SensaTONE MEN – TENS-APPARAT

TENS-elstimulator för män som är lätt att använda för att förstärka bäckenbottenmusklerna. Apparaten passar för inkontinens, dvs för att stoppa urin-/avföringsinkontinens, såväl som för att minska erektionsproblem.

110,00 

Katja, sairaanhoitaja
”Otin Sensatonen käyttöön vähän kolmannen lapsen syntymän jälkeen, kun minulla oli aiempia kertoja pahempana virtsankarkailu. Olen käyttänyt laitetta lähes päivittäin ja se on todellakin auttanut. Sähkö auttaa myös verenkiertoon ja hermoston tuntoherkkyyteen. Jumppa on hyvä lisä, mutta se ei tunnu olevan riittävä apu. Voin todella suositella laitetta. ”

Leena, toimistotyöntekijä
”Ensimmäisen lapsen saatuani tuntui siltä, että pelkkä jumppa ei riitä palautumaan alatiesynnytyksestä. Kuulin Sensatonesta ja tilasin sen heti. Verenkierto ja lihakset palautuivat ennätysvauhtia. Hermostokin tuntuu elpyneen jopa herkemmäksi kuin aiemmin ;)”

Helena, 43v., hoitoalan ammattilainen
“Virtsankarkailu on nolostuttava vaiva. Minulle se tuli pikku pikkuhiljaa lisääntyen ja halusin tehdä jotain ennen kuin oireet vielä pahenisivat. Etsin tietoa netistä ja kävin myös fysioterapeutilla. Sain neuvoksi lantiopohjanlihasten jumppaohjeita. Hektisen arjen keskellä jumppaaminen kuitenkin helposti unohtuu, enkä kokenut siitä riittävää apuakaan.

Työkaverini suositteli minulle Sentatonea ja päätin kokeilla, koska tarvitsin apua kuntoutumiseen. Suunnittelin laitteen käytön niin, että aina nukkumaan mennessä asennan sen paikalleen. Kun tämä tulee tehtyä joka päivä samaan aikaan, muodostuu laitteen käyttö helposti rutiiniksi. Sensatone on yöpöytäni laatikossa, mutta se on myös tarvittaessa kätevä ottaa mukaan.

Sensatonen käyttö oli minulle alusta alkaen helppoa. Laitteesta saa valittua itselle sopivimman ohjelman sekä tehon. Käyttöohjeet ovat yksinkertaiset, mikä helpotti laitteen käyttöön aloittamista. Olen käyttänyt Sensatonea pari kuukautta päivittäin ja nyt alkavat tulokset näkyä ja tuntua. Vaikka tämä on vaatinut aikaa ja kärsivällisyyttä, niin on paljon parempi vaihtoehto kuntouttaa lantionpohjanlihaksia Sensatonella, kuin joutua leikkaukseen muutaman vuoden päästä! ”

Förpackningen innehåller:

  • Sensatone apparat, anus elektrod, kabel, gel och batterier.
  • Garanti 1 år

TENS-terapi som hjälp att förstärka bäckenbottenmusklerna

Försvagade bäckenbottenmuskler orsakar urin- och avföringsinkontinens. Bäckenbotten musklernas kondition förenas även med erektionsproblem och kvinnans sexuella känslighet. Impulsernas frekvenser, sekvenser och effekter på TENS-apparater ämnade för förstärkning av bäckenbottenmusklerna är programmerade så att de förstärker musklerna optimalt.

ProgrammeDisplayOutput Frequency/Duration
UrgeA5Hz / 3 mins; 10Hz / 5 mins; 15Hz / 5 mins; 20Hz / 5 mins; 15Hz / 5 mins; 10Hz / 5 mins; 5Hz / 2mins

Total time = 30 mins

StressB10Hz / 5 mins; 35Hz / 5 mins; 50Hz / 10mins; 35Hz / 5mins; 10Hz / 5mins

Total time = 30 mins

MixedC10Hz / 5mins; 20Hz / 5 mins; 30Hz / 5 mins; 40Hz / 5mins; 50Hz / 5mins; 40Hz / 5mins; 30Hz / 5mins; 20Hz / 5mins; 10Hz / 5mins

Total time = 45 mins

After CareDFreq. Modulation

Frequency increases from 2 Hz to 10 Hz in 4 secs.

and then back to 2Hz in another 4 secs.

Total cycle = 8 secs Total time = 45 mins

Output ChannelSingle Channel
Output WaveformBi-phasic rectangular
Output Voltage0-40V adjustable in 14 steps across a 500 ohm load
Output Intensity0-80mA adjustable in 14 steps across a 500 ohm load
Automatic Power Off5 minutes
Battery2 x 1.5v AAA Batteries
Battery Low Detect2.2V±0.1V
Scroll to Top