella on mahdollista havaita entistä aiemmin pienetkin poikkeamat, joita on syytä tutkia lääkärissä tarkemmin.

"Laite oli todella helppo käyttää, kevyt ja elegantti. Laitteen käyttö on myös vasemmalla kädellä helppoa. Itselläni on leikattu rintasyöpä säästävällä leikkauksella. Käyttö jännitti, mutta olen oikein tyytyväinen laitteeseen.Marika K. Virrat 
Lue lisää käyttökokemuksista tästä »

Katso englanninkielinen video Breastlightin käytöstä: 

Rintaskanneri on yksinkertainen ja helppokäyttöinen laite.
Breastlight ei korvaa normaalia rintojen omatarkkailua eikä rintojen mammografiatutkimusta vaan toimii niiden apuna. Vain lääkäri voi tehdä diagnoosin.

Laitepaketti sisältää: Breastlight rintaskanneri, virtajohto, 10 ml geeliä ja käyttöohjeet.

SUOSITTELEMME hankkimaan Breastlightin yhteydessä lisätuotteena Breastlight geeli roll-on 35 ml »

ESITE »

KUVIA TUTKIMUKSESTA »

KÄYTTÖOHJEET, missä myös lisätietoja laitteesta »

REFERENSSIT »

HYÖDYLLISIÄ LINKKEJÄ RINTOJEN OMATOIMISEEN TUTKIMISEEN

www.terve.fi »

Jäikö joku asia tuotteesta askarruttamaan? Voit olla meihin suoraan yhteydessä info@terveystekniikka.fi