HeadaTERM – migränband

TENS-migränband är ett effektivt och medicinfritt alternativ för vård av migrän och huvudvärk. Vården har även bevisats förebygga nya anfall.

49,00 

ANVÄNDNINGS ÄNDAMÅL
Bevisligen effektiv i vård och förebyggande av migrän och huvudvärk.

SNABB OCH LÄTT VÅRD
Vård rakt på pannan. Den trådlösa apparaten passar för vård var och när som helst.

Proven_efficacy

BEVISLIGEN EFFEKTIV
TENS teknologin är allmänt erkänd i nervstimulation och smärtlindring.

Natural_healing

LÄKEMEDELFRI VÅRDFORM
Naturlig och non-invasiv vårdform. Orsakar inte biverkningar, skadar inte hud eller vävnader.

Easy_and_safe

TRYGG I HEMMABRUK
Användningen av apparaten kräver ingen särskild skolning, information eller skyddsutrustning.

TENS teknologin har kontraindikationer. Bekanta dig med dem i bruksanvisningen före du använder apparaten.

Heikki Hamunen, ravintolapäällikkö
“Minulla on kiireinen ja epäsäännöllinen työ. Kärsin usein stressipäänsärystä ja unettomuudesta. Ystäväni suositteli kokeilemaan HeadaTermiä. Jo ensimmäisen viikon päivittäisen käytön jälkeen päänsärkyni olivat lähes poissa. Vielä nopeamman avun sain univaikeuksiini. Olen onnellinen, että sain tietää HeadaTermistä. Elämänlaatuni koheni huomattavasti. Suosittelen kaikille päänsärystä ja unettomuudesta kärsiville kokeilemaan laitetta. Aivan huippujuttu!”

Henna Heinonen, farmasiaopiskelija
“Sain migreenipannan käyttööni pari viikkoa sitten. Olen käyttänyt sitä nyt joka päivä. Hoito tuntuu uskomattoman hyvältä ja odotan aina malttamattomana seuraavaa hoitokertaa. 🙂 Menen sohvalle lepäämään hoidon ajaksi ja rentoudun. Se hetki on päivän kohokohta! Pannan käytön aloittamisen jälkeen minulla on ollut ainoastaan yksi lääkettä vaatinut päänsärky. Sekin oli poikkeava tilanne eli altistuin kemikaaleille. Normaalisti kärsin päänsärystä vaihtelevasti olosuhteista riippuen 2-7 päivänä viikossa. Mielenkiinnolla ja toiveikkaana jatkan laitteen käyttämistä.”

Seija Kuoppala, sairaanhoitaja
“Olen kärsinyt migreenistä ja jatkuvista päänsäryistä koko ikäni. En kärsi enää. Käytin HeadaTermiä lähes päivittäin kolme kuukautta eli kolme laitetta. Päivittäinen päänsärkyni loppui kokonaan, eikä ole palannut. Myöskään migreenikohtauksia ei ollut HeadaTermin käytön aloittamisen jälkeen. Kiitos HeadaTerm.”

Tomi Varho, Turku
“Olen kärsinyt teini-ikäisestä asti toistuvasta migreenistä ja käynyt vuosien varrella monella erikoislääkärillä hakemassa apua. Aina minulle on tarjottu vain erilaisia migreenilääkkeitä ja välillä myös akupunktiota. Nyt olen käyttänyt HeadaTerm -sähköterapialaitetta päivittäin kolme viikkoa, ja olen voinut korvata sen käytöllä lähes kokonaan kalliit migreenikohtauslääkkeet. Yhden migreenipannan hinnalla saa vain kolme kohtauslääkettä, kun pantaa voi käyttää yhteensä 21 kertaa. 20 minuutin hoito vie kivun pois ja rentouttaa, mutta mikä parasta olen huomannut hoitojen toimivan ennaltaehkäisevästi. Olen huomannut, että myös mieliala nousee aktiivisella käytöllä. Sen pienen ja näppärän säilytys- ja kuljetuslaatikon voi pitää mukana matkoilla ja sitä on helppo käyttää vaikka lentokoneessa. Parasta on, että HeadaTerm on heti käyttövalmis ja helppo pitää jatkuvasti mukana. Laitteen säilytysrasia on todella kätevä. Suosittelen lämpimästi HeadaTermiä jokaisen lääkekaappiin ja kassiin, jos vähääkään kärsii migreenistä tai muusta päänsärystä.”

