B-CURE LASER PRO

B-Cure Laser PRO medicinsk laser är ämnad för professionellt bruk. Den lindrar smärta, behandlar inflammationer och olika vävnadsskador. Dessutom används PRO apparaten för att behandla kroniska och dåligt läkande sår (t.ex. diabetiska bensår, liggsår, operationssår).

1 426,00 

SNABB
En behandlingsgång tar bara några minuter, beroende på skadans omfattning.

Överdosering är inte möjlig, fastän ibland måste behandlingsområdet vänjas vid terapins effektivitet.

BEVISLIGEN EFFEKTIV
Att tillägga terapin till vårdprotokollet påskyndar läkningen och förbättrar patientupplevelsen.

Bekanta dig med produkten även på  www.bcurelaser.fi

 

Natural_healing

KOSTNADSEFFEKTIV
Terapin läker vävnadsskador naturligt och snabbt och minskar t.ex. mängden smärtläkemedel, vårdprodukter, sjukhusbesöks gånger samt kostnader.

Easy_and_safe

OBEROENDE AV PLATS
Den lätthanterliga medicinska lasern kan tryggt ges hem åt patienten, då uppnår man dagligt vårdprotokoll även utan sjukhusbesök. Terapin har inga kontraindikationer, användningen av apparaten kräver inte ett proffs, skyddskläder eller specialkunskaper.

B-Cure Laser PRO case TYKS
B-Cure Laser PRO case Kaarina
Porvoo akuutti onkalohaava
Somero säärihaava
Porvoo krooninen säärihaava
Porvoo laaja säärihaava

Ylilääkäri Timo Pehkonen, Fysiatri, Oulun Kaupunki –
Kokemuksia B-Cure laserlaitteesta perusterveydenhuollossa
Kroonisen kivun hoidossa haasteena on nykyisin käytettävissä olevien lääkkeiden melko vaatimaton teho sekä Amerikassa tuttu opioidikriisi.  Parhaimmillakin lääkeyhdistelmillä saatava kivunlievitys jää 30-50%:iin kivun määrästä. Oulun kaupunginsairaalan fysiatrian poliklinikka sai koekäyttöön kaksi B-Cure kipulaser-laitetta tarkoituksena hakea kokemusta, kuinka paljon vaikeaa kipua kokeva potilas voisi saada tästä ei-lääkkeellisestä kivunhoitomenetelmästä.

CRPS (Krooninen kipuoireyhtymä)
57-v nainen, jolle tehty molemmin puolisen hoitoon huonosti reagoineen tenniskyynärpään operatiivinen hoito.  Tästä kehittyi molemminpuolinen crps. Tämän lisäksi hänen oikeassa jalassaan oli dystoniaa: hän ei kyennyt liikuttamaan varpaitaan aktiivisesti lainkaan ja jalkaterä kääntyi sisäänpäin. Potilas sai käyttöönsä B-Cure-laserin ja käytti sitä oikeaan kyynärpäähän sekä kipeään jalkaterään säännöllisesti 2 kuukauden ajan 3:sti päivässä 8 minuutin ajan kohdistaen säteen pahimpiin kipukohtiin.
Lopputulos: potilas oli subjektiivisesti tyytyväinen laitteeseen, kipu molemmista kyynärpäistä oli lievittynyt, esineiden puristaminen oli helpompaa, kävely oli helpompaa ja potilas pystyi laittamaan jälleen sukan jalkaan ja sai varpaita aktiivisesti liikutettua.

