Universal FIT-smärtplåster

För lindring av lokal smärta. Fungerar genom att reflektera kroppens värme och infraröda strålar. Är effektiv under användning. Detta lindrar smärta nästan omedelbart. Plåstret kan sitta kvar i upp till 5 dagar, även under duschande och är avsedda för engångsbruk. Finns att få i förpackningar med 10 st per paket. Universalplåster för lokal smärtlindring. t.ex. mot muskelvärk, smärta i handflatan, fingrar, fötter eller för att komplettera effekten av formade plåster.

27,90 

Användnings ändamål
FIR-behandling har visat sig vara effektiv, bl.a. vid lindring av muskelvärk, lindring av smärta orsakad av stukningar, försträckningar och inflammationer i t.ex. akillessenan & tennisarmbåge, lindring av smärta i stöd- och rörelseorgan.
Observera att det finns olika modeller av plåster för olika kroppsdelar.

Snabb och enkel behandling
Smärtplåstret appliceras rakt ovanpå det smärtsamma området. Vänta några minuter innan du rör på dig, så att den självhäftande ytan har tid att aktivera sig och fästa sig ordentligt
Det varierar från några minuter till upp till en timme för att smärtplåstrets börjar, detta är individuellt.
Plåstret kan sitta kvar i upp till 5 dagar, och tål dusch.

Påvisat effektiv
Både effekten och inverkan av FIR-behandling (infraröd behandling) har påvisats i kliniska undersökningar.

Till kliniska undersökningar>>

Natural_healing

Läkemedelsfri och säker behandlingsform
En naturlig, smärtfri och non-invasiv behandlingsform. Som varken orsakar biverkningar eller skadar hud eller vävnader. Kan inte överdoseras.

För användning av plåstret krävs ingen utbildning.

Får inte användas på skadad hud eller om du lider av en mikrocirkulationssjukdom.

Easy_and_safe

Som komplettering till andra behandlingar
Oavbruten smärtlindring under användning. Smärtplåstret är ett utmärkt tillägg då du t.ex. behandlar din smärtkälla med medicinsk laserterapi.Eller då du behandlar din smärta med en TENS-enhet (tillfällig smärtlindring), eftersom TENS inte går att använda 24 / h.

stk

2 st, 8 st

Scroll to Top