Miia Nokio
“Sain tilaisuuden kokeilla HeadaTermiä migreenikohtauksiin ja krooniseen päänsärkyyn, joka on jatkunut vuosikymmeniä. Kohdallani panta ei antanut tarvittavaa apua yksittäisellä käyttökerralla migreenikohtauksen ollessa käynnissä; mutta käytettyäni pantaa päivittäin yhtäjaksoisesti parin viikon ajan, päänsäryt pysyivät poissa monta viikkoa! Lisäksi olo tuntui rentoutuneelta jokaisen käyttökerran jälkeen. Kohdallani laitteesta tuntuu olevan apua siis ennaltaehkäisevästi. Panta on helppokäyttöinen ja pieni, joten sitä on helppo kantaa mukana. Miinuspuoli laitteessa on, ettei akkua saa vaihdettua sen kestämän 21 käyttökerran jälkeen. Suosittelen kuitenkin jokaista migreenikohtauksista kärsivää kokeilemaan tätä lääkkeetöntä vaihtoehtoa!” (julkinen Facebook käyttäjäpalaute 9.10.2018)

Förpackningen innehåller:

  • HeadaTerm apparat , 3 geldynpar och lagringsbox.
  • 21 vårdgångar med en apparat.
  • Garanti 1 år eller 21 vårdgångar.

TENS-terapin baserar sig på elektrisk stimulering av vävnader och nerver. I metoden aktiveras muskeln med elimpulser av olika frekvenser, antingen avslappnande eller förstärkande av muskeln, samtidigt som kroppens egna smärtlindringssystem aktiveras.

TENS-terapi för lindrandet av smärta

De elektriska impulserna som TENS-terapiapparaten producerar till hudens känselnerver passerar nervbanorna i ryggmärgen som förmedlar känslan av smärta till hjärnan. Impulserna blockerar inte bara smärtmeddelandena utan de frigör även endorfiner som ökar välmåendekänslan i kroppen. Terapin ökar även blodcirkulationen, avslappnandet av musklerna och uppfriskar välbefinnandet. Nervstimuleringsterapin har visat goda resultat i behandling av led-, muskel-, nerv- och menstruationssmärta.

Treatment of migraine attacks by transcutaneous electrical nerve stimulation>>
Tutkimuksessa todetaan Headaterm hoidon olevan yli 10% tehokkaampi migreeninkohtauksen hoidossa verrattuna akuutteihin migreenilääkkeisiin.

Migraine prevention with a supraorbital transcutaneous stimulator »
Julkaistu tutkimus – 6.2.2013, American Academy of Neurology
Belgialaisella migreeniklinikalla suoritettiin kaksoissokkotutkimus, jossa migreenistä kärsivät henkilöt käyttivät TSNS (Transcutaneous Supraorbital Nerve Stimulation) teknologiaa säännöllisesti kolmen kuukauden ajan. Tutkimuksen lopputulokset osoittavat selvästi verrokkiryhmien eron – varsinaista TSNS hoitoa saaneiden päänsärky- ja migreenipäivät ja lääkkeiden käyttö väheni huomattavasti verrattuna lumehoitoa saaneiden ryhmään. Hoito ja laitteen käyttö koettiin miellyttäväksi ja helpoksi. Käyttäjille ei aiheutunut hoidosta sivuoireita.

Cranial Electrotherapy Stimulation for Treatment of Anxiety, Depression, and Insomnia »
Daniel L. Kirsch, PhDa,*, Francine Nichols, RN, PhDb
Tutkimuksessa mitattiin veren hormonitasojen muutoksia CES (Cranial Electrotherapy Stimulation) hoidon jälkeen. Huomioitavaa on, että CES hoito nostaa huomattavasti kehon luonnollista hormonituotantoa parantaen kivunsietokykyä (endorfiini) ja mielialaa (seratoniini). Hoito myös nostaa melatoniinitasoja helpottaen nukahtamista, sekä alentaa kortisolitasoja vähentäen stressireaktiota. Tutkimuksessa todetaan CES hoidolla saavutettavan hyviä tuloksia ahdistuneisuuden, masennuksen ja unettomuuden hoidossa.

Huom!

TENS teknologialla on käyttörajoitteita. Tutustu niihin käyttöohjeista ennen laitteen käyttöä.

Scroll to Top