Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Sensatone inkontinenssin hoitoon

Sensatone on erittäin helppokäyttöinen ja tehokas lantionpohjan lihasten stimulaattori. Tämä laite on pieni ja tyylikäs, ja se on suunniteltu kaiken ikäisten naisten avuksi lantionpohjan lihasten vahvistamiseen ja inkontinenssin eli virtsankarkailun hoitoon.

Kuten kaikki kehon lihakset, myös lantionpohja tarvitsee stimulointia pysyäkseen kunnossa. Vahvat lantionpohjan lihakset pystyvät hallitsemaan paremmin virtsarakon toimintaa sekä vahvistavat nautintoa yhdynnän aikana. Joka kolmas nainen kärsii jonkin muotoisesta virtsankarkailusta elämänsä aikana. Vaiva voi alkaa yllättäen, mutta yleisimmin synnytyksen jälkeen. Sensatone löytyy myös miehille.

Tutustu Terveenä-sivuston artikkeliin "Huomio alakertaan", missä fysioterapeutti ja seksuaalineuvoja Miia Silventoinen antaa ohjeita lantionpohjanlihasten harjoitteluun »

Kegel8 on toinen inkontinenssinhoitolaitteemme. Se on vaativampaan käyttöön tarkoitettu monipuolisempi ja ammattilaistenkin työssään käyttämä laite. Kegel8 Ultra 20 -laitteessa on 20 valmista ohjelmaa ja muistipaikkoija omille räätälöidyille ohjelmille. Tutustu tästä »

Sensatone on todella helppokäyttöinen. Valittavissa on neljä eri ohjelmaa eri inkontinessityyppeihin. Lisäksi laitteessa on tehon säätö.

Tilaa Terveystekniikan verkkokaupasta: