Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Mesi ABI mittari referenssit

Pirjo Rompasaari, haavahoitaja, Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupunki hankki Mesin ABI mittarit kaupunginjokaiselle terveysasemalle syksyllä 2015. Laitteet ovat olleet pidettyjä jaerittäin kovassa käytössä. Haavahoitaja Pirjo Rompasaari Kyllön terveysasemaltatekee ABI mittauksia paljon. ”Mesin ABImittari on todella helppokäyttöinen. Laite toimii nopeasti tilanteessa kuintilanteessa. Mittarin voi helposti siirtää, eikä se ole yhteen tutkimustilaansidottu. Meillä ABI mittaukset ovat Mesin hankinnan jälkeen lisääntyneet,vaikka työaikaa ei niihin kulu enää, kuten aiemmin ilman automaattimittaria. Myös Terveystekniikan palvelu on ollut erinomaista. Olemme saaneet tarvittaessaapua välittömästi sekä laitteeseen että sen käyttöön liittyvissä asioissa. ”


Sinikka Lehtinen, osastonhoitaja, Salon kaupungin terveyskeskukset

Saloon hankittiin kesällä 2015 Mesin ABPI mittarit jokaiselle viidelle terveysasemalle. Mittauksia tekevät hoitajat ja lääkärit ovat erittäin tyytyväisiä laitteisiin. Osastonhoitaja Sinikka Lehtinen kehuu ”Aikaa säästyy paljon muuhun hoitoon, kun käytämme Mesiä ABI mittaamiseen. Mittaaminen voidaan suorittaa heti kun tarve ilmenee, eikä potilasta tarvitse juoksuttaa moneen kertaan. Laitteesta pidetään, koska sitä on todella helppo käyttää, tuloksen saa nopeasti ja mittaustulokset ovat selkeät.

Eeva Björkstedt, johtava lääkäri, Juvan kunta

Juvan terveyskeskus hankki Terveystekniikan automaattisen ABI mittalaitteen heti Lääkäripäivien ensiesittelyn jälkeen. Terveyskeskuksessa laitetta käyttävät ja mittauksia tekevät sekä lääkärit että hoitajat. Johtava lääkäri Björkstedt toteaa: ”Mesin ABI mittari on ollut hyvä hankinta. Kaikki mittauksia tekevät työntekijät ovat olleet erityisen tyytyväisiä laitteen helppokäyttöisyyteen ja nopeuteen. Laitteen käytön oppiminen oli helppoa, siihen riitti lyhyt perehdytys. Nyt mittaaminen on joustavampaa ja mittaus voidaankin suorittaa heti mittaustarpeen ilmaannuttua. Meidän ei siis tarvitse enää varata erillisiä ABI mittausaikoja. Työaikaa säästyykin merkittävästi ja mittauskynnys on laskenut, myös mittauksien laatu on parantunut eli laite seuloo aikaisempaa paremmin ne henkilöt, jotka tarvitsevat erikoislääkärin konsultaatiota” Hän sanoo voivansa suositella laitetta lämpimästi jokaiselle terveyskeskukselle.

Tapani Risku, johtava lääkäri, Pellon terveyskeskus

"Olemme olleet erittäin innoissamme tästä uudesta laitteesta. Tulokset joita saamme Mesin ABPI MD mittalaitteella, ovat täysin verrattavissa perinteiseen mittausmenetelmään. Ero tietysti piilee laitteen käytön helppoudessa ja yksinkertaisuudessa. Meillä hoitajat tekevät mittauksia ja nykyään mittaaminen sujuu helposti pienen alkuharjoittelun jälkeen.Laitteen käyttö säästää huomattavasti aikaa, mikä antaa meille mahdollisuuden panostaa paljon enemmän potilaan huomioimiseen. Tämä näkyy selvästi potilastyytyväisyydessä, varsinkin niillä, joille on aiemmin tehty mittaus perinteisellä menetelmällä. Ennen kuin aloimme käyttää MESI n ABPI MD, teimme mittaukset Dopplerilla, joka vei puolisen tuntia per mittaus, usein vielä raajoistaan kivuliaalle potilaalle.Laitteesta saamamme kokemuksen pohjalta, voimme todella suositella sitä kaikille terveydenhuollon yksiköille, varsinkin perusterveydenhuollossa, jossa ABI mittauksia tehdään edelleen aivan liian harvoin."

Muita tyytyväisiä käyttäjiä

  • Savonlinnan terveysasema
  • Karhulan terveysasema