Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

MyDiagnostick referenssit

Ritva Hänninen, eläkeläinen

"Mielestäni MyDiagnostick on todella hyödyllinen silloin, kun sydämen rytmihäiriöt vaihtelevat eteisvärinän ja sinusrytmin välillä. Tämä heikentää elämänlaatua ja on tärkeää, että saan kokemani rytmihäiriön dokumentoitua. MyDiagnostickilla se on erittäin helppoa. Tiedot tallentuvat laitteelle ja ne voi sitten purkaa tietokoneelle. Tiedot näkyvät EKG-nauhana ja lisäksi näkee tarkan päivämäärän ja kellonajan, milloin EKG on otettu ja mikä oli tulos. Tiedoista voin valita ja printata haluamani EKG-nauhat ja näyttää niitä kardiologille.

Laitteella mittailu ei stressaa, vaan antaa ainakin minulle levollisen tunteen, kun tiedän mikä on tilanne. Laitetta on helppo käyttää myös yöllä. Tikku on yöpöydälläni ja jos tunnen rytmihäiriön, voin helposti ottaa laitteen käsiini ja minuutin päästä selviää tilanne. Ei tarvitse nousta ylös, eikä sytyttää valoa.

Olen aloittanut myös "voimistelun" MyDiagnostick käsissäni. Ylävartalon liikkeet ja käsivarsien ylhäällä pito ovat olleet raskaita ja halusin tietää miten rasitus vaikuttaa flimmeriin. Nyt yritän pitää yleiskuntoa yllä niin että vihreällä pysyisin. Voin todellakin suositella MyDiagnostickiä."

Timo J., Tampere

Yksityishenkilö hankki laitteen iäkkään sukulaisensa käyttöön. Timo kertoo, että laite on päivittäisessä käytössä ja siihen ollaan oltu erittäin tyytyväisiä.”MyDiagnostick toimii moitteetta, samoin ohjelmisto. Laite on rakenteeltaan kompakti ja tuntuu toimintavarmalta. Elektrodeina toimivat käsikahvat ovat yksinkertainen ja luotettava ratkaisu. Laitteen käyttö on yksinkertaista ja sopii hyvin kaikille ihmisille. Käyttöliittymä itsessään on riittävän monipuolinen ja miellyttävä käyttää. Mielestäni jokaisella, tai ainakin jokaisessa perheessä tulisi olla tällainen, tai vastaavanlainen laite jokapäiväisessä käytössä, tai käytettävissä. Kiitos hienosta laitteesta.”