Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

MyDiagnostick "flimmeritikku"

MyDiagnostick on helppokäyttöinen EKG mittalaite, joka antaa
eteisvärinän eli flimmerin pikadiagnoosin minuutissa. Mittaus voidaan
tehdä aina kun oireita ilmenee. Laite tallentaa 100 mittaustulosta,
jotka voidaan siirtää tietokoneelle.

Rytmihäiriöt ovat usein ajoittaisia ja niitä on välillä vaikea saada tallennettua useankaan päivän seurannalla. Tällöin rauhallisessa vaiheessa otettu EKG on usein normaali, eikä rytmihäiriön tyyppi selviä. MyDiagnostick on helppokäyttöinen apuväline pidempäänkin seurantaan, esimerkiksi ennen oire holter-tutkimusta. MyDiagnostick voidaan antaa potilaalle mukaan ja hän voi tehdä mittauksen aina tuntemuksia saadessaan.

”MyDiagnostick on todella helppokäyttöinen ja luotettava. Tikku on aina mukanani ja yölläkin sillä on helppo mitata, jos herään rytmihäiriöoireisiin.”

MyDiagnostickistä on hyviä käyttökokemuksia myös tahdistimen asennuksen jälkeisestä seurannasta sekä rytmihäiriölääkityksen aloittamisen yhteydessä. Näissä tapauksissa voidaan laite luovuttaa potilaalle määräajaksi käyttöön. Laite antaa potilaalle mittauksen jälkeen välittömän tuloksen värivaloasteikolla vihreä-punainen ja tallentaa 100 mittaustulosta. Lääkäri voi tarkastella tallentuneet EKG-käyrät seuraavan vastaanottokäynnin yhteydessä suoraan tietokoneelta. Laite yhdistetään tietokoneeseen USB kaapelilla ja tiedot siirtyvät automaattisesti MyDiagnostickin ohjelmaan analysoitavaksi.

Eteisvärinä (AF) on yleisin rytmihäiriö. MyDiagnostickin avulla pystytään tehokkaasti ja luotettavasti havaitsemaan eteisvärinä. Mittauksen nopeus yhdistettynä laitteen helppokäyttöisyyteen tekee siitä erinomaisen seulontavälineen.

Laite toimii erinomaisesti niin koti- kuin ammattikäytössäkin.

Tilaa Terveystekniikan verkkokaupassa

MyDiagnostick »

ARTIKKELIT JA TUTKIMUKSET

ESITTEET JA OHJEET