Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietoja verkkokaupan toiminnasta

Terveystekniikan verkkokauppa tarjoaa tutkittuja, laadukkaita ja innovatiivisia terveydenhoitolaitteita ammattilaisille ja omahoitoon.


Yli 100 euron tilauksissa tavallinen postipaketti on ilmainen. Voit myös valita lisämaksusta koti- tai expresspaketin. Toimitukset pyritään tekemään muutaman arkipäivän sisällä tilauksesta tai laskunmaksun suorittamisesta. Mikäli haluat maksaa laskulla, lähetämme tuotteet vasta, kun suoritus näkyy tilillämme. Lasku lähetetään sähköpostilla.

Paytrail

Paytrailin kautta käytössäsi on erilaisia maksutapoja. Voit maksaa suoraan pankkimaksuna, luottokortilla tai valita osamaksupalvelun. Myös Mobile Pay on käyttössäsi.Osamaksuvaihtoehdoista löydät alla lisää tietoa.

Collector Lasku/Osamaksu

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka.

Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää.
Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio)
Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Tarkemman palvelukuvauksen löydät https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/»

Luotonantajana toimii Collector Bank AB.

Jousto Lasku ja Osamaksu

Jousto Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4.90 €) ja Osamaksulla max. 24 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 € ja vuotuinen korko 29 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com »