Kipu olkavarressa
22-v nuori nainen, jolla ilman vammaa tullut olkavarren kova kipu, joka rajoittaa olkanivelen liikettä siten, että eteenvienti ei onnistu ihan vaakatasoon, loitonnus vain 4 astetta, taaksevienti hyvä. Passiivisesti kivun takia liike ei muutu paremmaksi. Pidetty kapsuliittina, mutta ulkokierto normaali. MRI, enmg-tutkimukset ja muutkin erikoissairaanhoidossa tehdyt tutkimukset normaalit, pistoshoidosta ei apua, fysioterapian kokee helpottavana mutta liikerata ei parane.
Lopputulos: Potilas sai 2 :ksi viikoksi B-Cure -laitteen lainaan, jolla koki olkapääkivun helpottaneen huomattavasti. Lääkärin tutkimuksessa kuitenkaan liikerata ei parantunut.

CRPS (Krooninen kipuoireyhtymä)
49-v entinen huippu-urheilija kenttälajeissa, jalkaterän rasitusmurtuman takia tehty useita leikkauksia isovarpaan seutuun. Kehittynyt CRPS, joka aiheuttaa kipua ja jalkaterän värin muutosta, kylmäämistä ja kipua aina sääreen asti. Kosketustunto herkistynyt, ei pysty pitämään painesukkaa ja ajoittain kenkien pito kivun takia vaikeaa ja usein liikkuu paljain jaloin.
Lopputulos: B-cure-laite käytössä 2 kk ajan.  Helpotusta säären alueen kipuun mutta ei arpialueelle. Sen lisäksi toimi hyvin urheilua harrastavan lapsen säären etuosan ”penikkatautiin” ja koiran takajalan ontumiseen.

CRPS (Krooninen kipuoireyhtymä)
73-v nainen, jolla laaja-alainen kipuoireilu, johon kokeiltu erilaisia kipulääkkeitä opiaatteja myöten. Lonkka-artroosi, minkä takia ei saa selinmakuulla lonkkia ojennettua suoraksi. Vaikea kääntää asentoa. Lisäksi kaatui ja löi päänsä betonilattiaan, minkä jälkeen erittäin kova oikeanpuoleinen niskakipu ja kaularangan jäykkyys. Niska ei käänny kuin 15 astetta, taaksetaivutusta ei ole ja etutaivutus niukka.  Saanut erilaisia puudutusaineinjektioita niskaan ja akupunktiota  tuloksetta.
Lopputulos: Sai kahdeksi viikoksi kipulaser-laitteen lainaksi ja käytti sitä ohjeen mukaan pahimpaan kipuunsa eli takaraivokipuun.  Laite tuntunut subjektiivisesti hyvältä niskassa, mutta koska kipukohteita oli useita ja laina-aika vain kaksi viikkoa, koki, että kokonaisvaikutus laitteesta oli positiivinen

Jukka Lääkkölä, eläkeläinen, Tornio
”Olen 75 -vuotias mies Torniosta. Vasen jalkani on amputoitu kaksi kertaa ja raajaan on jäänyt vaikea noin 15 vuotta jatkunut neuropaattinen kiputila. Minulla on ollut siihen jatkuva kova kipulääkitys. Sain esitteen lääkkeettömästä kivunhoidosta ja siinä mainittiin B-Cure Laser-hoito vaihtoehtona neuropaattisen kivunhoitoon. Tilasin laitteen heti kolmen viikon koeajalle. Alussa oli epäilyjä, että miten laser voi parantaa kipuja? Aloitin heti laitteen saatuani hoidot ohjeen mukaan. Lähdin liikkeelle kipeimmästä kohdasta ja siirsin laitetta 8 minuutin ajan kohti tyngän päätä. Kipu oli VAS-asteikolla (0-10) ennen hoidon aloittamista 7-luokkaa. Kun olin tehnyt hoidon, niin kipu oli enää 4-astetta eli kivuntuntemus oli laskenut merkittävästi. Tynkä tuntui lämpenevän, kun aineenvaihdunta hoitoalueella kiihtyi. Annoin toisen 8 minuutin hoitojakson vielä samana iltana ja taas kivut vähenivät.
Olen käyttänyt laserlaitetta yhdestä kahteen kertaan päivittäin ja sen avulla pystynyt vähentämään vahvaa kipulääkitystäni. Tuntuu hyvältä, kun kivut vähenee. Ennen B-Cure Laser hoitojen aloittamista en ole pystynyt nukkumaan vasemmalla kyljellä juuri ollenkaan, mutta nyt sekin onnistuu hoidon avulla minimaalisilla kivuilla. Neuropaattisen kivun tilanne on parantunut huomattavasti ja jatkuva kipu on vähentynyt kipuasteikolla 3-4 välille. Lainalaitteen kokemuksella olen tilannut nyt oman laitteen käyttööni. B-Cure Laser Sport on minulla päivittäisessä käytössä, lääkitys vähenee, kivut helpottaa ja uni paranee.”

