iTouch Sure TENS-apparat

TENS-elstimulator som är lätt att använda för att förstärka bäckenbottenmusklerna, för att stoppa urin-/avföringsinkontinens samt för att förstärka sexuell prestanda.

98,00 

ANVÄNDNINGS ÄNDAMÅL
Bevisligen effektiv för förstärkning av bäckenbottenmuskler.

LÄTT ATT ANVÄNDA
4 tydliga automatiska program.

Enkel stegvis effektjustering med ett knapptryck. Apparaten stängs av då behandlingsprogrammet är slut.

Kan användas var som helst, när som helst.

BEVISLIGEN EFFEKTIV
TENS-elimpuls teknologin har konstaterats effektivt i förstärkning av muskler.

Natural_healing

LÄKEMEDELSFRI VÅRDFORM
Naturlig, smärtfri och non-invasiv vårdform. Rätt använd orsakar den inte biverkningar, skadar inte hud eller vävnader.

TRYGG I HEMMABRUK
Användningen av apparaten kräver ingen särskild skolning, information eller skyddsutrustning.

TENS teknologin har kontraindikationer. Bekanta dig med dem i bruksanvisningen före användning av apparaten.

Katja, sairaanhoitaja
”Otin tens-laitteen käyttöön vähän kolmannen lapsen syntymän jälkeen, kun minulla oli aiempia kertoja pahempana virtsankarkailu. Olen käyttänyt laitetta lähes päivittäin ja se on todellakin auttanut. Sähkö auttaa myös verenkiertoon ja hermoston tuntoherkkyyteen. Jumppa on hyvä lisä, mutta se ei tunnu olevan riittävä apu. Voin todella suositella laitetta. ”

Leena, toimistotyöntekijä
”Ensimmäisen lapsen saatuani tuntui siltä, että pelkkä jumppa ei riitä palautumaan alatiesynnytyksestä. Kuulin laitteesta ja tilasin sen heti. Verenkierto ja lihakset palautuivat ennätysvauhtia. Hermostokin tuntuu elpyneen jopa herkemmäksi kuin aiemmin ;)”

Helena, 43v., hoitoalan ammattilainen
“Virtsankarkailu on nolostuttava vaiva. Minulle se tuli pikku pikkuhiljaa lisääntyen ja halusin tehdä jotain ennen kuin oireet vielä pahenisivat. Etsin tietoa netistä ja kävin myös fysioterapeutilla. Sain neuvoksi lantiopohjanlihasten jumppaohjeita. Hektisen arjen keskellä jumppaaminen kuitenkin helposti unohtuu, enkä kokenut siitä riittävää apuakaan.

Työkaverini suositteli minulle tens-laitetta ja päätin kokeilla, koska tarvitsin apua kuntoutumiseen. Suunnittelin laitteen käytön niin, että aina nukkumaan mennessä asennan sen paikalleen. Kun tämä tulee tehtyä joka päivä samaan aikaan, muodostuu laitteen käyttö helposti rutiiniksi. Laite on yöpöytäni laatikossa, mutta se on myös tarvittaessa kätevä ottaa mukaan.

Tens-laitteen käyttö oli minulle alusta alkaen helppoa. Laitteesta saa valittua itselle sopivimman ohjelman sekä tehon. Käyttöohjeet ovat yksinkertaiset, mikä helpotti laitteen käyttöön aloittamista. Olen käyttänyt laitetta pari kuukautta päivittäin ja nyt alkavat tulokset näkyä ja tuntua. Vaikka tämä on vaatinut aikaa ja kärsivällisyyttä, niin on paljon parempi vaihtoehto kuntouttaa lantionpohjanlihaksia näin, kuin joutua leikkaukseen muutaman vuoden päästä!

Förpackningen innehåller:

  • iTouch Sure apparat, vagina elektrod och kabeln.
  • Bruksanvisning
  • Garanti 1 år

iTouch Sure bruksanvisning (PDF)
iTouch sure SE FI

TENS-terapi som hjälp att förstärka bäckenbottenmusklerna
Försvagade bäckenbottenmuskler orsakar urin- och avföringsinkontinens. Bäckenbotten musklernas kondition förenas även med erektionsproblem och kvinnans sexuella känslighet. Impulsernas frekvenser, sekvenser och effekter på TENS-apparater ämnade för förstärkning av bäckenbottenmusklerna är programmerade så att de förstärker musklerna optimalt.

Se bruksanvisningar.

Scroll to Top