Paingone Plus -TENS smärtpenna

TENS-nervstimuleringspenna för snabb och effektiv lindring av lokal smärta och stimulering av vävnad. Utmärkt även för akupunktur utan nålar.

59,00 

ANVÄNDNINGS ÄNDAMÅL
Bevisligen effektiv i bl.a. lindring av muskelsmärta, vård av nervsmärta och i akupunktur utan nålar.

SNABB OCH LÄTT VÅRD
Behandling rakt på smärtstället, även genom kläder, var och när som helst.

BEVISLIGEN EFFEKTIV
TENS-teknologin är allmänt erkänt i nervstimulation och smärtlindring.

 

 

Natural_healing

LÄKEMEDELFRI VÅRDFORM
Naturlig och non-invasiv vårdform. Orsakar inte biverkningar, skadar inte hud eller vävnader.

Easy_and_safe

TRYGG I HEMMABRUK
Användningen av apparaten kräver ingen särskild skolning, information eller skyddsutrustning.

TENS teknologin har kontraindikationer. Bekanta dig med dem i bruksanvisningen för användning av apparaten.

Päivi Westersund, fysioterapeutti, HUS, Meilahti

Paingone Plus on loistava hoitolaite. Käytän sitä itse ja suosittelen myös potilailleni. Hoitoa on helppo antaa kipuileviin kohtiin milloin vain. Itsehoito ei voi olla tämän helpompaa. TENS sähköstimulaatio sopii monille ja on lääkkeetöntä, tehokasta ja turvallista hoitoa. Kannattaa kokeilla.

Johanna Eskola-Oliva fysioterapeutti, työfysioterapeutti, personal trainer

”Paingone Plus on tehokas itsehoitolaite kivun hoitoon. Asiakkaani saivat apua nopeimmillaan jo muutaman päivän omahoidon jälkeen kantapään alueen plantaarifaskiittiin, päkiäalueen hermokipuun, tenniskyynärpäähän ja olkapään jännekipuun. Laitetta on helppo käyttää paikallisiin kipualueisiin ja parasta on, että hoidon voi tehdä ohuen vaatteen läpi.”

Pia Laakkonen, Porvoo

“Ostin viikko sitten Paingone Plus -kipukynän ja nyt jo lyhyessä ajassa voin kertoa, että siitä on ollut iso apu monessa vaivassa. Itselläni on vanhojen urheiluvammojen myötä leikattu olkapää, selkä ja laitettu polveen tekonivel. Lisäksi suuria nivelrikkovaurioita ja nyt viimeisimpänä jalkapohjan luupiikki. Otin kynän käyttöön ja nyt jo muutaman päivän säännöllisen käytön jälkeen luupiikki on lähtenyt parantumaan silmin nähden. Polvien nivelsäryt ovat helpottaneet. Lisäksi mieheni on aktiiviurheilija, ja hänellä oli lihaskipuja ja revähdyksiä ja hänelle kynä auttoi myös nopeasti näihin vaivoihin. Tässä ohessa myös konttorityöntekijänä hartiakipuihin olen tätä hieronut, tässä myös hyvä apu! Erittäin kätevä laite kuljettaa mukana joka paikassa, ja sopii monelle eri vaivoista kärsivälle. Suosittelen lämpimästi” (julkinen facebook referenssi)

Tomi Varho, muusikko, oikeustieteen YO, Turku

”Olen kärsinyt vuosikausia migreenistä sekä niska- ja hartiaseudun ongelmista. Kärsin myös vaikeasta fibromyalgiasta. Työssäni pianistina ja kanttorina niska- ja hartiaseudun lihakset ovat suurella koetuksella Lisäksi joudun työskentelemään paljon tietokoneen ääressä. Käytätettyäni Paingone -kipukynää olen saanut välitöntä apua kiputiloihini ja särkylääkkeiden käyttö on vähentynyt huomattavasti. Suosittelen lämpimästi Paingone -kipukynää kaikille. Kipukynän käyttö on yksinkertaista ja helppoa sekä lääkkeetöntä ja nopeaa kivunhoitoa. Lisäksi hoito on edullista missä ja milloin vain.”

Förpackningen innehåller

  • Paingone + apparat, 1xAAA batteri och bruksanvisning.
  • Garanti 1 år

TENS-terapin baserar sig på elektrisk stimulering av vävnader och nerver. I metoden aktiveras muskeln med elimpulser av olika frekvenser, antingen avslappnande eller förstärkande av muskeln, samtidigt som kroppens egna smärtlindringssystem aktiveras.

TENS-terapi för lindrandet av smärta
De elektriska impulserna som TENS-terapiapparaten producerar till hudens känselnerver passerar nervbanorna i ryggmärgen som förmedlar känslan av smärta till hjärnan. Impulserna blockerar inte bara smärtmeddelandena utan de frigör även endorfiner som ökar välmåendekänslan i kroppen. Terapin ökar även blodcirkulationen, avslappnandet av musklerna och uppfriskar välbefinnandet. Nervstimuleringsterapin har visat goda resultat i behandling av led-, muskel-, nerv- och menstruationssmärta.

Scroll to Top