Behandling med lågeffektlaser (Low Level Laser Therapy, LLLT) stimulerar kroppens eget immunförsvar och stärker signalledningsförmågan mellan cellerna. Genom behandlingen ökar enzymproduktionen i kroppen och endorfin utsöndras. Laserbehandlingen främjar även den naturliga produktionen av kollagen och elastin, vilka är substanser som kroppen behöver för vävnadsläkning.

Eftersom smärtlindring grundar sig på reparation av källan till smärtan, bör området laserbehandlas systematiskt. Ofta uppnås smärtlindring omedelbart, i andra fall däremot först efter några behandlingsgånger. En behandlingsgång räcker 6–8 minuter per behandlingsområde och ges som 2–3 doser per dag. Risk för överdosering föreligger inte. Inga kända biverkningar finns, men behandlingen rekommenderas inte som vårdform på områden med cancersvulster, inte i ögonen och inte heller i magtrakten hos gravida.

 

OminaisuusYksikköKuvaus, arvoHuomautukset
Laserin tyyppiGaAlAs (gallium-alumiini-arsenidi)Jatkuvasti palava laserdiodi
MaksimivirtamW250Maks
aallonpituus (infrapuna)nM808
PulssitaajuuskHz13
Laserpulssin kestoμs26
Diodin elinikä
Takuun alainen
Odotettava
tuntia1 000
yli 3 000
Energiaa minuutissaJoule5
Lasersäteen mitat (P x L)mmPituus 45, leveys 10laitteen pinnan tasossa
Säteen kulmaastetta±3
Vihreä merkkivalonM520Vihreä merkkivalo osoittaa, että hoito on käynnissä
Ajastuksen kestominuuttia00:00–99:30
Ajastuksen aikavälitsekuntia30Pidennettävissä ja lyhennettävissä
LCD-näytön mitatmm26 x 15Näyttöalueen koko
AjastinnäyttöNeljä numeroa (88:88)Sekunnin tarkkuudella
VaroitusäänikylläNäyttö: Laitteen käynnistys, sammutus, hoito käynnissä, laserin heikko teho, virheet
VirransyöttöW3,2maksimi
Automaattinen sammutus2 asetustaautomaattinen sammutus, kun laitetta ei käytetä 10 minuuttiin tai kun laitetta ei käytetä

5 minuuttiin ja ajastin on asetettu nollaan (00:00)

Akku3 ladattavaa AAA-akkuparistoa (NiMH)
Akkujen käyttöikätuntiayli 2täyteen ladatuilla akuilla
Akkujen latausaikatuntia5–7täysin tyhjillä akuilla
Akkujen latausvirtamA300maksimi
VirransyöttöVAC100–240Muuntaja 115/230 VAC, 65/50 Hz lähtö 9 V, 500 mA
OminaisuusYksikköKuvaus, arvoHuomautukset
Mitatmm200 x 70 x 40
Laturin lähtöjänniteVDC9
Painogrammaa175
KäyttöolosuhteetC°, %lämpötila 0°–40°,

kosteus 15–90 %

ei kondensaatiota
SäilytysolosuhteetC°, %lämpötila -20°–55°,

kosteus 10–95 %

ei kondensaatiota
Scroll to Top