Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

OsCare - luotettava osteoporoosin seulontalaite

OsCare™ -luusonometri on luun kvantitatiivisten ominaisuuksien mittalaite, joka on tarkoitettu osteoporoosin seulontaan, seurantaan ja murtumariskin arviointiin. Mittaustulosta voidaan käyttää muiden kliinisten riskitekijöiden ohella osteoporoosin ja muiden luun tiheyttä pienentävien terveydellisten tilojen diagnosoinnin apuna.

Mittaus tehdään värttinäluusta. Luukato alkaa usein huomaamatta, jolloin se havaitaan ehkä vasta luun murtuessa. Värttinäluussa luuston alkava osteoporoosi tulee usein havaittavaksi varhain, koska se ei ole yhtä suuren mekaanisen rasituksen kohteena kuin alaraajojen luut. Myös osteoporoottinen (pienienergiaisen iskun aiheuttama) luunmurtuma tapahtuu usein värttinäluussa.

Mittalaitteessa on kädessä pidettävä mittapää ja pöydälle sijoitettava yksikkö, joita ohjaa tietokoneessa toimiva käyttöliittymäsovellus. Mittalaite mahdollistaa tarkan ja nopean luun ominaisuuksien mittauksen.

Laitteen edut

Laite on kevyt ja helposti liikuteltava.Laitteessa on käytössä patentoitu pehmytkudoksen häiritsevän vaikutuksen poistomenetelmä.Laitteesta ei tule ionisoivaa säteilyä, mittaus voidaan uusia miten lyhyin väliajoin vain halutaan.Laite on kustannustehokas ja mahdollistaa suurten henkilömäärien huokean seulonnan.Mittauksen suorittamiseen ei tarvita röntgensäteilyltä suojattua huonetta eikä röntgenhoitajan pätevyyttä.

OsCare luusonometri on tarkoitettu vain terveydenhoidon ammattilaisten käytettäväksi. Mittaustuloksen saa tulkita vain laillistettu lääkäri.

OsCarella mittaaminen »

ARTIKKELIT JA TUTKIMUKSET

OHJEET JA ESITTEET