Terveystekniikka

- eliminoi kaikki mikrobit tilasta

Nopea, tehokas ja turvallinen tapa desinfioida tilan ilma ja pinnat.

Hyspray vetyperoksidijauhekaasutus tuhoaa kertakäsittelyllä tilasta 99,99% kaikista mikrobeista, oli kyseessä sitten homekohteen loppusiivous tai sairaalatilojen vaativa desinfiointi. Käsittelyllä täydennetään mekaaninen puhdistus.

Hyspray laitteen etuja –
Helppokäyttöinen ja nopea.
Tutkitusti tehokas ja turvallinen, annostelee automaattisesti tarvittavan seoksen lopputuloksen varmistamiseksi.
Desinfioi tilan kaikki pinnat, myös tekstiilit.  
Patentoitu koostumus ei jätä ainejäämiä pinnoille.
Tilat turvalliset käyttää tunnin kuluttua käsittelystä.

Tulosta tuotekortti>>

HySpray desinfiointilaite

Kätevän kokoinen HySpray laite asetetaan desinfioitavaan tilaa. Laitteeseen ohjelmoidaan tilan koko ja se automaattisesti annostelee oikean desinfiointitehon. Käsittely kestää muutamia minuutteja tilan koosta riippuen. 

HySpray desinfiointiaineet

HySpray laitteen desinfiointimenetelmä perustuu kemikaaleihin, joita on saatavilla joko tuoksuttomina tai tuoksullisina. 
Kemikaalin patentoidussa koostumuksessa ei ole käytetty stabilisaattorina hopeaa, jolloin se ei jätä ainejäämiä pinnoille käsittelyn jälkeen.

KÄYTTÖTARKOITUS
Kattavan desinfiointituloksen vuoksi HySpray laitetta käytetään tiloissa, joissa halutaan poistaa kaikki haitalliset mikrobit ilmasta ja pinnoilta. 
Käyttökohteina esim. homekohteiden loppusiivoukset, pahojen hajujen poistaminen, sairaaloissa leikkaus- ja eristyshuoneet, sekä osastot.

NOPEA ASENNUS JA HELPPO HOITO
Huone tyhjennetään ihmisistä, eläimistä ja kasveista ennen käsittelyä.
Laitteeseen lisätään nestepullo, määritetään tilan koko ja painetaan nappia.
Laite annostelee automaattisesti oikean ainemäärän ja käsittelyajan. Huoneen voi taas ottaa käyttöön tunnin kuluttua käsittelystä.

TODISTETUSTI TEHOKAS
Laitteiden teho on todistettu monissa laboratorioissa ja pitkänajan tehokkuustesteissä ympäri maailman. Myös Suomessa on teho todettu käytännössä monissa kohteissa. 

Hyspray laite annostelee aina riittävän määrän seosta kaikkien mikrobien tuhoamisen varmistamiseksi.

 

Easy_and_safe

OPTIMAALISTA KÄYTTÖMUKAVUUTTA
Laite on pieni ja hiljainen. Nesteen käyttö on helppoa ja turvallista. 
Laitteet eivät menetä desinfiointitehoa missään vaiheessa.

Jyri Honkasalo, Imatran YH-Rakennuttaja Oy

”Otimme käyttöön pari vuotta pois käytöstä olleen reilun 2000m2 kokoisen toimitilan. Siivouksen lisäksi suoritimme huonetiloissa HySpray-käsittelyn. Käsittelyn seurauksena siivottujen huoneiden ilmanlaatu parani selvästi, tiloista tuli käytännössä hajuttomia. Tilojen käyttäjäpalaute on ollut positiivista. Laitteiden käyttö oli helppoa ja vuokrauskokemus kokonaisuudessaan hyvä. Tulemme vuokraamaan laitteita jatkossakin.”

 

Hysprayn teho perustuu patentoituun vetyperoksidiseokseen, joka kuivahöyrytetään huoneilmaan. 
Vetyperoksidi eliminoi kaikki elävät mikrobit tilan ilmasta ja pinnoilta. (ml. virukset, bakteerit ja homeitiöt) näin ollen tilasta tulee poistaa henkilöt, eläimet ja kasvit ennen käsittelyä.

Vieritä ylös